Duyuru Forumun Kapalı Kalması Hakkında

Arkadaşlar üzülerek söylüyorum: ortaya atılan geçmişe ve geleceğe yönelik hiçbir fikir artık çalışmaz. Bu kadar göz önünde bulunan bir mecranın uyarı alması, devamında bir takım yaptırımların olacağı anlamına gelir. Yani takip devam edecektir.

Sunucuyu yurdışına taşımak en mantıklı çözüm gibi görünsede; birçok sorunu beraberinde getirecektir. Bunlarla uğraşmaya değer mi tartışılır.

En mantıklı çözüm forumu üye olmayanlara kapatma. Üye olmayan tek bi satir bile okuyamasın. Birde kanal ismi zikredilmesin. A takımı ve b takiminin macini izle gibilerinden konu açılmasın. O zaman telif falan yenmez. Sonuçta bot ile çekilen Yayınlar yayıncı kuruluşun sitelerinden değil. Gitsin önce onlara telif atsın. Panelleri açıktan değil txt dosyası olarak paylaşmakta en doğru yol.Şimdi forumda nimlendi nasıl olur bu saatten sonra orasıda muamma. Telegram çözüm değil teknoratta telif yedi 7 8 binlik gruptu. Öncellik gizlilik burada herkes alenen içerik isimleri paylaştı. Zaten köstebek olduğunu bi konumda bahsetmiştim. En iyi yol daha gizliliğe önem verilen Yeni bi oluşum. Uyarı yedikten sonra devam edilmesi pek mantıklı gelmiyor bana.

başka yerler de aynı sorunları yaşıyor mu şuan belki oralara üye olanlar bilir ? bazı konular çok tekrarlıyor aynı şeyler 1000 kez filan paylaşılıyor bide trol gibi şu var mı acil lazım yok mu var mı bunu yapsanıza filan konuya sürekli saçma istekler yapanı filan konu sahibi de mesaj yazmasın engellemeli sürekli gelip moderatör mü mudahele edıcek benim konumda biri saçma sapan bişeler diyosa ben o mesaj yazanı engelliyip o konuda o yazıyı kaldırabilmeliyim diye düşünüyorum

başka yerler de aynı sorunları yaşıyor mu şuan belki oralara üye olanlar bilir ? bazı konular çok tekrarlıyor aynı şeyler 1000 kez filan paylaşılıyor bide trol gibi şu var mı acil lazım yok mu var mı bunu yapsanıza filan konuya sürekli saçma istekler yapanı filan konu sahibi de mesaj yazmasın engellemeli sürekli gelip moderatör mü mudahele edıcek benim konumda biri saçma sapan bişeler diyosa ben o mesaj yazanı engelliyip o konuda o yazıyı kaldırabilmeliyim diye düşünüyorum
Çoğu forumda linkler gizli beğeni veya yeni mesajla görülebiliyor.

Zamanında garmin, bir çok navigasyon forumunu mahkemeye verdi, ücretsiz harita paylaşımı nedeniyle. Ciddi gözaltı ve tazminat süreci yaşandı. (torrent sitelerine yapılan eş zamanlı baskınlar gibi). Sonrası garmin şikayetini geri çekti ama forumlar baya bir hırpalandı. Son kullanıcı için hava hoş, şöyle olsun böyle olsun demesi de kolay, ama kazın ayağı göründüğü gibi değil

sinetech çok geniş bir yelpazeye sahip site ve forum platformu. Burada genel ilginin canlı yayın kaynaklarına kayması ve bir çok kişinin sadece bu kaynaklardan yararlanmak için burada olması bu sonucun yaşanmasının en baş nedenidir. Öyle bencil bir kitle var ki hiç memnun olmadığı gibi hiç çaba sarfetmeden bir çok kaynağa ulşamasına rağmen kaynakları sağlayanları acımasızca eleştirebiliyor.

