📢Full HD Film🟢Kategori ve Afiş Mevcut✅M3U🟩

Olmuyor arkadaşlar bu şekilde kalıyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-12-03-17-29-47-74_013dba30cae4674f6b0947ea3c272499.jpg
    Screenshot_2025-12-03-17-29-47-74_013dba30cae4674f6b0947ea3c272499.jpg
    367 KB · Görüntüleme: 23
Hdfilm yazdığınız yerin altına
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
bunu yazıp kaydedin.
Teşekkür ederim arkadaşım fakat şimdi de format desteklenmiyor uyarısı veriyor çoğu filmi denedim açmadı.

Teşekkür ederim arkadaşım fakat şimdi de format desteklenmiyor uyarısı veriyor çoğu filmi denedim açmadı.
Rica ederim, ona yapabilecek bir şeyim yok sorununuz listeyi ekleyememekti onu çözdük vidoe format ise muhtemelen filmlerin codec ini televizo desteklemiyor olabilir net bir şey söyleyemiyorum bu konuyla konu sahibi çok içli dışlı ona sorarsanız belki yardımcı olabilir.
@erencan84

m3u degil diye televizyonda player acmadi. ayrica playerde filmler hep kanallar listesine geliyor. bunu duzeltmenin bir yolu varmi

S.A arkadaslar. bunu bulmak icin 3 gundur abartmiyorum ugrasiyorum. sonunda filmlerimin neden kanallar arasina geldigini buldum. anytv kullaniyorum tvde. linkte eger /movie/ olursa filmlere /series/ olursa dizilere atiyor. player kendi karar veriyor buna. malesef turkce olan film ve dizi linklerinde bu olmadigi icin kanallar arsina geliyor. bu linklere de ekleyince hemen bozuluyor acilmiyor tabi. tvde tek donmayan player bu olgugu icin malesef degisemiyorum da playeri. bu linkere /movies/ eklemenin baska bir yolu varmi? #EXTINF bolumune yazinca da algilamiyor malesef. lutfen bana bu konuda biri yardimci olsun

yani anlayacaginiz m3u ile giris yapinca sikinti oluyor. xtream ile giris yapmam lazim, para da yok :)
ama linkilere /movie/ eklemek sart bu film linklerini bozmadan bunu eklemenin bir yolu varmi?

yani anlayacaginiz m3u ile giris yapinca sikinti oluyor. xtream ile giris yapmam lazim, para da yok :)
ama linkilere /movie/ eklemek sart bu film linklerini bozmadan bunu eklemenin bir yolu varmi?
Kardeş Sen Ne İstiyorsun Örnek At, Ona Göre Yardımcı Olmaya Çalışalım.

Arkadaşlar televizoya dosyayı zipleyip yollayın. Dosya yöneticinene girip indirilenler seçeneğinden aç seçeneğini televizoyla yapın oluyur

Son düzenleme:
Sitesine Ait Aksiyon ve Korku Filmlerinin Tamamı Eklenmiştir, Fakat Filmlerin Tamamı Çalışmayabilir. Çalışmayan Filmlerin Format Farkı Vardır. Diğer Kategori Filmlerinin Tamamı Eklenecektir.Ayrıca Sunucuyu Sadece Worker Yapabilirim. Kanal Listesi Linkide Github Linki Yapılacaktır.Diğer Kategori Eklemeleri Yapılınca Konu Altında Bilgilendirme Yapılacak Olup, Listelerinizi Sonrasında Güncellemeniz Tavsiye Edilir. Arkadaşlar M3U Film Linkinizi Playerinize Ekleyerek Tüm Film Listesi Oluşacaktır. Ayrıca Liste Kopya İndir, Bindir Yapmanıza Gerek Yoktur.
İyi Seyirler Dilerim.

Kullanici adi ve sifre var mi mydreamtv icin istiyorum

Linkleri adresinde denedim geldiler ama m3u olarak açmıyor. Bir sorun var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251209_205658_Chrome.jpg
    Screenshot_20251209_205658_Chrome.jpg
    315.5 KB · Görüntüleme: 3

Geri