📺 FuTv Pro Artık Google Playde

bende apk istedim yazdim ama atmadiniz next tv box androit 14 kulnaniyorum cihaz desteklemiyor diyor apk atarsaniz sevinirim

bende apk istedim yazdim ama atmadiniz next tv box androit 14 kulnaniyorum cihaz desteklemiyor diyor apk atarsaniz sevinirim
Üstat daha önce de söylemiştim bu konuda Google play çok kısıtlıyor bizleri sonra Google play ile sorunlar yaşıyoruz onun için bu konuda yardımcı olamam

Üstat daha önce de söylemiştim bu konuda Google play çok kısıtlıyor bizleri sonra Google play ile sorunlar yaşıyoruz onun için bu konuda yardımcı olamam
canin sagolsun tesekur ederim bassrilarinin devamini dilerim

desteklemesi lazım diye düşünüyorum ama bilemedim. apk indirme siteleri var oraya linki yapıştırıp indirebilirsiniz. ama tekrar olmayabilir. Google play'de arayınca çıkıyor normalde.

🚀 CANLI YAYIN KEYFINI BAMBASKA BIR SEVIYEYE TASIMAYA HAZIR MISIN?

📺 FU TV PRO ile spor, haber, belgesel ve daha fazlasi artik tek yerde!
Hizli, pratik ve akici yapisiyla istedigin icerige kolayca ulas, keyifle izlemeye basla.

🔥 ONE CIKAN OZELLIKLER

• ⚡ Hizli ve akici kullanim
  • 📡 Populer kanallara pratik erisim
  • 🖥️ Sade ve kullanisli arayuz
  • 🎯 Tek uygulamada toplu izleme keyfi
  • 📲 Rahat ve kolay deneyim
  • 📲 Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....
Karmasik uygulamalarla ugrasmadan, dogrudan izlemek istedigin icerige ulasmak istiyorsan FU TV PRO tam sana gore. 🙌

📥 HEMEN INDIR:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

💥 SEN DE DENE, FARKI KESFET!
uygulamayi google play harici nerden indirebilirim, yada gönderebilirmisiniz, tsk ederim.

desteklemesi lazım diye düşünüyorum ama bilemedim. apk indirme siteleri var oraya linki yapıştırıp indirebilirsiniz. ama tekrar olmayabilir. Google play'de arayınca çıkıyor normalde.
evet üstad dediğin gibi tekrar olmayabilir

Uygulamayı şimdi indirdim. Kanal geçişleri iyi. Kanal sayısı arttırılırsa daha iyi olur. Başarılar dilerim.
bazı düzenlemeler yapıldı kontrol edin üstadım iyi seyirler....

Film ve diziler kaldığın yerden devam etme özelliği olabilse çok iyi olur. Anasayfa gibi ayrı bi sayfada. Yarım kalanlar görünse iyi olur.

Film ve diziler kaldığın yerden devam etme özelliği olabilse çok iyi olur. Anasayfa gibi ayrı bi sayfada. Yarım kalanlar görünse iyi olur.
üstad güncellemelerde bu konuyu ele alacağım iyi seyirler dilerim....

Öncelikle teşekkürler güzel bir uygulama olmuş. Fakat ne yaptım ne ettim kodu yazdığım yerden kaydet butonuna geçiş yapamıyorum. Bütün kumanda uygulamalarını denedim.

Öncelikle teşekkürler güzel bir uygulama olmuş. Fakat ne yaptım ne ettim kodu yazdığım yerden kaydet butonuna geçiş yapamıyorum. Bütün kumanda uygulamalarını denedim.
Aynı sorunu bende yaşadım. Mi stick kullanıyorum .

Merhaba
Elinize sağlık teşekkür ederim
Saygi ve sevgiler

Çok az kanal var sildim.

Geri