📢 Forum Üyelerine Özel: Ücretsiz Canva Pro Hediye Ediyorum! (Sınırlı Sayıda – Kaçırmayın!)

@Adnan K. sanırım şu an siteyle sadece siz ilgilenebiliyorsunuz. O yüzden sizi etiketledim.

Şimdi bu konuyu açan arkadaş büyük harfle yazmaktan uyarı puanı yemiş ve puanı yüksek seviyeye ulaştığı için belki de bir kaç günlük uzaklaştırma aldı. Uzaklaştırma cezası alan biri foruma girip, konu açarken yazdığı büyük harfleri düzeltemez diye düşünüyorum.
O düzeltemiyorsa, yetkililer de kendi düzeltmediği sürece bu konu ana sayfada büyük harflerle görünmeye devam eder.
Büyük harflerle insanların dikkatini çekmeye devam ettikçe insanlar konuya mesaj atarak hep ana sayfada tutar ve bu döngü devam eder.
Ve bu arada konu sahibi foruma giremiyorsa o zaman bu insanlar boşuna mesaj atıyor demek değil midir?
Umarım buradaki saçmalığı bir tek ben görmüyorumdur.
Bunca zaman yaptığım fakat karşılığını pek göremediğim onlarca önerime bir yenisini daha ekliyorum belki bunu yaparsınız.
Konu içeriği ya da başlığı yüzünden uyarı alan kişinin konusu "kişi uyarıyı dikkate alıp hatasını düzeltene kadar" kapalı duruma alınsın ki yukarıdaki saçma döngü yaşanmasın. Kişi hatasını düzelttiğini size bildirir siz de konuyu tekrar aktif edersiniz.
Ne olur ne olmaz diğer adminleri de etiketleyeyim: @Akyol @Sinetech

@Adnan K. sanırım şu an siteyle sadece siz ilgilenebiliyorsunuz. O yüzden sizi etiketledim.

Şimdi bu konuyu açan arkadaş büyük harfle yazmaktan uyarı puanı yemiş ve puanı yüksek seviyeye ulaştığı için belki de bir kaç günlük uzaklaştırma aldı. Uzaklaştırma cezası alan biri foruma girip, konu açarken yazdığı büyük harfleri düzeltemez diye düşünüyorum.
O düzeltemiyorsa, yetkililer de kendi düzeltmediği sürece bu konu ana sayfada büyük harflerle görünmeye devam eder.
Büyük harflerle insanların dikkatini çekmeye devam ettikçe insanlar konuya mesaj atarak hep ana sayfada tutar ve bu döngü devam eder.
Ve bu arada konu sahibi foruma giremiyorsa o zaman bu insanlar boşuna mesaj atıyor demek değil midir?
Bunca zaman yaptığım fakat karşılığını pek göremediğim onlarca önerime bir yenisini daha ekliyorum belki bunu yaparsınız.

Hocam bu ve daha önce yazdıkların tam yerinde ama parmaklarını yorduğuna değmiyor belli ki, buna üzülüyorum. Bak hala robot gibi mail yazmaya devam ediyorlar ve senin bu mesajın da mail bataklığında kaybolup gidecek maalesef. Keşke herkes senin gibi ciddiye alsaydı da forum bu durumları yaşamasaydı :cry:

İnşallah, mail adreslerini paylaşan arkadaşlar tek kullanımlık maillerini paylasmislardir.yoksa neden paylasasin ki bir bedava program için değil mi?
Bana dm den gonderebilirsiniz mesela...

İnşallah, mail adreslerini paylaşan arkadaşlar tek kullanımlık maillerini paylasmislardir.yoksa neden paylasasin ki bir bedava program için değil mi?
Bana dm den gonderebilirsiniz mesela...
kardeşim ben şuan enes baturun mail adresini biliyorum onunla napabilirimki nolacak yani biliyorsam e adam da bizimkini öğrense napabilir en fazla?