öncelikle uyarı nedenine çözüm aramak yerine forum amacına yönelik bir ortam yaratmak lazım. ben kendi adıma çok kısa süredir buradayım ama birçok kişiden birçok şey öğrendim ki bunlar kesinlikle uyarıya neden olan konular değil. forum içerisinde birçok güzel konu var ama rağbet yok. tüketici yoğunluklu bir üye çokluğu var. mesajlara verilen cevaplar ve birbirine yardımcı olan kişiler hep aynı üyeler ve inanılmaz az sayıdalar. ben bu oluşumda kendime bir yer bulduğumu düşünüyorum. buradaki birliktelik sadece canlı yayın paylaşımından ibaret değil ve bu konuların artık olmaması veya kısıtlı olması bu forumun bittiği anlamına gelmemeli.

Ne anlatıyorsun Allah'ın aşkına insanlar bak sabah 7 de kalkıp işe gidiyor bütün gün tabiri caizse insan üstü canlı gibi çalışıp eve gelince 3-5 bir şey izlemek istiyorlar maaş kiraya mı gitsin eve mi çocuğa mı neye gitsin gelmiş burada onları mı savunuyorsun yapma yapma ciddiyim yapma
Milletin sabah kalkıp işe gitmesi ne alaka konuyu saptırma haklı çıkmak için veya ilgi çekmek için biz ne konuşuyoruz sen ne diyorsun işe gidiyorsan burda ne işin var o zaman işin bitince gir foruma

Yöneticiler bundan sonrası için açıklama yapacak mı?

Nasıl beğen tuşu varsa, dislike da olmalı, belli bir dislike alan bir süre uzaklaştırılmalı. Eleman yazıyor, rectv çalışmıyor, çözüm bekliyor. Çalışmayan eklenti mi, uygulama mı, tv de mi çalışmıyor, boxta mı, hangi sürüm, hepsi meçhul. Sanki mllet müneccim. CS'de de hep aynı idi. Şu eklenti çalışmıyor. Sanki biz mecburuz tek tek o eklentiyi tüm repolarda kontrole. Üye olurken basit sorular sorulmalı 2+5 kaç eder, Kıbrıs hangi denizdedir gibi(tv de 10 kişiden 7 si Marmara dedi). Yani 30 IQ da üye olamasın birader. Adam derdini anlatamıyor, bazısı Türkçe konuşup yazamıyor, foruma üye. "Program yabdım" diyor adam, Türkçe öğrenmemiş ama Python öğrenmiş. Zaten forum son dönem yapay zeka forumuna dönmüştü, yenilenmesi için belki fırsat olur, bir musibet hesabı..

Nasıl beğen tuşu varsa, dislike da olmalı, belli bir dislike alan bir süre uzaklaştırılmalı. Eleman yazıyor, rectv çalışmıyor, çözüm bekliyor. Çalışmayan eklenti mi, uygulama mı, tv de mi çalışmıyor, boxta mı, hangi sürüm, hepsi meçhul. Sanki mllet müneccim. CS'de de hep aynı idi. Şu eklenti çalışmıyor. Sanki biz mecburuz tek tek o eklentiyi tüm repolarda kontrole. Üye olurken basit sorular sorulmalı 2+5 kaç eder, Kıbrıs hangi denizdedir gibi(tv de 10 kişiden 7 si Marmara dedi). Yani 30 IQ da üye olamasın birader. Adam derdini anlatamıyor, bazısı Türkçe konuşup yazamıyor, foruma üye. "Program yabdım" diyor adam, Türkçe öğrenmemiş ama Python öğrenmiş. Zaten forum son dönem yapay zeka forumuna dönmüştü, yenilenmesi için belki fırsat olur, bir musibet hesabı..
ben o başlık da 2 3 aydır filan bişe yazmıyorum sahne de sanatçıya peçeteye şarkı yazmaya dönmüştü orası tabi ki ihtiyaç mesajları olmalı ama aynı şeyler de sürekli tekrar ediliyosa ona da bişe diyemiyorum

