📢Full HD Film🟢Kategori ve Afiş Mevcut✅M3U🟩

eline sağlık güzel bir liste olmuş
kategorilere ayrılsa ve alt yazılı olursa mükemmel olur
Siteye Ait Türkçe Düblaj Bölümünün 925 Sayfası Kategorili Olarak Çektirilip Eklenmiştir....Listeyi Güncelleme Yaparak 925 Sayfaya Ait Filmleri Kategorili Şekilde Görebilirsiniz. Filmlerin Tamamı Format Değişikliği, Silinme Sebebleri Gereği Çalışmayabilir.

Yeni Filmlere Ait Atom Player Üzeri Filmler Sorunsuz İzlenebilmekte Olup, Yeni Turbo Player Filmlerin Açılması Sağlanmıştır, Açılmayan Eski Turbo Filmler Müsayit Zamanda Düzeltilecektir.

Yeni Filmlere Ait Atom Player Üzeri Filmler Sorunsuz İzlenebilmekte Olup, Yeni Turbo Player Filmlerin Açılması Sağlanmıştır, Açılmayan Eski Turbo Filmler Müsayit Zamanda Düzeltilecektir.
Hocam televizoda nasıl izlenir bu filmler acaba

parmaklarına sağlık reis bu işi bırakma olur mu minnetarım

Sitesine Ait Aksiyon ve Korku Filmlerinin Tamamı Eklenmiştir, Fakat Filmlerin Tamamı Çalışmayabilir. Çalışmayan Filmlerin Format Farkı Vardır. Diğer Kategori Filmlerinin Tamamı Eklenecektir.Ayrıca Sunucuyu Sadece Worker Yapabilirim. Kanal Listesi Linkide Github Linki Yapılacaktır.Diğer Kategori Eklemeleri Yapılınca Konu Altında Bilgilendirme Yapılacak Olup, Listelerinizi Sonrasında Güncellemeniz Tavsiye Edilir. Arkadaşlar M3U Film Linkinizi Playerinize Ekleyerek Tüm Film Listesi Oluşacaktır. Ayrıca Liste Kopya İndir, Bindir Yapmanıza Gerek Yoktur.
İyi Seyirler Dilerim.

Televizo'ya girdim , film isimleri ve afişleri gelmesine rağmen görüntü alamadım.

Teşekkürler,
Filmler açılıyor ve afişler görünüyor.
Televizo son sürüm kullanıyorum.

Hiçbir Film Açamıyormusunuz Tam Olarak Nasıl Bir Sorun Yaşıyorsunuz Açıklayıcı Yazarsanız Yardımcı Olayım.
Vodafone mobilde böyle bir hata veriyor.
Türkcell wifi de ise herhangi bir hata vermeden ortada sarı bir şey dönüp duruyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-11-24-16-31-17-654_com.ottplay.ottplay.jpg
    Screenshot_2025-11-24-16-31-17-654_com.ottplay.ottplay.jpg
    88.4 KB · Görüntüleme: 14
@Koko Kome; Bende Mobilde Vodafone İnternet Kullanıyorum Sıkıntı Yok, Acaba Açmaya Çalıştığınız Film Silinmiş ve Henüz Çözmediğim Eski Turbo Player Üzeri İzlenebilen Film İse Hata Vermesi Normaldir. Baştan Herhangibir Film Açmayı Denerseniz Film Açılacaktır.

@Koko Kome; Bende Mobilde Vodafone İnternet Kullanıyorum Sıkıntı Yok, Acaba Açmaya Çalıştığınız Film Silinmiş ve Henüz Çözmediğim Eski Turbo Player Üzeri İzlenebilen Film İse Hata Vermesi Normaldir. Baştan Herhangibir Film Açmayı Denerseniz Film Açılacaktır.
İlk 15 kategorinin ilk filmlerini açmaya çalıştım hepsi " Bu video formatı desteklemiyor " hatası verdi.

Enteresan bir durum var.
İşyerimde Türkcell Superonline ile açmadı.
Yine işyerimde Wifi yi kapadım Vodafone Mobil hattım ile denedim açmadı.
Şu anda evde Vodafone fiber ile açtı, filmler görüntüleniyor.

Sitesine Ait Aksiyon ve Korku Filmlerinin Tamamı Eklenmiştir, Fakat Filmlerin Tamamı Çalışmayabilir. Çalışmayan Filmlerin Format Farkı Vardır. Diğer Kategori Filmlerinin Tamamı Eklenecektir.Ayrıca Sunucuyu Sadece Worker Yapabilirim. Kanal Listesi Linkide Github Linki Yapılacaktır.Diğer Kategori Eklemeleri Yapılınca Konu Altında Bilgilendirme Yapılacak Olup, Listelerinizi Sonrasında GüncellTavsiye Edilir. Arkadaşlar M3U Film Linkinizi Playerinize Ekleyerek Tüm Film Listesi Oluşacaktır. Ayrıca Liste Kopya İndir, Bindir Yapmanıza Gerek Yoktur.
İyi Seyirler Dilerim.

[URLsmgr/smart/refs/heads/main/HDFilm.m3u']HDFILM[/URL]

Geri