Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Sitesine Ait Aksiyon ve Korku Filmlerinin Tamamı Eklenmiştir, Fakat Filmlerin Tamamı Çalışmayabilir. Çalışmayan Filmlerin Format Farkı Vardır. Diğer Kategori Filmlerinin Tamamı Eklenecektir.Ayrıca Sunucuyu Sadece Worker Yapabilirim. Kanal Listesi Linkide Github Linki Yapılacaktır.Diğer Kategori Eklemeleri Yapılınca Konu Altında Bilgilendirme Yapılacak Olup, Listelerinizi Sonrasında Güncellemeniz Tavsiye Edilir. Arkadaşlar M3U Film Linkinizi Playerinize Ekleyerek Tüm Film Listesi Oluşacaktır. Ayrıca Liste Kopya İndir, Bindir Yapmanıza Gerek Yoktur.
İyi Seyirler Dilerim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Tebrikler güzel olmuş teşekkürler ustaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Sitesine Ait Aksiyon ve Korku Filmlerinin Tamamı Eklenmiştir, Fakat Filmlerin Tamamı Çalışmayabilir. Çalışmayan Filmlerin Format Farkı Vardır. Diğer Kategori Filmlerinin Tamamı Eklenecektir.Ayrıca Sunucuyu Sadece Worker Yapabilirim. Kanal Listesi Linkide Github Linki Yapılacaktır.Diğer Kategori Eklemeleri Yapılınca Konu Altında Bilgilendirme Yapılacak Olup, Listelerinizi Sonrasında Güncellemeniz Tavsiye Edilir. Arkadaşlar M3U Film Linkinizi Playerinize Ekleyerek Tüm Film Listesi Oluşacaktır. Ayrıca Liste Kopya İndir, Bindir Yapmanıza Gerek Yoktur.
İyi Seyirler Dilerim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Filmlerin Tamamı Açılmaz, Yani %99 Açılır %1 Açılmaz. Açılmayan Filmler İçin Harici Oynatı Deneyin Demesini Önemsemeyin. Çünkü O Film Formatı Farklı Olduğu İçin Açılmayacaktır.Harici oynatıcı mesajı çıkıyor açılmıyor maalesef neyi eksik yapıyorum yada yanlış?
emeklerine sağlıkZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Sitesine Ait Aksiyon ve Korku Filmlerinin Tamamı Eklenmiştir, Fakat Filmlerin Tamamı Çalışmayabilir. Çalışmayan Filmlerin Format Farkı Vardır. Diğer Kategori Filmlerinin Tamamı Eklenecektir.Ayrıca Sunucuyu Sadece Worker Yapabilirim. Kanal Listesi Linkide Github Linki Yapılacaktır.Diğer Kategori Eklemeleri Yapılınca Konu Altında Bilgilendirme Yapılacak Olup, Listelerinizi Sonrasında Güncellemeniz Tavsiye Edilir. Arkadaşlar M3U Film Linkinizi Playerinize Ekleyerek Tüm Film Listesi Oluşacaktır. Ayrıca Liste Kopya İndir, Bindir Yapmanıza Gerek Yoktur.
İyi Seyirler Dilerim.
Üstad listeyi ssiptv ile Samsung tv de izliyorum. Elinize saglik cok hizli aciliyor filmler. Eger mumkunse filmi ileri geri alma durdurma ozelligi eklenebilir mi ? Simdiden cok tesekkurler.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Sitesine Ait Aksiyon ve Korku Filmlerinin Tamamı Eklenmiştir, Fakat Filmlerin Tamamı Çalışmayabilir. Çalışmayan Filmlerin Format Farkı Vardır. Diğer Kategori Filmlerinin Tamamı Eklenecektir.Ayrıca Sunucuyu Sadece Worker Yapabilirim. Kanal Listesi Linkide Github Linki Yapılacaktır.Diğer Kategori Eklemeleri Yapılınca Konu Altında Bilgilendirme Yapılacak Olup, Listelerinizi Sonrasında Güncellemeniz Tavsiye Edilir. Arkadaşlar M3U Film Linkinizi Playerinize Ekleyerek Tüm Film Listesi Oluşacaktır. Ayrıca Liste Kopya İndir, Bindir Yapmanıza Gerek Yoktur.