Söz mü?
bak yazıyorum,
ama sonra sözünü tutmazsan çok "teessüf" ettiğimi de bildiriririm.😉

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-08-31-15-30-54-242_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-08-31-15-30-54-242_com.android.chrome-edit.jpg
    136.2 KB · Görüntüleme: 13

✅ %100 Ücretsiz​

✅ Sadece Forum Üyelerine Özel​

✅ Üst Düzey Tasarım Deneyimi​

✅ Üst Düzey CTR – Gören Tıklıyor!​

✅ SEO Uyumlu ve Tamamen Güvenli​

🎁 Canva Pro’yu ücretli almak yerine, bu fırsatı değerlendirip ücretsiz sahip olun!
Sadece yapmanız gereken çok basit:

📩 Konuya mail adresinizi yorum olarak yazmanız yeterli!​

🟢 Canva Pro ile Neler Yapabilirsiniz?

• Premium şablonlara sınırsız erişim
  • Arka plan silme aracı
  • İçerik planlama ve zamanlama
  • Ekip çalışmasına özel ayrıcalıklar
  • Tüm premium yazı tipleri, ikonlar ve daha fazlası!

🚀 Neden Bu Fırsatı Kaçırmamalısınız?

• Sınırlı sayıda dağıtım yapılacak
  • Üyeler arası güven esaslı paylaşım
  • Tamamen yasal ve risksiz kullanım
  • Forum içi özel destek sağlanacak

🛡️ Not: Mail adresiniz sadece davet amacıyla kullanılacaktır. Herhangi bir pazarlama, spam veya kötüye kullanım kesinlikle yapılmaz.

💬 Hemen aşağıya mail adresinizi yorum olarak bırakın, Canva Pro davetiniz size gelsin!
🎨 Tasarıma bir adım önde başlayın!
[email protected] teşekkür ederim

Evet arka arkaya uyarılar nedeniyle böyle olmuş, ben uyarılardan bir tanesini kaldırdım, çok fazla rapor geldiği için bu tip şeyler gözden kaçabilir.

@pablorate senden ricam tüm konularındaki tamamı büyük harfle olan başlıklarını düzeltmen.

Forum Kuralları
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.
Tamamı Büyük Harflerle Başlık Açmak-Mesaj Yazmak
Ceza puanı: 25
Geçerlilik süresi: 1 Ay

✅ %100 Ücretsiz​

✅ Sadece Forum Üyelerine Özel​

✅ Üst Düzey Tasarım Deneyimi​

✅ Üst Düzey CTR – Gören Tıklıyor!​

✅ SEO Uyumlu ve Tamamen Güvenli​

🎁 Canva Pro’yu ücretli almak yerine, bu fırsatı değerlendirip ücretsiz sahip olun!
Sadece yapmanız gereken çok basit:

📩 Konuya mail adresinizi yorum olarak yazmanız yeterli!​

🟢 Canva Pro ile Neler Yapabilirsiniz?

• Premium şablonlara sınırsız erişim
  • Arka plan silme aracı
  • İçerik planlama ve zamanlama
  • Ekip çalışmasına özel ayrıcalıklar
  • Tüm premium yazı tipleri, ikonlar ve daha fazlası!

🚀 Neden Bu Fırsatı Kaçırmamalısınız?

• Sınırlı sayıda dağıtım yapılacak
  • Üyeler arası güven esaslı paylaşım
  • Tamamen yasal ve risksiz kullanım
  • Forum içi özel destek sağlanacak

🛡️ Not: Mail adresiniz sadece davet amacıyla kullanılacaktır. Herhangi bir pazarlama, spam veya kötüye kullanım kesinlikle yapılmaz.

