ugur2941
Paylaşımcı
güncellemede bu sorunu ele alacağım teşekkür ederimÖncelikle teşekkürler güzel bir uygulama olmuş. Fakat ne yaptım ne ettim kodu yazdığım yerden kaydet butonuna geçiş yapamıyorum. Bütün kumanda uygulamalarını denedim.
güncellemede bu sorunu ele alacağım teşekkür ederimÖncelikle teşekkürler güzel bir uygulama olmuş. Fakat ne yaptım ne ettim kodu yazdığım yerden kaydet butonuna geçiş yapamıyorum. Bütün kumanda uygulamalarını denedim.
Çok az kanal var sildim.Çok az kanal var sildim.
keşke silmeseydin üstad ayarlardan listelere bir kod var onu gireceksin ayarlar bölümünden bana yaz kodu vereyim kullan iyi seyirler dilerim...Çok az kanal var sildim.
Hocam tv box için hiç kullanışlı menüsü yok, hangi kanalın üzerine geldiğin bile belli olmuyor. Vereceğin liste spor bölümü şifreli kanallar içinse ben ona bakmam bana menüsü uygun listesi güzel uygulama yada m3u listesi gerekli.keşke silmeseydin üstad ayarlardan listelere bir kod var onu gireceksin ayarlar bölümünden bana yaz kodu vereyim kullan iyi seyirler dilerim...
Eleştiriniz için sağ olun ama buradaki amaç kişiye özel uygulama dikmek değil, genel bir standart sunmak. Arayüzümüzü ve sistemimizi beğenen binlerce kullanıcımızla yola devam ediyoruz. Beklentilerinize uyan alternatif uygulamalarda başarılar dilerizHocam tv box için hiç kullanışlı menüsü yok, hangi kanalın üzerine geldiğin bile belli olmuyor. Vereceğin liste spor bölümü şifreli kanallar içinse ben ona bakmam bana menüsü uygun listesi güzel uygulama yada m3u listesi gerekli.
Atak tv nin uygulaması kanalların nasıl liste şeklinde oluşu falan önemli ve ondada istediğim paneller var amaç uygulamanın kullanışlı olması gerekli, sırf şu bu kanal var diye görsel ve kullanılışı kolay olmayan uygulama olmadığı için ayrıldım 6 aydan fazla bekledim düzelir diye olmadı.
merhaba üstad hangi kanalları istiyorsanız yazın yardımcı olayım iyi seyirler....Ugur bey selamlar çocuk kanallarını çoğaltma imkanı nedir yapılabilirmi dersin yapilabilirse çok güzel olur
apk var mı teşekkürlerCANLI YAYIN KEYFINI BAMBASKA BIR SEVIYEYE TASIMAYA HAZIR MISIN?
FU TV PRO ile spor, haber, belgesel ve daha fazlasi artik tek yerde!
Hizli, pratik ve akici yapisiyla istedigin icerige kolayca ulas, keyifle izlemeye basla.
ONE CIKAN OZELLIKLER
Karmasik uygulamalarla ugrasmadan, dogrudan izlemek istedigin icerige ulasmak istiyorsan FU TV PRO tam sana gore.
Hizli ve akici kullanim
Populer kanallara pratik erisim
Sade ve kullanisli arayuz
Tek uygulamada toplu izleme keyfi
Rahat ve kolay deneyim
Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....
HEMEN INDIR:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
SEN DE DENE, FARKI KESFET!
üstad google play dışı sorun oluyor o yüzden playden indirin iyi seyirlerapk var mı teşekkürler
dm den yazıldı iyi seyirlerteşekkürler hocam özel kodları rica edeblilir miyim bende mesaj olarak ?
Bana da verebilir misinizdm den yazıldı iyi seyirler