Duyuru Forumun Kapalı Kalması Hakkında

Fazla uzağa gitme reis 3 üst mesaja bak, ( Bu başlık altında bile ) apk nerden bulurum diyor dostumuz. Allah başka dert vermesin diyelim. ( Bu kadar işine odaklı insanlar da lazım tabi )
ister istekler bitmez küçük hesaplar ya bunlar açıkcası ben yaptığımız 2 makara muhhabeti seviyorum onu da yapan şurda dediğim 200 kişi filandır gerisi istek al kaç filan hergün paylaşım 15 tane benzer konu başlığı bana göre moderatör eksikliği de var her an her konuya müdahele edilemiyor dediğim gibi 350 tl tod bu burda olmasada olur büyük bişe gibi görülüyor farklı konular örnek teknolji konusu spor konusu vs bunlar ile burda daha önce sohbet eden insalar yine sohbet edebilir uygulamalar tanıtılabilir filan falan

@Adnan K. , @Sinetech

Forum sayfalarına kayar bir uyarı banneri konulabilir mi?
( Yayıncı kuruluşlar ile ilgili illegal paylaşım yasaktır, açılan konular silinecektir) gibi
Hocam Goruldugu Uzere Forumu Zor Durumda Birakacak Paylasim Yapmaya Devam Edenler var Bilerek Veya Bilmeyerek.Bu Konuda Size Katilsam Bile Bunlar Durmayacak Bir Onceki Sayfada Bende Nacizane Fikirlerimi Dile Getirmeye Calistim Forum İcin Destek Olmaliyiz İnsallah Bu Surecten Daha Guclu Bir Sekilde Cikariz Hep Beraber Saygilarimla
Not=Uyari Baneri Acilsa Boyle Bir Uyari Verse Bile Bunlarla ilgili Dolayli Veya Dolaysiz Yoldan Link Paylasimlarina Devam Edecekler Bu Yuzden Yine Forum Hepimiz Zararli Cikicaz Her Onune Gelen Konu Acamasin Kim Konu Acacaksa Yonetim Ve Moderatorlerin Ön Onayindan Gectikten Sonra Acilabilsin Bu Herkes İcin Gecerli Olsun Diger Turlu Ayrimcilik Yapiyorsunuz Diyebilirler Burda Onemli Olan Forum un Korunmasi

Son düzenleme:
Hocam Goruldugu Uzere Forumu Zor Durumda Birakacak Paylasim Yapmaya Devam Edenler var Bilerek Veya Bilmeyerek.Bu Konuda Size Katilsam Bile Bunlar Durmayacak Bir Onceki Sayfada Bende Nacizane Fikirlerimi Dile Getirmeye Calistim Forum İcin Destek Olmaliyiz İnsallah Bu Surecten Daha Guclu Bir Sekilde Cikariz Hep Beraber Saygilarimla
Gemiyi En Son Kaptan Terk Eder. 🤠