Konuyu görüntüleyenler​

Toplam: 36 (Kullanıcı: 32, ziyaretçi: 4) 4 ziyaretçi kim mesela neden bu konuyu ziyaret ediyor şuan mesela? kaç üye var bilmiyorum şuan ama toplasan 100 kişi arasında dönüyor forum

Bir kac gun once kesfettim burayi, Azerbaycanda bu movzularla ilgili kaynak cok az ve burdan cok sey ogrendim, inshAllah yoneticiler bir yolunu bulurlar. her gun ziyaret ettigim bir form-du

Özel değilse sizin burada olma sebebiniz nedir üstad ? ima da bulunmuyorum.!
Bakın istekte bulunmuşsunuz Titan güncel url o zaman hak hukuk yok muydu .?
Efso kapak olmuş.
Ha İlla satın alacaksa da gitsin paraya kıyıp yıılık paket fiyatları 35€ dan başlayan ve asla patlatılamayan b.ş G satın alsın...

ben o başlık da 2 3 aydır filan bişe yazmıyorum sahne de sanatçıya peçeteye şarkı yazmaya dönmüştü orası tabi ki ihtiyaç mesajları olmalı ama aynı şeyler de sürekli tekrar ediliyosa ona da bişe diyemiyorum

Konuyu görüntüleyenler​

Toplam: 36 (Kullanıcı: 32, ziyaretçi: 4) 4 ziyaretçi kim mesela neden bu konuyu ziyaret ediyor şuan mesela? kaç üye var bilmiyorum şuan ama toplasan 100 kişi arasında dönüyor forum
Forumda dolaşanlar: Toplam: 211 (Kullanıcı: 82, ziyaretçi: 129)

Bunun için konu açılmadan inceleme gelmeli ozaman direkt konu acilmamali önce yönetici Moderatör onayından geçmeli.

Güldük eğlendik fikirler ürettik ama ciddi yönden bakarsak dün söylediğim gibi bu forumu bu saatten sonra belirli bir süre gözetim altında tutarlar ikna olana kadar takibi bırakmazlar. Biz paylaşımların bir şekilde devam etmesini istiyoruz ama bu işler çocuk oyunu değil bunlar milyonluk şirketler. Buradakiler ise bu işi gönüllü ve çoğu zaman amatörce yapan bizim için değerli olan insanlar diğer yandan yayıncı şirketler en iyilerle ücreti karşılığında çalışan resmi faaliyet gösteren yerler ve en önemlisi bir avukat ordusuna sahip olan firmalar o yüzden bu saatten sonra forumun selameti için yorum yaparken bile iki düşünüp bir yazmak gerekli diye düşünüyorum. Ben kendi adıma ölüm veya ciddi bir rahatsızlık olmadıkça forumda kalmaya devam ederim ama bundan sonra ne olur süreç nereye varır bu karar yönetimin tekelindedir.

Arkadaşlar selamlar,

Yapılan bir şikayet sonucunda yayıncı kuruluş tarafından DMCA uyarısı gelmiş ve bu uyarıya istinaden çeşitli kategoriler ve o kategorilerdeki tüm konular ikinci bir duyuruya kadar kaldırılmıştır. Diğer kategoriler açıktır.

Herkese iyi forumlar dilerim.
Avcı ne kadar yol bilse tilki o kadar in bilirmiş demiştik Azerbaycanlı kardeşimizin kanalını takip edin ip...izlemeye devam edin

Amazon ormanlarındaki bir ağacın dalını keserek ormanı yok edemezsin.

Forum şikayeti beyhude bir girişim olmuş.

sinetech 2 yapalım geçici süre... sonra 1 e dönüp bazı özel konuların başlığını farklı isimlerle telaffuz ederek sadece üyelere ve beğeni yapanlara görülür şekilde yapalım...

Geri