📢 Forum Üyelerine Özel: Ücretsiz Canva Pro Hediye Ediyorum! (Sınırlı Sayıda – Kaçırmayın!)

Forumlarda Konu Acip Eposta İsteyen Kisilere Herkesin Eposta Bilgileri Vermesi Guvenlik Riskleri Olusturabilir,Ve Forum Kurallarinin İhlali Anlamina Gelebilir.Forumlar Genellikle Spam Ve Kisisel Bilgi
Paylasimi Gibi Durumlari Yasaklar.
Sonuc Olarak Forumlarda Bu Tur Paylasimlarin Yasaklanmasi,Topluluk Duzeni Ve Uye Guvenligi Açisindan Kritik Bir Oneme Sahiptir,Ve Bu Gibi Durumlarda Kisilerin Niyeti Aranmaz.
Ayrica Tamami Buyuk Harflerle Konu Acmak Forum Kurallari Geregi Yasaktir Bu Kisiden Basligi Kurallara Uygun Sekilde Duzeltilmesi İstenir.Saygilarimla.Kargo1975
Ayrica Polemik Cikartip Yazdiklarima Aksi Mesajlar Yazmayada Kalkmayin Sakin Bu Benim Kendi Dusuncelerimdir.Amacim Ortaligi Bulandirmak,Onunla,Bununla,Kavga Etmek Degildir.Amacim Biz Burada Eger Bir Aileyiz Diyebiliyorsak Ailemi Korumaktir.Saglicakla Kalin Hepinizde Hakkinizi Helal Edin.Bendenyanada Varsa Hakkim Helal Olsun Hepinizede.
Öncelikle düşüncelerinizi açık yüreklilikle paylaştığınız için teşekkür ederim. Elbette forum güvenliği, kurallar ve topluluğun huzuru hepimiz için çok önemli. Bu konuda hassasiyetinizi anlıyorum ve saygı duyuyorum.

Benim niyetim sadece yardımcı olmak, isteyen kişilere güvenli şekilde Canva Pro davetiye iletmekti. Konu başlığıyla ilgili uyarınızı dikkate alacağım ve gerekli düzenlemeyi yapacağım. Her ne kadar iyi niyetli bir girişim olsa da, paylaşımların forum kurallarıyla çelişmemesi gerektiğinin de farkındayım.

Amacım kimseyle tartışmak ya da polemik yaratmak değil, bunu özellikle belirteyim. Forum bizim ortak alanımız, birbirimizi uyararak değil, anlayarak büyütmemiz gerektiğine inanıyorum. Sizin gibi düşünen üyelerin eleştirileri bizleri daha dikkatli olmaya yönlendiriyor. Hakkınızı helal edin, benden yana da varsa helal olsun.

Herkese baktığımda mail adresini vermiş niye güvenerek mail adresi verebiliyorsunuz
Dostum, dikkat edersen konuma yazan birçok kişi zaten kendi isteğiyle mail adresini paylaşmış. Bu konuda kimseyi zorlamadım, herkes gönüllü olarak iletişime geçti.

Ayrıca forum sahibi de dahil olmak üzere birçok kişiye güvenli şekilde daveti ilettiğime dair ekran görüntülerim de mevcut. Kimseye zarar verme ya da kural çiğneme gibi bir niyetim yok. Lütfen peşin hükümlü olmayalım.

Sadece yardımcı olmaya çalışıyorum. Destek olmak isteyenlere saygıyla, istemeyenlere de anlayışla yaklaşıyorum.

Konuyu cevaplayanlar listesine şöyle bir baktım. Bakmaz olaydım.
İlk ve tek mesajı buraya mail yazmak olan 30'a yakın hesap var ve çoğu aylardır forumda üye.
Aylarca forumda altın değerinde paylaşımlar yapıldığında bir teşekkür mesajı bile yazmaya üşenen ama ne olduğunu bile bilmediği bir konuya mail bilgisi vermeye üşenmeyenlere ne diyeceğimi bilemiyorum.
Demek ki paylaşımcılar dikkate alınmak için bazı şeyleri zorunlu kılmalıymış.
Herkesin en kolay erişebileceği şekilde hiç bir şey beklemeden sunarak enayilik etmişiz demek ki.
👏
Ben bu daveti tamamen iyi niyetle, kimseyi kandırmadan ya da yönlendirmeden, sadece isteyenlere iletmek için açtım. Kimseye karşılıksız bir şey yapmanın "enayilik" olduğunu düşünmek de bana göre biraz ağır bir yaklaşım. Paylaşmak gönüllü bir iştir; kimse paylaşım yapmak zorunda değil, ama yapanların da kıymeti elbet bir gün anlaşılır.