Birde Her Önune Gelen Konu Açiyor Daha Once Bu Konudan Acan Olmusmu Konuyu Actigi Kategori Dogrumu Konu İcin Secilen Baslik Dogrumu Acmis Oldugu Konu Kime Ne Fayda Saglayacak Hele Suanda Boyle Bir Zamanda Daha Dikkatli Olmamiz Gerekirken Konu Yoneticilerin Ön Onayindan Gecmeden Acilamasin Gerekirse Chat Odasi Acilsin Ordan Sorup Bilenlerden Ogrenirler Hem Herkesin Faydalanacigi Konular Arka Planda Kalmamis Olur Hemde Konu Kirliligi Olmaz Hemde Paylasimlardan Daha Cok Kisiler Faydalanmis Olur.Ayrica Linkleri Kare İcine Alan Arkadaslar Var Oldugu Gibi Gorunuyor Linkler Linkler Kirmizi Sekilde Olmali Foruma Uye Olmayanlar Linkleri Goremesinler,Ayrica Platform Kanal İsimleri İcin Filtreme Olsun İsimleri Yazilinca Okunamasin Yildiz Gorunsun Bunun Gibi ******.Ayrica Uygulama Ve M3u Listeleri İcin Vip Bolumu Ucretsiz Gerekli Sartlari Yerine Getirenler İcin Aktif Olsun Bu Sartlar,Ornek Vermem Gerekirse,Foruma Uye Olmak Ve Link veya Uygulamalari Gorebilmeleri icin 5 Begeni 30 Mesaj Atsinlar Bu Sekilde Konulardan Faydalanabilsinler Uygulamave M3u Konulari İcin Google ye Takilmayan Bir Sisteme Kategoriler Olusturulabilir.Hem Bu Sekilde Kostebek Kimse Bulmasi Kolay Olur.İlla Kendisini Belli Eder Bir Yerlerde Acik Verir.Arkadaslar Bu Yazdiklarimi Polemik Yapip Ortami Germeye Kalkmayin Sakin Benim Nacizane Kendi Dusuncelerim Herkesin Goruslerine Saygim Var Farkli Dusunenlerde Olabilir Zıt Dusunenlerde Olabilir. Burda Hem Fikir Oldugumuz Yer Foruma Faydali Olmak,Care Bulmak.
Saygilarimla=Kargo1975
Not=Foruma Vip Üyelik Ücretli Olarak Getirilecekse Buna Karsiyim Bu İsleri Para İcin Yapmiyoruz Forumda Bir Kazanc Saglamiyor Bu İslerden Paylasimcilar Tarafindan Yapilan Paylasimlardan Uygulama ve M3u Listeleri Taratma Konulari Uzerine Dönuyor Forum Bu Paylasimlardan 1Kurus Menfeat Elde Etmiyor Paylasim Yapanlar Suclumu Ve Forum Suclumu Simdi
Seninle aynı kafadayız özellikle bu hassas zamanda konu açmanın yönetici onayından geçip öyle yayınlanması fikri çok isabetli olmuş. Zira forum resmen çocuk bahçesi gibi oldu. Aklına gelen konu açıp forumu işgal ediyor. En azından onay ilk başta alınırsa yönetim sürekli konuları kapamakla uğraşmaz hem de forumu sıkıntıya sokacak olaylar çıkmadan mesele baştan çözülmüş olur.

Seninle aynı kafadayız özellikle bu hassas zamanda konu açmanın yönetici onayından geçip öyle yayınlanması fikri çok isabetli olmuş. Zira forum resmen çocuk bahçesi gibi oldu. Aklına gelen konu açıp forumu işgal ediyor. En azından onay ilk başta alınırsa yönetim sürekli konuları kapamakla uğraşmaz hem de forumu sıkıntıya sokacak olaylar çıkmadan mesele baştan çözülmüş olur.
Forum da Chaet Bolumu Olabilir Hem Boylelikle Luzumsuz Konu Acilmasi Onlenmis Olur Chaet Bolumunde Url Paylasimi Ve Uygulam Dosya Paylasimi Yasak Olsun Chaet Bolumune Url Adresleri ve Dosya indirme Olmasin Kufur,Hakaret,Dini,Siyasi,Politik,Fanatizmi Tetikleyecek,Veya Paltform Kanal Kelimeleride Yazilamasin ****** Yazdiklarinda *****Bu İsaret Ciksin Bu Bir Ornektir Yildiz İsareti Yaptim Polemige Baglamayin Nacizane Goruslerimdir.Saygilarimla
Not=Örnek=Konu Acmaya Belli Basli Kriterler Getirilebilir Ornek 2000 Mesaja Ulasanlar Onay Gerekmeden Konu Acabilir.Diger Turlu Acmak İsteyen Olursa Yonetici Ön Onayindan Gecmesi Gerekir.

Son düzenleme:
Eklense güzel olabilir diye düşünüyorum
Yönetim kullanıcıların görüş isteklerini hayata geçirmiyor maalesef onlarca öneri yapıldı şimdiye kadar hani hangisi yapıldı?
Bir kategoriyi bile aylar sonra açıyorlar.
Yönetim yenilikçi anlamında kendine kapalı maalesef.

Revolt, Matrix gibi Discord alternatifleri kullanılabilir. Feriştahı gelse müdahale edemez ve erişemez. Telegram alternatifi olarak Signal var. Aynı şekilde tamamen izole ve güvenli. İlla forum isteniyorsa, deepweb forumlarının sistemiyle anonim olacak şekilde forum kurulabilir.