İyi Seyirler Dilerim.
Filmlere Ait Linklerin Sonuna &video.mp4 Eklemesi Yaparsanız. Filmleri İleri Geri Başlat Durdur Oynat Yapabilirsiniz.Üstad listeyi ssiptv ile Samsung tv de izliyorum. Elinize saglik cok hizli aciliyor filmler. Eger mumkunse filmi ileri geri alma durdurma ozelligi eklenebilir mi ? Simdiden cok tesekkurler.
iptv oynatıcınızda yeni liste oluşturup ilk mesajdaki linki yapıştırdığınızda liste ekrana gelecektir. nerede takıldığınızı daha net yazarsanız yardımcı olalım.M3u nasıl yazacağım
Yardımcı olurmusun
oradaki portal paylaşımlarıma uzun süredir vakit ayıramıyorum. sitede güncelleme yaptık ama portallarda güncelleme eskisi gibi değil. son durumunu öğrenip bilgi veririm.@sorgumurat; mkvod ve mkiptv kapanacakmı sitesinde 2026 Haziranda Kapanacak Yazıyor Ama Aslı Astarı Nedir Sen Biliyormusun.
Tesekkur ederim varolasinFi
Filmlere Ait Linklerin Sonuna &video.mp4 Eklemesi Yaparsanız. Filmleri İleri Geri Başlat Durdur Oynat Yapabilirsiniz.
Mkvod 2026 Haziran itibarı ile sona erecek. Mkiptv devam edecek. Mkiptv sn sürüme yükseltildi. Güncel Mkiptv sitesini aşağıda yazdım.@sorgumurat; mkvod ve mkiptv kapanacakmı sitesinde 2026 Haziranda Kapanacak Yazıyor Ama Aslı Astarı Nedir Sen Biliyormusun.
Televizio uygulamasını kullanıyorum. Liste ekleme iki şekilde oluyor. Xtream veya m3u8 olarak. Hangisini seçip ne yazmam gerekiyor. İlginize teşekkür ederim.iptv oynatıcınızda yeni liste oluşturup ilk mesajdaki linki yapıştırdığınızda liste ekrana gelecektir. nerede takıldığınızı daha net yazarsanız yardımcı olalım.
M3U olarak ilk mesajdaki linki kopyalayıp ekleyeceksiniz.Televizio uygulamasını kullanıyorum. Liste ekleme iki şekilde oluyor. Xtream veya m3u8 olarak. Hangisini seçip ne yazmam gerekiyor. İlginize teşekkür ederim.
siz hangi linki eklemeye çalıştınız da sorun oldu. ilk mesajdaki film listesinin olduğu m3u linkini direk televizio uygulamasında m3u ekleme bölümüne yapıştırıp isim verdiğinizde tüm liste ekleniyor. şimdi denedim sorun yok.Televizio uygulamasını kullanıyorum. Liste ekleme iki şekilde oluyor. Xtream veya m3u8 olarak. Hangisini seçip ne yazmam gerekiyor. İlginize teşekkür ederim.
Çalma Listeleri Kısmından Yeni M3U Liste'yi Tıkla Sonra Liste Adı Yaz Örnek HDFilm Çalma Listesi Bağlantısı Yerine Paylaştığım Linki Ekleyip Kayıt Yapıyorsunuz Hepsi Bukadar.Televizio uygulamasını kullanıyorum. Liste ekleme iki şekilde oluyor. Xtream veya m3u8 olarak. Hangisini seçip ne yazmam gerekiyor. İlginize teşekkür ederim.