Forum üyelerinin yaşı kaç?

Yaşınız kac?

• 0-17

Oy: 2 1.9%
  • 18-24

Oy: 5 4.7%
  • 25-34

Oy: 20 18.7%
  • 35-44

Oy: 22 20.6%
  • 45-54

Oy: 31 29.0%
  • 55 ve üzeri

Oy: 27 25.2%

• Kullanılan toplam oy
    107
Ben artik bu forumda karar aldim kardesim. Daha sicak olsun diye tamamen iyi niyetli olarak herkese kardesim diyecegim. Tersleyeni eger unutmazsam kara listeme alip yardim etmeyecegim. Sizi boylece unutmazsam kara listeme almis bulundum. Kesinlikle sizinle tartismaya girmek istemiyorum sadece bilgilendirme amacli yazdim
En güzeli tartışma ortamından kaçınmak en güzel ve en doğrusu
3 günlük dünya nediye birimizi kırıyoruz

Herkese selamlar. Akıl yaşta değil baştadır diyerek girizgah yapmak istiyorum. :) @tekkan babanın ilk baba olduğu yaş verdiğin eksik bilgilerle analiz edersek 13 ya da 16 olması gerekiyor. @Graveworm babana sağlıklar sana kolaylıklar dilerim. Zor bir rahatsızlıktır. Umarım ilerlemeyi yavaşlatabilirler.

Babam 66 yaşında. Gözleri 3 defa ameliyat olmasına rağmen tam göremediği için bu sayfayı ona komple ben okudum. Çok imrendi. Yaşdaşlarına hakkınızı helal edin ben yapamam, bunu boşuna mı yetiştirdik, ona yaptırıyoruz işte diyor :) Ama çok istermiş. Cidden de isterdi ama o gözlerle imkansız. Biri hanya biri konya gözlerle yolda iyi yürüyor.

Forumda kadın üye varsa "bayanların yaşı sorulmaz" denir ama istemeyen söylemez zaten.

Konu nereden açıldı bilmiyorum ama ne yapacağız şimdi? 65 üstüne forumdan forumkart falan mı göndersek. Foruma girerken 30 saniye erken girme hakkı mı tanısak. Bilemedim. Sosyal adalet gereği bir şey yapmak lazım :)

@Sinetech @Adnan K. bu fikri bir değerlendirelim derim. Forumlar aleminde namımız yürüsün :)

Son düzenleme:
Herkese selamlar. Akıl yaşta değil baştadır diyerek girizgah yapmak istiyorum. :) @tekkan babanın ilk baba olduğu yaş verdiğin eksik bilgilerle analiz edersek 13 ya da 16 olması gerekiyor. @Graveworm babana sağlıklar sana kolaylıklar dilerim. Zor bir rahatsızlıktır. Umarım ilerlemeyi yavaşlatabilirler.

Babam 66 yaşında. Gözleri 3 defa ameliyat olmasına rağmen tam göremediği için bu sayfayı ona komple ben okudum. Çok imrendi. Yaşdaşlarına hakkınızı helal edin ben yapamam, bunu boşuna mı yetiştirdik, ona yaptırıyoruz işte diyor :) Ama çok istermiş. Cidden de isterdi ama o gözlerle imkansız. Biri hanya biri konya gözlerle yolda iyi yürüyor.

Forumda kadın üye varsa "bayanların yaşı sorulmaz" denir ama istemeyen söylemez zaten.

Konu nereden açıldı bilmiyorum ama ne yapacağız şimdi? 65 üstüne forumdan forumkart falan mı göndersek. Foruma girerken 30 saniye erken girme hakkı mı tanısak. Bilemedim. Sosyal adalet gereği bir şey yapmak lazım :)

@Sinetech @Adnan K. bu fikri bir değerlendirelim derim. Forumlar aleminde namımız yürüsün :)

O zaman bize de çıtır diye kart verilsin. 🤣

Bir matematik sorusu daha:
Babam 70 yaşında, ben yuvarlak hesap 50. Babam askerdeyken ben doğmuşum, 3. çocuğum. Ben den büyük 2 kardeşim var. Ben den küçük 4. Ölenleri sayarsak toplam 7 kardeşiz. Bu hesaba göre babam kaç yaşında baba olmuştur. 😁
Valla @tekkan kardeşim bu hesap beyin yakar😂 ama şu gerçekki babam hızlı adammış 😂😂
Bu arada benim yaş 57

Geri