📺 FuTv Pro Artık Google Playde

Öncelikle teşekkürler güzel bir uygulama olmuş. Fakat ne yaptım ne ettim kodu yazdığım yerden kaydet butonuna geçiş yapamıyorum. Bütün kumanda uygulamalarını denedim.
güncellemede bu sorunu ele alacağım teşekkür ederim

Öncelikle teşekkürler güzel bir uygulama olmuş. Fakat ne yaptım ne ettim kodu yazdığım yerden kaydet butonuna geçiş yapamıyorum. Bütün kumanda uygulamalarını denedim.
güncellemede bu sorunu ele alacağım teşekkür ederim

keşke silmeseydin üstad ayarlardan listelere bir kod var onu gireceksin ayarlar bölümünden bana yaz kodu vereyim kullan iyi seyirler dilerim...
Hocam tv box için hiç kullanışlı menüsü yok, hangi kanalın üzerine geldiğin bile belli olmuyor. Vereceğin liste spor bölümü şifreli kanallar içinse ben ona bakmam bana menüsü uygun listesi güzel uygulama yada m3u listesi gerekli.
Atak tv nin uygulaması kanalların nasıl liste şeklinde oluşu falan önemli ve ondada istediğim paneller var amaç uygulamanın kullanışlı olması gerekli, sırf şu bu kanal var diye görsel ve kullanılışı kolay olmayan uygulama olmadığı için ayrıldım 6 aydan fazla bekledim düzelir diye olmadı.

Hocam tv box için hiç kullanışlı menüsü yok, hangi kanalın üzerine geldiğin bile belli olmuyor. Vereceğin liste spor bölümü şifreli kanallar içinse ben ona bakmam bana menüsü uygun listesi güzel uygulama yada m3u listesi gerekli.
Atak tv nin uygulaması kanalların nasıl liste şeklinde oluşu falan önemli ve ondada istediğim paneller var amaç uygulamanın kullanışlı olması gerekli, sırf şu bu kanal var diye görsel ve kullanılışı kolay olmayan uygulama olmadığı için ayrıldım 6 aydan fazla bekledim düzelir diye olmadı.
Eleştiriniz için sağ olun ama buradaki amaç kişiye özel uygulama dikmek değil, genel bir standart sunmak. Arayüzümüzü ve sistemimizi beğenen binlerce kullanıcımızla yola devam ediyoruz. Beklentilerinize uyan alternatif uygulamalarda başarılar dileriz

Spor bölümüne (Sporb değil) eurospor 1 ve 2 türkiye türkçe ekleme şansın var mı hocam.
Emeklerine sağlık çok başarılı buldum.

Ugur bey selamlar çocuk kanallarını çoğaltma imkanı nedir yapılabilirmi dersin yapilabilirse çok güzel olur

Ugur bey selamlar çocuk kanallarını çoğaltma imkanı nedir yapılabilirmi dersin yapilabilirse çok güzel olur
merhaba üstad hangi kanalları istiyorsanız yazın yardımcı olayım iyi seyirler....

🚀 CANLI YAYIN KEYFINI BAMBASKA BIR SEVIYEYE TASIMAYA HAZIR MISIN?

📺 FU TV PRO ile spor, haber, belgesel ve daha fazlasi artik tek yerde!
Hizli, pratik ve akici yapisiyla istedigin icerige kolayca ulas, keyifle izlemeye basla.

🔥 ONE CIKAN OZELLIKLER

• ⚡ Hizli ve akici kullanim
  • 📡 Populer kanallara pratik erisim
  • 🖥️ Sade ve kullanisli arayuz
  • 🎯 Tek uygulamada toplu izleme keyfi
  • 📲 Rahat ve kolay deneyim
  • 📲 Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....
Karmasik uygulamalarla ugrasmadan, dogrudan izlemek istedigin icerige ulasmak istiyorsan FU TV PRO tam sana gore. 🙌

📥 HEMEN INDIR:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

💥 SEN DE DENE, FARKI KESFET!
apk var mı teşekkürler

teşekkürler hocam özel kodları rica edeblilir miyim bende mesaj olarak ?

Severek kullanıyorum, teşekkür ederim.

Kodu alabilir miyim?

Hocam reklam çıkmaması için premium satın alamıyor muyuz ?

Cok tesekkurler. Gayet guzel olmus. Yerli dizileri ben mi bulamadim yoksa listede zaten yokmu??

Kod alabilir miyim hocam

Geri