SqrqzqX
Üye
O zaman rica etsem apk linki alabilir miyimtabiki uygundur iyi seyirler
O zaman rica etsem apk linki alabilir miyimtabiki uygundur iyi seyirler
Üstat daha önce de söylemiştim bu konuda Google play çok kısıtlıyor bizleri sonra Google play ile sorunlar yaşıyoruz onun için bu konuda yardımcı olamambende apk istedim yazdim ama atmadiniz next tv box androit 14 kulnaniyorum cihaz desteklemiyor diyor apk atarsaniz sevinirim
Üstat maalesef Google play APK verdiğimizde bizlere sorun yaratıyor o yüzden maalesefO zaman rica etsem apk linki alabilir miyim![]()
canin sagolsun tesekur ederim bassrilarinin devamini dilerimÜstat daha önce de söylemiştim bu konuda Google play çok kısıtlıyor bizleri sonra Google play ile sorunlar yaşıyoruz onun için bu konuda yardımcı olamam
Teşekkür ederim ustad yani yardımcı olmak isterdim ben bu yüzden buradayımcanin sagolsun tesekur ederim bassrilarinin devamini dilerim
desteklemesi lazım diye düşünüyorum ama bilemedim. apk indirme siteleri var oraya linki yapıştırıp indirebilirsiniz. ama tekrar olmayabilir. Google play'de arayınca çıkıyor normalde.bende apk istedim yazdim ama atmadiniz next tv box androit 14 kulnaniyorum cihaz desteklemiyor diyor apk atarsaniz sevinirim
uygulamayi google play harici nerden indirebilirim, yada gönderebilirmisiniz, tsk ederim.CANLI YAYIN KEYFINI BAMBASKA BIR SEVIYEYE TASIMAYA HAZIR MISIN?
FU TV PRO ile spor, haber, belgesel ve daha fazlasi artik tek yerde!
Hizli, pratik ve akici yapisiyla istedigin icerige kolayca ulas, keyifle izlemeye basla.
ONE CIKAN OZELLIKLER
Karmasik uygulamalarla ugrasmadan, dogrudan izlemek istedigin icerige ulasmak istiyorsan FU TV PRO tam sana gore.
Hizli ve akici kullanim
Populer kanallara pratik erisim
Sade ve kullanisli arayuz
Tek uygulamada toplu izleme keyfi
Rahat ve kolay deneyim
Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....
HEMEN INDIR:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
SEN DE DENE, FARKI KESFET!
google play harici yükleme linki yok malesef üstaduygulamayi google play harici nerden indirebilirim, yada gönderebilirmisiniz, tsk ederim.
evet üstad dediğin gibi tekrar olmayabilirdesteklemesi lazım diye düşünüyorum ama bilemedim. apk indirme siteleri var oraya linki yapıştırıp indirebilirsiniz. ama tekrar olmayabilir. Google play'de arayınca çıkıyor normalde.
bazı düzenlemeler yapıldı kontrol edin üstadım iyi seyirler....Uygulamayı şimdi indirdim. Kanal geçişleri iyi. Kanal sayısı arttırılırsa daha iyi olur. Başarılar dilerim.
Favori kategorisi gelse çok güzel olur.bazı düzenlemeler yapıldı kontrol edin üstadım iyi seyirler....
Birdahaki Güncellemede İnşaALLAH Üstad İyi seyirlerFavori kategorisi gelse çok güzel olur.
teşekkürler İyi Seyirler....elinize sağlık
üstad güncellemelerde bu konuyu ele alacağım iyi seyirler dilerim....Film ve diziler kaldığın yerden devam etme özelliği olabilse çok iyi olur. Anasayfa gibi ayrı bi sayfada. Yarım kalanlar görünse iyi olur.
Aynı sorunu bende yaşadım. Mi stick kullanıyorum .Öncelikle teşekkürler güzel bir uygulama olmuş. Fakat ne yaptım ne ettim kodu yazdığım yerden kaydet butonuna geçiş yapamıyorum. Bütün kumanda uygulamalarını denedim.