Duyuru Forumun Kapalı Kalması Hakkında

Ben teknik bilgim olmadığı için neden siteye böyle ikaz ya da yaptırım, artık adı her neyse uygulandığını anlamadım halen. Şimdi yeniden anlatsanız yine anlamam. Teknik bilgim o seviyede değil. Ama o kadar site varken neden burası onu anlamadım.

Neyse başa gelen çekilir. Düzelirse düzelir. Çözüm bulursa bulunur. Olmazsa olmaz. Ama benim tek üye olduğum forum burası. YT'da sitenin açıldığı duyunca üye olmuştum. Ortam, sohbet, saygı.... Yazmadığım zamanlar bile yazanları ve insanların neler konuştuğunu okumak için girip baktığım olmuştur.

Velhasıl ben buradayım. En olmadı DM yoluyla, o da olmadı dumanla haberleşiriz. Mors bilen varsa o da olur.

Naçizane düşüncem; alternatifler düşünmek yerine, yine burayı aynı yaptırımı yemeyecek şekilde nasıl kullanabilir yapabiliriz konusunda kafa yorup fikir üretmek. Mesela şifre denmiş. Zaten şifremiz var. Foruma şifremiz ile giriyoruz. Başka ne yapabileceğimiz hakkında teorik ve pratik bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. İşi detayı ile bilenler Sayın @Sinetech ile direkt iletişim kursunlar. O kadar emek verdi. Başka ülkeye gitti hala devam ediyor. Sağolsun. Malum yoğunluğu da vardır. Bilenler lütfen bilgisi ile destek olsunlar.

Sadece (halen anlamadığım) m3u dediğiniz şeyler için girip çıkan varsa zaten hiç bu forumun ruhen üyesi olmamıştır kanaatindeyim.

Çözüm odaklı olalım. Destek olalım.

Bizim bu Cloud işi ne oldu ya içindeki verileri nasıl ekliyor duk? Bazı kişiler istiyor da hatırlamıyorum şifreleri hatırlayan varmı?

CloudStream Repo Eklentileri Konusu Bile Silinmiş 😔
Ben bugün yeni bir repo buldum çok sağlam yapmışlar %de 100 çalışyor onuda patlatırlar diye korktum neyse bende var sizde yok olmaz. kraptorcs3 yazarsan çok güzel çalışan bir eklenti karşına çıkacak başka bir eklenti ihtiyacın olmaz bence

Ben bugün yeni bir repo buldum çok sağlam yapmışlar %de 100 çalışyor onuda patlatırlar diye korktum neyse bende var sizde yok olmaz. kraptorcs3 yazarsan çok güzel çalışan bir eklenti karşına çıkacak başka bir eklenti ihtiyacın olmaz bence
Hep de i güncek çalışıyor tşkler

Yorumları okuyunca; Aklıma, Mahmut Hoca '' Okul Metafor'u''geldi. :) Hemen öyle karalar bağlamyın! Youtube Kanalı hala var, ayrıca bir yolu da bulunabilir, hiç olmazsa bile; insanlar buradan bir şekilde sosyalleşiyor.

Ne diyordu Mahmut Hoca?!

'' Okul sadece dört duvarla çevrili, tepesinde dam olan yer değildir, okul her yerdir. Sırasında bir orman, sırasında dağ başı… Öğrenmenin ve bilginin var olduğu her yer okuldur.” :ROFLMAO:

Hayır anlamadığım neye dayanarak böyle bir şeye baş vurulmuş anlamadım kendi şahsi hesabımı vermek yerine botumu verdim oradan ulaşmak isteyen ulaşsın diye kimseye de gidip ne bi kanal linki ne başka bir şey verdim saçma saçma işler
Şaka gibi ya ,ben bile dün sizinle ordan iletişim kurmuştum .Uğursuzlukmu getirdik nedir :(
Günaydınlar ve iyi haftalar dilerim herkese.Sağlık ve huzurla ..

Günaydımn arkadaşlar

Böyle devam edilirse köşeme çekilir sadece izlerim hocam 25 yaşındayım hayatımı bunun için karartmaya gerek yok. Etrafta o kadar panelci varken parayla para sattıklarını söyleyen dolandırıcılar varken gelip bunlarla uğraşmaları da ayrı bi komedi..
daha yaşın çok genç.. bize daha çok faydan olması lazım öyle kenara çekilmek yok:))))

Benim şimdi apklara ihtiyacim var nerden bulucam elinde olan var mı

foruma chat odası eklensın bence bol bol muhabbet döner en azından

Halen kendi çıkarı peşinde koşanlar var, yazık. Gidin okuyun, araştırın, bir şeyler öğrenin. Milletin yaşı genç diye sizin için kendini ateşe mi atsın.? Konuyu idrakta zorluk çeken arkadaşlar size söylüyorum, kendinize gelin.