Amacım kimseyi kırmak değil, yardımcı olmaktı. Umarım niyetim doğru anlaşılır.

Burası black friday gibi kapanın götürdüğü bir ortam olmuş. Millet beleş diye çoğunun ne işe yaradığını bile bilmediği bir program için kuyruğa girmiş mailler havada uçuşuyor.
Görüşüne saygı duyarım ama burada kimse kimseyi zorla sıraya sokmadı. İsteyen geldi, isteyen gelmedi. İhtiyacı olanlar için bu paylaşımı yaptım, çünkü Canva Pro gerçekten işine yarayanlar için ciddi bir katkı sağlıyor.

Beleş diye değil, faydalı olabileceğini düşündükleri için mail bırakan insanlar da var. Lütfen herkesi tek kalıba koymayalım. Yardım etmek isteyen biri olarak, bu kadar olumsuz bakış açısıyla karşılaşmak açıkçası üzücü.

Ama yine de görüşün için teşekkür ederim, her fikir değerlidir.

Öncelikle düşüncelerinizi açık yüreklilikle paylaştığınız için teşekkür ederim. Elbette forum güvenliği, kurallar ve topluluğun huzuru hepimiz için çok önemli. Bu konuda hassasiyetinizi anlıyorum ve saygı duyuyorum.

Benim niyetim sadece yardımcı olmak, isteyen kişilere güvenli şekilde Canva Pro davetiye iletmekti. Konu başlığıyla ilgili uyarınızı dikkate alacağım ve gerekli düzenlemeyi yapacağım. Her ne kadar iyi niyetli bir girişim olsa da, paylaşımların forum kurallarıyla çelişmemesi gerektiğinin de farkındayım.

Amacım kimseyle tartışmak ya da polemik yaratmak değil, bunu özellikle belirteyim. Forum bizim ortak alanımız, birbirimizi uyararak değil, anlayarak büyütmemiz gerektiğine inanıyorum. Sizin gibi düşünen üyelerin eleştirileri bizleri daha dikkatli olmaya yönlendiriyor. Hakkınızı helal edin, benden yana da varsa helal olsun.
Helal Olsun @pablorate Kardesim Amacim Kimseyi Kotulemek Veya Tartismak Degil Sende Hakkini
Helal Et Kardesim

@Adnan K. sanırım şu an siteyle sadece siz ilgilenebiliyorsunuz. O yüzden sizi etiketledim.

Şimdi bu konuyu açan arkadaş büyük harfle yazmaktan uyarı puanı yemiş ve puanı yüksek seviyeye ulaştığı için belki de bir kaç günlük uzaklaştırma aldı. Uzaklaştırma cezası alan biri foruma girip, konu açarken yazdığı büyük harfleri düzeltemez diye düşünüyorum.
O düzeltemiyorsa, yetkililer de kendi düzeltmediği sürece bu konu ana sayfada büyük harflerle görünmeye devam eder.
Büyük harflerle insanların dikkatini çekmeye devam ettikçe insanlar konuya mesaj atarak hep ana sayfada tutar ve bu döngü devam eder.
Ve bu arada konu sahibi foruma giremiyorsa o zaman bu insanlar boşuna mesaj atıyor demek değil midir?
Umarım buradaki saçmalığı bir tek ben görmüyorumdur.
Bunca zaman yaptığım fakat karşılığını pek göremediğim onlarca önerime bir yenisini daha ekliyorum belki bunu yaparsınız.

Ne olur ne olmaz diğer adminleri de etiketleyeyim: @Akyol @Sinetech
Kimseyi uğraştırmak ya da forumu meşgul etmek gibi bir niyetim yoktu. İyi niyetle ve fayda sağlamak amacıyla paylaşımda bulundum. Geri bildirimleriniz için teşekkür ederim.

İnşallah, mail adreslerini paylaşan arkadaşlar tek kullanımlık maillerini paylasmislardir.yoksa neden paylasasin ki bir bedava program için değil mi?
Bana dm den gonderebilirsiniz mesela...
Açıkçası bu kadar kötü niyetli bakılmasına şaşırıyorum. İnsanlar burada kendi tercihleriyle, isteyerek mail adreslerini paylaştı. Belki bir kısmı tek kullanımlık mail kullanmıştır, belki kullanmamıştır, bu onların tercihi. Ama sırf bir şey ücretsiz diye insanların ihtiyaç duymadığı varsayımına varmak, bence biraz önyargılı bir yaklaşım.

Canva Pro, özellikle içerik üreten, öğrenci olan ya da tasarımla ilgilenen birçok kişi için gerçekten işe yarayan bir araç. Ben de bu yüzden elimdeki davetleri isteyenlerle, özelden ve güvenli şekilde paylaşıyorum. Kimseye zarar vermeden, karşılıksız bir iyilik yapmak mümkün hâlâ — lütfen bu ihtimali de göz önünde bulunduralım.

