ugur2941
Paylaşımcı
sağolun iyi seyirler dilerimEmeğinize sağlık.
sağolun iyi seyirler dilerimEmeğinize sağlık.
teşekkürler @ismail047Kod yazma yerinde kaydet butonuna erişemeyenler için.
Google tv uygulamasını beraberinde açıp telefondan kodu kaydetmeyi denesin.
Tv den kumandayla yazmak zahmetli oluyor Google Tv uygulaması klavyeli kumanda görevi görüyor.teşekkürler @ismail047
Kumanda ile yapamadım fakat telefonumda yüklü bir uzaktan kumanda uygulamasındaki fare ile "kaydet" butonunu tıklayınca kod kaydedildi. İlgi gösteren tüm katılımcılara teşekkürler.üstad kumandadan yönlendirici ile kaydet diye bilirsin ve sorun olmuyor
film ve dizi bölümlerini kategorilere ayırdım güncellemeye yolladım incelemede şuanda yarın bizlerle olur iyi seyirlerUğur Bey emeğinize sağlık,
dizi ve film bölümünü kategorilere ayırabilir misiniz?
Bir de dizi bölümüne eski yabancı dizileri (Macgyver, Kara Şimşek, Buck Rogers 25. Yüzyılda v.b) dizileri ekleme imkanınız olabilirse çok güzel olur
teşekkür ederim emeğinize sağlıkCANLI YAYIN KEYFINI BAMBASKA BIR SEVIYEYE TASIMAYA HAZIR MISIN?
FU TV PRO ile spor, haber, belgesel ve daha fazlasi artik tek yerde!
Hizli, pratik ve akici yapisiyla istedigin icerige kolayca ulas, keyifle izlemeye basla.
ONE CIKAN OZELLIKLER
Karmasik uygulamalarla ugrasmadan, dogrudan izlemek istedigin icerige ulasmak istiyorsan FU TV PRO tam sana gore.
Hizli ve akici kullanim
Populer kanallara pratik erisim
Sade ve kullanisli arayuz
Tek uygulamada toplu izleme keyfi
Rahat ve kolay deneyim
Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....
HEMEN INDIR:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
SEN DE DENE, FARKI KESFET!
olabilir yapılabilir ilerki güncellemede onuda halledeceğim bildirim için teşekkür ederimselam uğur bey, kod ile alakalı popup bildirici bir özellik gelse herkes en azından okur yapar kodu bilen var bilmeyen var siteden öğrenen var öğrenemeyen var ellerine sağlık
sorunun bişekilde aşmışsın sevindim iyi seyirlerKumanda ile yapamadım fakat telefonumda yüklü bir uzaktan kumanda uygulamasındaki fare ile "kaydet" butonunu tıklayınca kod kaydedildi. İlgi gösteren tüm katılımcılara teşekkürler.
Teşekkür ederim iyi dileklerin için Sözcü TV önceki sürümdede bugünkü sürümdede sorun görünmüyor ben özellikle deneyerek tek tek ekliyorum kanallarıÖncelikle emeğinize sağlık bugünkü güncellemede ve daha önceki güncellemelerde ve Sözcü tv hala çalışmıyor bunu kontrol etme ihtimaliniz var mıdır teşekkürler
ugur2941
APK olarak telefona yüklendiğinde sorun olabiliyor nedenide Google play buna pek izin vermiyor illa ordan indirin istiyor bilginizeİyi geceler, google playden cep telefonuna indirdiğim fu tv yi apk ya çevirip, Android box a yükledim, ama fu tv yi açtığımda boxta, herhangi bir kanalı açrığımda oynatmadan fu tv kapanıyor
Telefonda google play den indirdim ama Android box ta google play de çıkmadı, o yüzden apk ya çevirip box a yükledim, yükleniyor ama kanal açınca kapanıyor. Bendeki Android box ta m8 plus retro oyun yüklü kutulardan. Ram 2 gb onla alakası yoktur heralde. Yükediğim apk ları açıyor ama fu tv yi açsada kanala girince kapanıyorAPK olarak telefona yüklendiğinde sorun olabiliyor nedenide Google play buna pek izin vermiyor illa ordan indirin istiyor bilginize
Eğer telefonla tv boxta aynı hesap açık ise telefondan tvbox'ı seçip yükleyebilirsiniz.Telefonda google play den indirdim ama Android box ta google play de çıkmadı, o yüzden apk ya çevirip box a yükledim, yükleniyor ama kanal açınca kapanıyor. Bendeki Android box ta m8 plus retro oyun yüklü kutulardan. Ram 2 gb onla alakası yoktur heralde. Yükediğim apk ları açıyor ama fu tv yi açsada kanala girince kapanıyor
Teşekkür ederim iyi dileklerin için Sözcü TV önceki sürümdede bugünkü sürümdede sorun görünmüyor ben özellikle deneyerek tek tek ekliyorum kanalları
Ekli dosyayı görüntüle 80289839629__2EA9D079-1C52-4262-A7DF-EEE23DB41437.MOVTeşekkür ederim iyi dileklerin için Sözcü TV önceki sürümdede bugünkü sürümdede sorun görünmüyor ben özellikle deneyerek tek tek ekliyorum kanalları