Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yalnız değilsin rahat ol 63Vallahi hiç komplekse girmeden. Direkt sabunluk sınıfında olduğumu açık seçik beyan ettim. Yaş 64 ve % 1 lik dilime giriyorum.
Yaşıt dostlarımızı forumda bir arada görmek şahsen beni mutlu etti. Saygılar.üzrime alınsammı acaba 61saygılar.
Dostum Zaman zaman kendimi sorgularım. Teknoloji ile bu kadar iç içe olmak, merakını, güdüsünü hala korumak, bir şeyleri sorgulamak, yorumlamak, diğer dostların neler yaptığını takip etmek bu yaştaki birine yakışırmı diye. Sonra etrafıma bakarım. Benimle birlikte emeklilik dönemini yaşayan arkadaşlara. Bir çoğu bu dünyadan ellerini eteklerini çekmişler, evden kahveye, kahveden markete, marketten, PTT ye fatura ödemeye, sonra tekrar eve. Kendilerine sınırlı bir yaşam türü seçmişler. Olmadı. Başaramadım. Onlar gibi yapamadım. O nedenle bu yaşta sizler gibi dostlarla bir arada olmayı,onlardan bir şeyler almayı, bilmediğim bir çok şeyi sizlerden öğrenmeyi seçtim. Belki ömür boyu hiç birinizle yüz yüze görüşüp sohbet edemeyecek, bir bardak çay içemeyeceğiz ama sizlerin orada, çok yakınımda olduğunuzu bilmek çok değerli. Sizlerle bir araya geldim,sanırım iyi yaptım. Saygılar.Yalnız değilsin rahat ol 63
54Takke düştü, kel göründü gençler. Haydi herkes kaç yaşında olduğunu, en azından yaş aralığını belirtsin.
Niye sordun bu cevabıTakke düştü, kel göründü gençler. Haydi herkes kaç yaşında olduğunu, en azından yaş aralığını belirtsin.
Niye sordun bu cevabı![]()
Ben artik bu forumda karar aldim kardesim. Daha sicak olsun diye tamamen iyi niyetli olarak herkese kardesim diyecegim. Tersleyeni eger unutmazsam kara listeme alip yardim etmeyecegim. Sizi boylece unutmazsam kara listeme almis bulundum. Kesinlikle sizinle tartismaya girmek istemiyorum sadece bilgilendirme amacli yazdimDemek ki neymiş tanımadığımız kişilere siz yerine kardeşim, birader vb dememek lazımmış
58..
Sen tasa etme 65 üstüne öncelik olduğu gibi buna da vardırKVKK gereği hepinizi adliyeye davet ediyorum![]()