pablorate
Üye
- Konular
- 11
Öncelikle düşüncelerinizi açık yüreklilikle paylaştığınız için teşekkür ederim. Elbette forum güvenliği, kurallar ve topluluğun huzuru hepimiz için çok önemli. Bu konuda hassasiyetinizi anlıyorum ve saygı duyuyorum.Forumlarda Konu Acip Eposta İsteyen Kisilere Herkesin Eposta Bilgileri Vermesi Guvenlik Riskleri Olusturabilir,Ve Forum Kurallarinin İhlali Anlamina Gelebilir.Forumlar Genellikle Spam Ve Kisisel Bilgi
Paylasimi Gibi Durumlari Yasaklar.
Sonuc Olarak Forumlarda Bu Tur Paylasimlarin Yasaklanmasi,Topluluk Duzeni Ve Uye Guvenligi Açisindan Kritik Bir Oneme Sahiptir,Ve Bu Gibi Durumlarda Kisilerin Niyeti Aranmaz.
Ayrica Tamami Buyuk Harflerle Konu Acmak Forum Kurallari Geregi Yasaktir Bu Kisiden Basligi Kurallara Uygun Sekilde Duzeltilmesi İstenir.Saygilarimla.Kargo1975
Ayrica Polemik Cikartip Yazdiklarima Aksi Mesajlar Yazmayada Kalkmayin Sakin Bu Benim Kendi Dusuncelerimdir.Amacim Ortaligi Bulandirmak,Onunla,Bununla,Kavga Etmek Degildir.Amacim Biz Burada Eger Bir Aileyiz Diyebiliyorsak Ailemi Korumaktir.Saglicakla Kalin Hepinizde Hakkinizi Helal Edin.Bendenyanada Varsa Hakkim Helal Olsun Hepinizede.
Benim niyetim sadece yardımcı olmak, isteyen kişilere güvenli şekilde Canva Pro davetiye iletmekti. Konu başlığıyla ilgili uyarınızı dikkate alacağım ve gerekli düzenlemeyi yapacağım. Her ne kadar iyi niyetli bir girişim olsa da, paylaşımların forum kurallarıyla çelişmemesi gerektiğinin de farkındayım.
Amacım kimseyle tartışmak ya da polemik yaratmak değil, bunu özellikle belirteyim. Forum bizim ortak alanımız, birbirimizi uyararak değil, anlayarak büyütmemiz gerektiğine inanıyorum. Sizin gibi düşünen üyelerin eleştirileri bizleri daha dikkatli olmaya yönlendiriyor. Hakkınızı helal edin, benden yana da varsa helal olsun.