Revolt, Matrix gibi Discord alternatifleri kullanılabilir. Feriştahı gelse müdahale edemez ve erişemez. Telegram alternatifi olarak Signal var. Aynı şekilde tamamen izole ve güvenli. İlla forum isteniyorsa, deepweb forumlarının sistemiyle anonim olacak şekilde forum kurulabilir.
Feriştahı Gelse Müdahale Edemez Erişemez Biraz Abartı Olmuş Sanki

bende şöyle bir öneri de bulunayım her paylaşım ci kendi telegram WhatsApp discort yada kendi istedikleri grup oluştursun buradan apk dosya yada m.u dosyasını burası yerine kendi grup unda oluştur sun burdan link versin isteyen burdaki tanıtım dan link î alir girer çeker kurar burada adres dosya olmaz herkes kendi paylaşım in dan mesul olur sitede tehlikeye girmez

Arkadaşlar karamsar olmayın Bu formun amacı ne idi sinetech reis in kanalın da anlatıklarının ve anlatamadıklarının burada daha net çözüme kavuşturulması kulanılan cihazlar ve özellikleri hakkında ne neyi nasıl yüklerim gibi daha geniş bilgilere kavuşmaktı., ama iş başka taraflara liste karmaşasına döndü (ben şahsen listelerden çok faydalandım ve çok şey öğrendim) yok şu kanal vardı ya şu kanal da benim cihaz da açılmıyor vs. vs. Yani demem o ki forum amacı dışına çıkmıştı. Aynı isim ile mi devam eder yeni bir isim ile mi bilmem ama amaç teknolojik yardım ve paylaşım olarak devam etmeli diye düşünüyorum

Feriştahı Gelse Müdahale Edemez Erişemez Biraz Abartı Olmuş Sanki
Abartı değil. Bunlar Discord gibi şirkete ait sunucuya kurulmuyor. Kendi sunucuna kuruyorsun. Dünyanın öbür ucundan bir sunucu kiralayıp yeterli gizliliği sağladıktan sonra erişilip yasal işlem başlatılması imkansız. Forum için de aynısı geçerli. Yazdığım gibi deepweb forumlarının kullandığı gizlilik sistemiyle düzenleme yapılırsa ve sunucu yurtdışına taşınırsa bu gibi sorunlar yaşanmaz.

Arkadaslar Amerika yi Yeniden Kesfetmeye Gerek Yok Herkesin Goruslerine Saygi Duyuyorum Lakin Herkes Discord Watsap Twiter ve O Adini Verdiginiz Guruplarmi Ne Derseniz Deyin Kullanmiyor Kullanmak Zorundada Degil Forumun Bizlere Musade Ettigi Sartlar Dogrultusunda Hareket Etmek Zorundayiz Kalkmissiniz Watsap Telegram Tweeter kendi Grup Linklerini Ordan Paylasmaktan Bahsediyorsunuz Forum Amacini Aşar Boyle Dediginiz Gibi Olursa Kendi Link Gruplarini Paylasmaya Musade Ederse Olmaz Bu Dediginiz.Ortada 1 Sorun Var Bu Soruna Cozum Ariyoruz İsleri Daha Fazla Zorlastirmayalim Lutfen Sorun Varsa Cozumu Sorun Olan Yerde Aramaliyiz Yani Demem O ki
Forum İcinde Nasil Cozulebilir Onlara Odaklanmaliyiz Polemik Cikartip Soruna Sorun Ekleyerek Degil Bu Yazdiklarim Benim Nacizane Kendi Goruslerimdir. İsteyen Katilir İstemeyen Katilmaz Forumun Korunmasi Onemli Olan Saygilarimla. Kargo1975

