Forum üyelerinin yaşı kaç?

Yaşınız kac?

• 0-17

Oy: 2 1.9%
  • 18-24

Oy: 5 4.7%
  • 25-34

Oy: 20 18.7%
  • 35-44

Oy: 22 20.6%
  • 45-54

Oy: 31 29.0%
  • 55 ve üzeri

Oy: 27 25.2%

• Kullanılan toplam oy
    107
Vallahi hiç komplekse girmeden. Direkt sabunluk sınıfında olduğumu açık seçik beyan ettim. Yaş 64 ve % 1 lik dilime giriyorum.

Babamla aynı yaştasınız. Kendisi boktan bir hastalık olan Alzheimer ile mücadele ediyor. Allah sizlere sağlıklķ ömürler versin.

Bir matematik sorusu daha:
Babam 70 yaşında, ben yuvarlak hesap 50. Babam askerdeyken ben doğmuşum, 3. çocuğum. Ben den büyük 2 kardeşim var. Ben den küçük 4. Ölenleri sayarsak toplam 7 kardeşiz. Bu hesaba göre babam kaç yaşında baba olmuştur. 😁

Babam 70 yaşında, ben yuvarlak hesap 50. Babam askerdeyken ben doğmuşum, 3. çocuğum. Ben den büyük 2 kardeşim var. Ben den küçük 4. Ölenleri sayarsak toplam 7 kardeşiz. Bu hesaba göre babam kaç yaşında baba olmuştur. 😁

Hocam, şu anda integral sorusu sor çözerim. "Babam 70 yaşında" yı okuduktan sonra devamını getirmedim. Hâlâ problemleri yapamıyorum. Ahhahahhahahah şıkları alayım? 🤣

sana öyle bir cevap yazar dım ki tekkn arkadaşımsın :)

Askerdeyken tertiplerimizi sırtımızda taşır. Tertibimin şafağı kaç günü kaldıysa 34 diyelim bir İstanbullu bulup onu koğuş koğuş dolaştırıp tertibimin şafağı İstanbul deyip dolaştırırdı. Biz şimdi gün değilde sene sayıyoruz ben şu an Zonguldak dayım 😃

Geri