imajmyker50
Üye
- Konular
- 0
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yeni xtream codes liste tıklayınMerhaba televizo kurdum listeyi güncelle oynatma listesi bulunamadı diye çıkıyor
1.9.7.44 TelevizoYeni xtream codes liste tıklayın
Liste adi : herhangi bir isim verebilirsiniz
Kullanıcı adı : hpgdisco
Sifre: 123456
Sunucu adresi :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Seklinde yazıp kaydedin liste gelecektir. Televizo son sürüm olduğundan emin olunuz lütfen eski sürümler hata verebiliyor.
Eski bir sürüm, sanırım crackli pro versiyonu kullanıyorsunuz şuan denediğim 1-9-9-1 sürümü yüklü1.9.7.44 Televizo
Eski bir sürüm, sanırım crackli pro versiyonu kullanıyorsunuz şuan denediğim 1-9-9-1 sürümü yüklü
Hayır bu şekilde olacakZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.IPTV bu şekilde değil mi sunucu adresi
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
İyi seyirler.Tesekurler
Hangi playerde denediniz?bende açılmadı ama emeğine sağlık
Harikasın üstatFilm sekmesi güncellenmiştir, 19 kategori toplam 16664 film eklendi.
Bir çok filmde altyazi, dil ve kalite seçeneği vardır.
Gerçekten harika olmuş, özellikle filmler süper alt yazılıFilm sekmesi güncellenmiştir, 19 kategori toplam 16664 film eklendi.
Bir çok filmde altyazi, dil ve kalite seçeneği vardır.
Eline sağlık geliştirilmesi gerekiyor pek birşey yok şuanMerhaba arkadaşlar bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes api sistemine uygun panel vardı halen geliştirme aşamasındayım.
Sabit m3u adresi yoktur sadece Xtream destekli playerde kullanici bilgileri ile çalışmaktadır.
Üyelik bilgileri
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
İçerik Editorleri
@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.
Test edilen playerler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Linux
Neden illa Televizo? Neden diğer playerlerde yayınlar açılmıyor veya giris yapmıyor?
Olay şu eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor. Xtream panel mantığı şudur. Panele kaynak yayin eklenir ffmeg Ile tekrar restream edilip ts formatında tek tip yayin çıkılır yada vod icin mp4 olur.
Bizde ki yayınlar hepsi farklı farklı neredeyse hiçbiri aynı değil m3u8 mi dersin ts mi ararsın, jpeg formatında videolar bile var. Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo bir çok formatı desteklediği icin, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran olduğu için ona göre kodladım.
Pek bir şey yok mu? Sizce geliştirilmesi gereken kısım neresi?Eline sağlık geliştirilmesi gerekiyor pek birşey yok şuan
Ilk olarak yayın linkleri ile alakalı sonra sizin internet hızınız ile alakalı.Teşekkürler çok iyi sorum şu kanal geçişleri yavaş bunun sebebi televizo mu yayın linkleri mi internetim hızlı
İyi seyirler.Filmler muhteşem olmuş özellikle eski ve siyah beyaz film hastası bana ilaç gibi geldi.Harika bir liste oldu hocam teşekkürler ellerine sağlık![]()
Merhaba usta, bunları İzleGO Isminde uygulamamda yayınlayabilirmiyim?Merhaba arkadaşlar bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes api sistemine uygun panel vardı halen geliştirme aşamasındayım.
Sabit m3u adresi yoktur sadece Xtream destekli playerde kullanici bilgileri ile çalışmaktadır.
Üyelik bilgileri
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
İçerik Editorleri
@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.
Test edilen playerler
Linux
Neden illa Televizo? Neden diğer playerlerde yayınlar açılmıyor veya giris yapmıyor?
Olay şu eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor. Xtream panel mantığı şudur. Panele kaynak yayin eklenir ffmeg Ile tekrar restream edilip ts formatında tek tip yayin çıkılır yada vod icin mp4 olur.
Bizde ki yayınlar hepsi farklı farklı neredeyse hiçbiri aynı değil m3u8 mi dersin ts mi ararsın, jpeg formatında videolar bile var. Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo bir çok formatı desteklediği icin, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran olduğu için ona göre kodladım.