Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hdfilm yazdığınız yerin altınaOlmuyor arkadaşlar bu şekilde kalıyor.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Teşekkür ederim arkadaşım fakat şimdi de format desteklenmiyor uyarısı veriyor çoğu filmi denedim açmadı.Hdfilm yazdığınız yerin altına
bunu yazıp kaydedin.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Rica ederim, ona yapabilecek bir şeyim yok sorununuz listeyi ekleyememekti onu çözdük vidoe format ise muhtemelen filmlerin codec ini televizo desteklemiyor olabilir net bir şey söyleyemiyorum bu konuyla konu sahibi çok içli dışlı ona sorarsanız belki yardımcı olabilir.Teşekkür ederim arkadaşım fakat şimdi de format desteklenmiyor uyarısı veriyor çoğu filmi denedim açmadı.
televizo yaptım afiş ve listeler çıktı bir kaç filim denedim çalıştı emeklerine sağlıkHdfilm yazdığınız yerin altına
bunu yazıp kaydedin.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Tv yuklenirmi ustaemeklerine sağlık
Tüm Playerlerde Çalışır İzlenebilir. Linux SmartTV lerde Kullanacağınız Zaman Film Linklerinin Sonuna &video.mp4 Yazarak Filmleri İleri-Geri, Durdur-Başlat-Oynat Yapabilirsiniz.Tv yuklenirmi usta
Televizoya m3u yerine yazacak dogrumu ustam televizo kullanıyorumTüm Playerlerde Çalışır İzlenebilir. Linux SmartTV lerde Kullanacağınız Zaman Film Linklerinin Sonuna &video.mp4 Yazarak Filmleri İleri-Geri, Durdur-Başlat-Oynat Yapabilirsiniz.
Yüklendi usta eline saglıkTüm Playerlerde Çalışır İzlenebilir. Linux SmartTV lerde Kullanacağınız Zaman Film Linklerinin Sonuna &video.mp4 Yazarak Filmleri İleri-Geri, Durdur-Başlat-Oynat Yapabilirsiniz.
Kardeş Sen Ne İstiyorsun Örnek At, Ona Göre Yardımcı Olmaya Çalışalım.yani anlayacaginiz m3u ile giris yapinca sikinti oluyor. xtream ile giris yapmam lazim, para da yok
ama linkilere /movie/ eklemek sart bu film linklerini bozmadan bunu eklemenin bir yolu varmi?
benim tam istedigim linkte /movie/ yazisi olsun. tabi link calisir vaziyetde kalacak. bu konuda yardimci olursan filmlerle ilgili tum sikintim cozulurKardeş Sen Ne İstiyorsun Örnek At, Ona Göre Yardımcı Olmaya Çalışalım.
Zerre Kadar Anlamadım, Galiba Sen Ne İstiyorsun Sende Bilmiyor Sun.benim tam istedigim linkte /movie/ yazisi olsun. tabi link calisir vaziyetde kalacak. bu konuda yardimci olursan filmlerle ilgili tum sikintim cozulur![]()
Kullanici adi ve sifre var mi mydreamtv icin istiyorumZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Sitesine Ait Aksiyon ve Korku Filmlerinin Tamamı Eklenmiştir, Fakat Filmlerin Tamamı Çalışmayabilir. Çalışmayan Filmlerin Format Farkı Vardır. Diğer Kategori Filmlerinin Tamamı Eklenecektir.Ayrıca Sunucuyu Sadece Worker Yapabilirim. Kanal Listesi Linkide Github Linki Yapılacaktır.Diğer Kategori Eklemeleri Yapılınca Konu Altında Bilgilendirme Yapılacak Olup, Listelerinizi Sonrasında Güncellemeniz Tavsiye Edilir. Arkadaşlar M3U Film Linkinizi Playerinize Ekleyerek Tüm Film Listesi Oluşacaktır. Ayrıca Liste Kopya İndir, Bindir Yapmanıza Gerek Yoktur.
İyi Seyirler Dilerim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.