📺 FuTv Pro Artık Google Playde

Kod yazma yerinde kaydet butonuna erişemeyenler için.
Google tv uygulamasını beraberinde açıp telefondan kodu kaydetmeyi denesin.

üstad kumandadan yönlendirici ile kaydet diye bilirsin ve sorun olmuyor
Kumanda ile yapamadım fakat telefonumda yüklü bir uzaktan kumanda uygulamasındaki fare ile "kaydet" butonunu tıklayınca kod kaydedildi. İlgi gösteren tüm katılımcılara teşekkürler.

Filmler;
Herhangi bir film izlerken altyazı kapat seçeneği veya ayarı yok
Film türkçe ise ingilizce, ingilzce ise türkçe altyazı otomatik geliyor

Uygulamayı mobilden kullanınca geri tuşunu kullanmada sorun yaşıyorum, bir filim açtım beğenmedim başka film izlemek için geri gitmeye çalışırken filmler arası geçişler oluyor
(geri tuşlarım kaydırma hareketi)

Uğur Bey emeğinize sağlık,
dizi ve film bölümünü kategorilere ayırabilir misiniz?
Bir de dizi bölümüne eski yabancı dizileri (Macgyver, Kara Şimşek, Buck Rogers 25. Yüzyılda v.b) dizileri ekleme imkanınız olabilirse çok güzel olur
film ve dizi bölümlerini kategorilere ayırdım güncellemeye yolladım incelemede şuanda yarın bizlerle olur iyi seyirler

🚀 CANLI YAYIN KEYFINI BAMBASKA BIR SEVIYEYE TASIMAYA HAZIR MISIN?

📺 FU TV PRO ile spor, haber, belgesel ve daha fazlasi artik tek yerde!
Hizli, pratik ve akici yapisiyla istedigin icerige kolayca ulas, keyifle izlemeye basla.

🔥 ONE CIKAN OZELLIKLER

• ⚡ Hizli ve akici kullanim
  • 📡 Populer kanallara pratik erisim
  • 🖥️ Sade ve kullanisli arayuz
  • 🎯 Tek uygulamada toplu izleme keyfi
  • 📲 Rahat ve kolay deneyim
  • 📲 Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....
Karmasik uygulamalarla ugrasmadan, dogrudan izlemek istedigin icerige ulasmak istiyorsan FU TV PRO tam sana gore. 🙌

📥 HEMEN INDIR:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

💥 SEN DE DENE, FARKI KESFET!
teşekkür ederim emeğinize sağlık

selam uğur bey, kod ile alakalı popup bildirici bir özellik gelse herkes en azından okur yapar kodu bilen var bilmeyen var siteden öğrenen var öğrenemeyen var ellerine sağlık

selam uğur bey, kod ile alakalı popup bildirici bir özellik gelse herkes en azından okur yapar kodu bilen var bilmeyen var siteden öğrenen var öğrenemeyen var ellerine sağlık
olabilir yapılabilir ilerki güncellemede onuda halledeceğim bildirim için teşekkür ederim

Kumanda ile yapamadım fakat telefonumda yüklü bir uzaktan kumanda uygulamasındaki fare ile "kaydet" butonunu tıklayınca kod kaydedildi. İlgi gösteren tüm katılımcılara teşekkürler.
sorunun bişekilde aşmışsın sevindim iyi seyirler

Öncelikle emeğinize sağlık bugünkü güncellemede ve daha önceki güncellemelerde ve Sözcü tv hala çalışmıyor bunu kontrol etme ihtimaliniz var mıdır teşekkürler

ugur2941

İyi geceler, google playden cep telefonuna indirdiğim fu tv yi apk ya çevirip, Android box a yükledim, ama fu tv yi açtığımda boxta, herhangi bir kanalı açrığımda oynatmadan fu tv kapanıyor

Öncelikle emeğinize sağlık bugünkü güncellemede ve daha önceki güncellemelerde ve Sözcü tv hala çalışmıyor bunu kontrol etme ihtimaliniz var mıdır teşekkürler

ugur2941

Teşekkür ederim iyi dileklerin için Sözcü TV önceki sürümdede bugünkü sürümdede sorun görünmüyor ben özellikle deneyerek tek tek ekliyorum kanalları

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-06-11-00-39-27-955_com.futv.pro.jpg
    Screenshot_2026-06-11-00-39-27-955_com.futv.pro.jpg
    200.2 KB · Görüntüleme: 15
İyi geceler, google playden cep telefonuna indirdiğim fu tv yi apk ya çevirip, Android box a yükledim, ama fu tv yi açtığımda boxta, herhangi bir kanalı açrığımda oynatmadan fu tv kapanıyor
APK olarak telefona yüklendiğinde sorun olabiliyor nedenide Google play buna pek izin vermiyor illa ordan indirin istiyor bilginize

APK olarak telefona yüklendiğinde sorun olabiliyor nedenide Google play buna pek izin vermiyor illa ordan indirin istiyor bilginize
Telefonda google play den indirdim ama Android box ta google play de çıkmadı, o yüzden apk ya çevirip box a yükledim, yükleniyor ama kanal açınca kapanıyor. Bendeki Android box ta m8 plus retro oyun yüklü kutulardan. Ram 2 gb onla alakası yoktur heralde. Yükediğim apk ları açıyor ama fu tv yi açsada kanala girince kapanıyor

Telefonda google play den indirdim ama Android box ta google play de çıkmadı, o yüzden apk ya çevirip box a yükledim, yükleniyor ama kanal açınca kapanıyor. Bendeki Android box ta m8 plus retro oyun yüklü kutulardan. Ram 2 gb onla alakası yoktur heralde. Yükediğim apk ları açıyor ama fu tv yi açsada kanala girince kapanıyor
Eğer telefonla tv boxta aynı hesap açık ise telefondan tvbox'ı seçip yükleyebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-06-11 at 4.15.30 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2026-06-11 at 4.15.30 PM.jpeg
    90.5 KB · Görüntüleme: 24
@ugur2941 kullanmayacağım ama bu konulara meraklıyım, eline sağlık, güzel olmuş. Buraya sırf sana tebrik için üye oldum.

Teşekkür ederim iyi dileklerin için Sözcü TV önceki sürümdede bugünkü sürümdede sorun görünmüyor ben özellikle deneyerek tek tek ekliyorum kanalları

Ekli dosyayı görüntüle 80289839629__2EA9D079-1C52-4262-A7DF-EEE23DB41437.MOV
Ben de calışmıyor sözcü tv

Geri