Arkadaslar Amerika yi Yeniden Kesfetmeye Gerek Yok Herkesin Goruslerine Saygi Duyuyorum Lakin Herkes Discord Watsap Twiter ve O Adini Verdiginiz Guruplarmi Ne Derseniz Deyin Kullanmiyor Kullanmak Zorundada Degil Forumun Bizlere Musade Ettigi Sartlar Dogrultusunda Hareket Etmek Zorundayiz Kalkmissiniz Watsap Telegram Tweeter kendi Grup Linklerini Ordan Paylasmaktan Bahsediyorsunuz Forum Amacini Aşar Boyle Dediginiz Gibi Olursa Kendi Link Gruplarini Paylasmaya Musade Ederse Olmaz Bu Dediginiz.Ortada 1 Sorun Var Bu Soruna Cozum Ariyoruz İsleri Daha Fazla Zorlastirmayalim Lutfen Sorun Varsa Cozumu Sorun Olan Yerde Aramaliyiz Yani Demem O ki
Forum İcinde Nasil Cozulebilir Onlara Odaklanmaliyiz Polemik Cikartip Soruna Sorun Ekleyerek Degil Bu Yazdiklarim Benim Nacizane Kendi Goruslerimdir. İsteyen Katilir İstemeyen Katilmaz Forumun Korunmasi Onemli Olan Saygilarimla. Kargo1975
Bence de Forum demek bir başlıklar olur herkes bir konuda konuşur istediği konu ilgi alanı olan bir konuda konuşur Telegram WhatsApp diskord demek Forum demek değildir

Boşuna tartışmayın çeneniz yorulur.. Yönetim bir açıklama bekliyoruz. @Sinetech

Kimse zorla kullansın demiyor zaten. Beyin fırtınası yapılıyor. Sorun çıkarmayacak bir yol bulunması için insanlar fikirlerini beyan ediyor. Ortaya fikir atılacak ki çözüme kolay ulaşılsın. Ayrıca forum olduğu yerde duruyor. Kapatılan bölüme farklı yollardan ulaşılması herhangi bir sorun teşkil etmez. Daha önce Drive kullanıldığı gibi sadece o amaçla kullanılır. Forum ve yönetim de yasal sorunlar ve davalarla uğraşmak zorunda kalmaz. Zaten o bölüm bu saatten sonra geri gelmez. Radara girdiği için belli aralıklarla kontrol edilecek. Adam niye riske girsin? Çok kasıyorsunuz. Biraz rahat olun.

Kimse zorla kullansın demiyor zaten. Beyin fırtınası yapılıyor. Sorun çıkarmayacak bir yol bulunması için insanlar fikirlerini beyan ediyor. Ortaya fikir atılacak ki çözüme kolay ulaşılsın. Ayrıca forum olduğu yerde duruyor. Kapatılan bölüme farklı yollardan ulaşılması herhangi bir sorun teşkil etmez. Daha önce Drive kullanıldığı gibi sadece o amaçla kullanılır. Forum ve yönetim de yasal sorunlar ve davalarla uğraşmak zorunda kalmaz. Zaten o bölüm bu saatten sonra geri gelmez. Radara girdiği için belli aralıklarla kontrol edilecek. Adam niye riske girsin? Çok kasıyorsunuz. Biraz rahat olun.
Kardesim Herkes Gibi Bende Burda Beyin Firtanasi Yapmisim Sen Burda O Konulara Ulasmanin Derdindesin Sanirim Buraya Gurup Linklerini Birakcaksiniz Paylasimlar Orada Olacak Forum Zarar Gormeyecek Nerden Biliyorsun Araci Olmus Olmayacakmi Forum Bu Linkleri İyiye Kullananda Olur Kotuye Kullananda Olur Ben Forumun Musade Ettigi Sartlar İcinde Kullanilmasindan Yanayim.Forum Zarar Gormesin Diye Ugrasiyorum Bende +Kastigim Falanda Yok Burda İnsan Gibi Fikirlerimi Soylemisim Herkesin Gorusune Saygim Oldugunu Soylemisim Amacim Tartismak Degil Forum Zarar Gormesin Forumun İyiligi İcin Bunun Yanlis Oldugunu Soylememin Neyi Yanlis Sen İstedigin Watsap Gurup linklerini veya Discord herneyse Artik Foruma Atacan Veya Gurup Olusturanlar Kendi Guruplari Uzerinden Donsun Forumda Paylasilmasin Zarar Gormesin Forum Demissin.Ayrica Herkes Benim Fikreme Katilmak Zorunda Degil Herkes Burda Saygi Cercevesinde Fikirlerini Soyleyebilir Saygilarimla

Geri