Halen kendi çıkarı peşinde koşanlar var, yazık. Gidin okuyun araştırın bir şeyler öğrenin, milletin yaşı genç diye sizin için kendini ateşe mi atsın.? Konuyu idrakta zorluk çeken arkadaşlar size söylüyorum.
çok komik mesajlar yazılıyor halen kalan açık konularda alakasız şeyler yazılıyor 20 000 üye olmuş ilk kez baktım forum başından beri 200 kişi arasında dönüyodur forum güzel sohbet ettiğimiz bir yer olarak da kalabilir hep söyledim tod 300 dü sene başında 350 de şuan alın izleyin ya 1 kahve içiyosanız 1 sigara parası haftada verirsiniz nedir yani bir döner ne biliyim yani gibi gibi buraya da gelin maçın sohbetini yapın geçin

çok komik mesajlar yazılıyor halen kalan açık konularda alakasız şeyler yazılıyor 20 000 üye olmuş ilk kez baktım forum başından beri 200 kişi arasında dönüyodur forum güzel sohbet ettiğimiz bir yer olarak da kalabilir hep söyledim tod 300 dü sene başında 350 de şuan alın izleyin ya 1 kahve içiyosanız 1 sigara parası haftada verirsiniz nedir yani bir döner ne biliyim yani gibi gibi buraya da gelin maçın sohbetini yapın geçin
Fazla uzağa gitme reis 3 üst mesaja bak, ( Bu başlık altında bile ) apk nereden bulurum diyor dostumuz. Allah başka dert vermesin diyelim. ( Bu kadar işine odaklı insanlar da lazım tabi.!! )

Saçma bir şekilde benim kendi şahsi telegram botuma telif atılmış işin garibi herhangi bir illegal bir şey yok sadece bana telegramdan ulaşılsın diye yapılan bir bot...

Telegram tarafından atılan mesaj.

Hello, this is Telegram Support.

digiturk.com.tr made a complaint is infringing on their copyright.

We kindly ask you to contact the copyright holder via email [email protected] to resolve the matter.
El Patron seni ispiklemişler sanırım. Büyük ihtimalle öyle.

Patronun ortaya attıgı fikir çok güzel .Fakat orda şöyle bir nokta muğlak kalacak .
giriş izni alan kişiler , ilgili bilgileri vip e giremeyen insanlar la nasıl paylaşabilir gibi bir soru işareti geliyor.Hadi birbirini tanıyanlar DM den veya başka yollardan paylaştı .Peki ya diğerleri? Kalıcı çözümmü emin olamadım .
Belki şu anda yazacağım cümleye çoğu insan tepki verecek anlıyorum ama bu vip girişi ücretli yapmak acaba biraz olsun çürük elmaları ayıklama konusunda yardımcı olabilirmi ? ( Amacım kimseyi kırmak yada rencide etmek değil yanlış anlaşılmasın lütfen) Ama dipsiz bir kuyu var ortada.şayet ücretsiz vip yaratırsak ve forumda yaklaşık aktif hesap yazan/yazmayıp sadece okuyan 15.000 kişi varsaysak,kaç kişi hangi kritere ve neye göre kime göre vipe girmesi uygun olarak görülecek? hadi giren girdi diyelim,diğer insanlarla paylaşım nasıl olacak.Şayet diğer insanlarla paylaşım olmayacak ise vip in ücretli olması en mantıklı seçenek gibi geliyor( yanılıyorda olabilirim)

Naçizane fikrim kriteri karsılayan kişi yerine ücret koymaktı .Sürçü lisan ettiyesem affola .Çünkü hangi mecraya gidilirse gidilsin çürük elma bitmeyecek.
Örnek ; inatçı keçi :) tlgrm kapatıyor o yenisini acıyor kapatılıyor/acılıyor aynı döngü devam .son bir yılda en az 20-25 kez kapatıldı özellikle dikkat ettim .diğer mecralarda da sorun çözülmeyecek.bunun tek ama tek çözümü olaya ekstra bir özellik koymak .
Robin hood görevimi görecek bu site ? Yada Emek harcayan insanlara ihanet etmeyip beraberce orta-uzun vadeli bir platform / bir aile olma vizyonumu üstlenecek ?
Bilemedim ....Ama bukadar emek harcayan insanları bir platformda biraraya getirmek herzaman nasip olmaz.
Herkese mutlu ve sağlıklı pazarlar diler, Sevgi ve Saygılarımı sunarım...
Birçok öneri yapılmış şikayet eden veya edenlerin bu söylenen sistemlere girmeyeceklermi giremeyeceklermi (İşin içine para girincede başka şeyler meydana gelir buradaki forumdaşlarımı tenzi ederim.)

