ugur2941
Paylaşımcı
çok teşekkür ederim iyi seyirler ve iyi dinlemeler üstadÇok güzel uygulama arka planda da çalışıyor radyolar da güzel.
çok teşekkür ederim iyi seyirler ve iyi dinlemeler üstadÇok güzel uygulama arka planda da çalışıyor radyolar da güzel.
Teşekkür ederim iyi seyirlerŞimdi cepte denedim gayet başarılı, emeğinize sağlık
Bazen güneş dns ile kordineli çalışamadığı zaman yapıyor böyle bir durumda biraz bekleyip o şekilde uygulamayı açarsanız sorun yaşamazsınızson yazan benim android tv de kullanıyom listeler inmiyor diyor 3 4 defa kapatıp acarsam calısıyo cozum nedir kolay gelsin eline emegine saglık
cihazınızı fabrika ayarlarına alıp tekrar kurup denemenizi öneririm çünki cihazda bir sorun olduğu zaman bazı uygulamalarda böyle sorunlar çıkabiliyor şuan uygulamada herhengi bir sorun yokandroid 9 boxa yükledim acilista bu yazi geliyor program calismiyor
Something went wrong
Teşekkür ederim iyi seyirler dilerimEllerinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş.
iyi seyirleratak dns olmadan oluyor
teşekkürler iyi seyirlerEllerinize emeğinize sağlık güzel paylaşım teşekkürler![]()
teşekkür ederim iyi seyirler dilerimTebrik ederim başarılar diliyorum
Teşekkürler Yeni Güncelleme Yapıldı Film Bölümü Kategorize edildi Belgesel Kanalları Sorunu Halloldu iyi seyirler...Elinize emeinize saglik çok iyi olmus
iyi seyirlerUygulama mükemmel çalıṣıyor.
Emeğinize sağlık
tabiki uygundur iyi seyirlerHocam Fire TV icin uygunmudur?