💬 Hemen aşağıya mail adresinizi yorum olarak bırakın, Canva Pro davetiniz size gelsin!
🎨 Tasarıma bir adım önde başlayın!
[email protected]
Tşkler

Forumlarda Konu Acip Eposta İsteyen Kisilere Herkesin Eposta Bilgileri Vermesi Guvenlik Riskleri Olusturabilir,Ve Forum Kurallarinin İhlali Anlamina Gelebilir.Forumlar Genellikle Spam Ve Kisisel Bilgi
Paylasimi Gibi Durumlari Yasaklar.
Sonuc Olarak Forumlarda Bu Tur Paylasimlarin Yasaklanmasi,Topluluk Duzeni Ve Uye Guvenligi Açisindan Kritik Bir Oneme Sahiptir,Ve Bu Gibi Durumlarda Kisilerin Niyeti Aranmaz.
Ayrica Tamami Buyuk Harflerle Konu Acmak Forum Kurallari Geregi Yasaktir Bu Kisiden Basligi Kurallara Uygun Sekilde Duzeltilmesi İstenir.Saygilarimla.Kargo1975
Ayrica Polemik Cikartip Yazdiklarima Aksi Mesajlar Yazmayada Kalkmayin Sakin Bu Benim Kendi Dusuncelerimdir.Amacim Ortaligi Bulandirmak,Onunla,Bununla,Kavga Etmek Degildir.Amacim Biz Burada Eger Bir Aileyiz Diyebiliyorsak Ailemi Korumaktir.Saglicakla Kalin Hepinizde Hakkinizi Helal Edin.Bendenyanada Varsa Hakkim Helal Olsun Hepinizede.
Bilgilendirmedir

UFAK BİR AYRINTIYI ATLAMIŞSIN :
" Bu üyelik sadece 14 gün , sonra ayda 100 liranızı alırlar " deseydin daha iyi olurdu.
böyle bir durum söz konusu değil reis

Bende sorun olmadı, üyelik alabildik, bilginize.
keyifli kulanımlar reis
Çok Teşekkür Ederim
rica ederim reis ben teşekkür ederim
Kanka teşekkür ediyorum ama mail geldi.Ama pro değil hala yüksetmemizi istiyor.Yardım lütfen
özelden yardımcı olayım elbete
Oldu çok teşekkür ederim.Sana minnettarım
rica ederim ben teşekkür ederim

"Inatbox dolandırdı! haberindeki gibi "İndirdim, numaramı istedi ben de yazdım" diyenlerle aynı kafada bir kitle görüyorum burada.
Ekli dosyayı görüntüle 12718
Örnekte göreceğiniz gibi bu mailleriniz google aramasında bile açık açık görünebiliyor.
Sonra niye posta kutum virüslü maillerle doldu demeyin.
Özelden gönderseniz daha iyiydi.

Bu arada başımıza ne geldiyse bu indexleme yüzünden geldi, hala niye açık tutuluyor anlamıyorum.
@Akyol hocam önemli bir telaşınız var biliyorum ama forumun sıkıntılı döneminde index'e kapatıp öyle telaşınıza odaklansaydınız daha iyi olurdu sanki.
İçeriklerin görünmemesini ayarlamak çok vakit alan işlemler mi bilmiyorum.
Baktım da hala forumun kurulduğu zamanlardaki konular bile google index'inde sonuçlarda çıkıyor.
Konular aylar önce silinmiş olsa da "m3u liste" "şunu izle bunu izle maç izle" gibi aramalarda hala bu siteyi de sonuçlara katıyor.
Bunlar en başında yapılmadığı için su testisi su yolunda kırıldı maalesef.
Dostum, yorumunu okudum ama biraz haksızlık ettiğini düşünüyorum. Bu konuda kimseye zarar vermek ya da bilinçsizce hareket etmek gibi bir niyetim yok. Aksine, herkese tek tek davet linklerini güvenli şekilde ilettim ve etmeye de devam ediyorum.

Yorumunda verdiğin örneklerle beni veya bu konuyu aynı kefeye koyman doğru değil. Elbette internet güvenliği önemli, bu konuda haklısın ama lütfen önce ne yaptığımı tam olarak öğren, sonra eleştir. Genel bir ön yargıyla yaklaşmak yerine, iyi niyetle yapılan bir şeyi anlamaya çalışırsan sevinirim.

Geri