Birde Her Önune Gelen Konu Açiyor Daha Once Bu Konudan Acan Olmusmu Konuyu Actigi Kategori Dogrumu Konu İcin Secilen Baslik Dogrumu Acmis Oldugu Konu Kime Ne Fayda Saglayacak Hele Suanda Boyle Bir Zamanda Daha Dikkatli Olmamiz Gerekirken Konu Yoneticilerin Ön Onayindan Gecmeden Acilamasin Gerekirse Chat Odasi Acilsin Ordan Sorup Bilenlerden Ogrenirler Hem Herkesin Faydalanacigi Konular Arka Planda Kalmamis Olur Hemde Konu Kirliligi Olmaz Hemde Paylasimlardan Daha Cok Kisiler Faydalanmis Olur.Ayrica Linkleri Kare İcine Alan Arkadaslar Var Oldugu Gibi Gorunuyor Linkler Linkler Kirmizi Sekilde Olmali Foruma Uye Olmayanlar Linkleri Goremesinler,Ayrica Platform Kanal İsimleri İcin Filtreme Olsun İsimleri Yazilinca Okunamasin Yildiz Gorunsun Bunun Gibi ******.Ayrica Uygulama Ve M3u Listeleri İcin Vip Bolumu Ucretsiz Gerekli Sartlari Yerine Getirenler İcin Aktif Olsun Bu Sartlar,Ornek Vermem Gerekirse,Foruma Uye Olmak Ve Link veya Uygulamalari Gorebilmeleri icin 5 Begeni 30 Mesaj Atsinlar Bu Sekilde Konulardan Faydalanabilsinler Uygulamave M3u Konulari İcin Google ye Takilmayan Bir Sisteme Kategoriler Olusturulabilir.Hem Bu Sekilde Kostebek Kimse Bulmasi Kolay Olur.İlla Kendisini Belli Eder Bir Yerlerde Acik Verir.Arkadaslar Bu Yazdiklarimi Polemik Yapip Ortami Germeye Kalkmayin Sakin Benim Nacizane Kendi Dusuncelerim Herkesin Goruslerine Saygim Var Farkli Dusunenlerde Olabilir Zıt Dusunenlerde Olabilir. Burda Hem Fikir Oldugumuz Yer Foruma Faydali Olmak,Care Bulmak.
Saygilarimla=Kargo1975
Not=Foruma Vip Üyelik Ücretli Olarak Getirilecekse Buna Karsiyim Bu İsleri Para İcin Yapmiyoruz Forumda Bir Kazanc Saglamiyor Bu İslerden Paylasimcilar Tarafindan Yapilan Paylasimlardan Uygulama ve M3u Listeleri Taratma Konulari Uzerine Dönuyor Forum Bu Paylasimlardan 1Kurus Menfeat Elde Etmiyor Paylasim Yapanlar Suclumu Ve Forum Suclumu Simdi

Son düzenleme:
Birçok öneri yapılmış şikayet eden veya edenlerin bu söylenen sistemlere girmeyeceklermi giremeyeceklermi (İşin içine para girincede başka şeyler meydana gelir buradaki forumdaşlarımı tenzi ederim.)
Merhaba
Zaten kesin bir çözümü aramızdan biri bilse anında uygulamaya koyar .Tespitiniz gayet güzel ve yerinde.
Bende tam olarak bilemedigim için ;
Şayet diğer insanlarla paylaşım olmayacak ise vip in ücretli olması en mantıklı seçenek gibi geliyor ( yanılıyorda olabilirim) şeklinde bir yorum yazdım .
Buradaki ana fikrim vip e üye olacak kişilerin,icabında tel numarası / yada başka %100 doğrulanabilir faktörler ile giriş yapması idi (email adresine ilaveten) .
Saygı ve Sevgilerimle...

Son düzenleme:

Geri