DM'den iletmemi istemenizi de not aldım, dönüş yapacağım.

Canva Pro davetiyesi, tarafınıza iletmiş olduğumuz e-posta adresine gönderilmiştir.

Helal olsun kardeşim, güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Hakkımı helal ediyorum, sen de kendine iyi bak! Var ol! 🙏🌿
Eyvallah @pablorate Kardesim Bu Uygulama Her Ne İse Buraya Atmanin Upload Etmenin Bir Yolu Yokmuydu İsteyen Buradan İndirse Olmazmiydi Bilemiyorum.Burada Pesin Hukum Vermiyorum
İnsanlarin Niyetini Bilemeyiz Sonucta Belki Sen İyi Niyetli Olabilirsin Burasi Forum Oldugu İcin Ulu
Orta Kisisel Bilgilerin Kimin Nasil Kullanacagi İlla Bu Sen Olmak Zorunda Degilsin @pablorate Kardesim Kotu Niyetli Kisiler Her Yerde Bu Bilgileri Buradan Alip Nerede Nasil Kullanacagi Belli Olmayacagi İcin Bunun Yanlis Oldugunu Dusundum Biz Burada Bir Aileyiz Diyebiliyorsak Sadece Ailemi Korumak İstedim Herkes İcin Gecerli Bu Soylediklerim Kimseyi Ayirmiyorum Kimseyi Suclu Bulmuyorum.Anlayisin İcinde Tesekkur Ediyorum Kardesim Bu Konu Cok Hassas Bir Konu Ben Sadece Ailemizi Korumak İstedim Surcu Lisan Ettiysemde Affola Saygilarimla.Kargo1975

Dostum, yorumunu okudum ama biraz haksızlık ettiğini düşünüyorum. Bu konuda kimseye zarar vermek ya da bilinçsizce hareket etmek gibi bir niyetim yok. Aksine, herkese tek tek davet linklerini güvenli şekilde ilettim ve etmeye de devam ediyorum.

Yorumunda verdiğin örneklerle beni veya bu konuyu aynı kefeye koyman doğru değil. Elbette internet güvenliği önemli, bu konuda haklısın ama lütfen önce ne yaptığımı tam olarak öğren, sonra eleştir. Genel bir ön yargıyla yaklaşmak yerine, iyi niyetle yapılan bir şeyi anlamaya çalışırsan sevinirim.
Hocam yorumumda sizi kötü niyetlilikle itham etmek istemedim, sadece insanlarımızın sorgusuz sualsiz bilgisini açıktan yazmasına dikkat çekmekti. inat haberindeki insanlar "uygulama numara sordu ben de verdim" saflığı yüzünden dolandırıldığı için buradaki mail yazanları uyarmak istedim , her bilginizi bu kadar rahat vermeyin anlamında.
Sizin sunduğunuz şey davet üzerinden çalıştığı için tabii ki mail istemeniz normal ama sadece şunu yaparbilirdiniz "isteyen bana özelden yazsın" deseydiniz daha sağlıklı olurdu.
Çünkü siz kötü niyetli olmasanız da bu konuda artık bir mail listesi var sayılır. Ve siteye üye olmayan herkes mevcut durumda bunu görebileceği için , dışarıdan kötü niyetli kişilere de durduk yere mailleri sunmuş oluyoruz. Olayım buydu sadece, sizi hedef alan bir eleştiri değildi aslında.
Bu insanlara desem ki "bana telefon numaranızı yazın size ücretsiz internet paketi yükleyeceğim" kim bilir kaç kişi sorgusuz sualsiz yazar.
Hem insanlar niye bu kadar rahat bilgisini veriyor hem de niye forumdaki bu yazılanlar dışardaki herkes tarafından görülebiliyor, bunları eleştirdim.

✅ %100 Ücretsiz​

✅ Sadece Forum Üyelerine Özel​

✅ Üst Düzey Tasarım Deneyimi​

✅ Üst Düzey CTR – Gören Tıklıyor!​

✅ SEO Uyumlu ve Tamamen Güvenli​

🎁 Canva Pro’yu ücretli almak yerine, bu fırsatı değerlendirip ücretsiz sahip olun!
Sadece yapmanız gereken çok basit:

📩 Konuya mail adresinizi yorum olarak yazmanız yeterli!​

🟢 Canva Pro ile Neler Yapabilirsiniz?

• Premium şablonlara sınırsız erişim
  • Arka plan silme aracı
  • İçerik planlama ve zamanlama
  • Ekip çalışmasına özel ayrıcalıklar
  • Tüm premium yazı tipleri, ikonlar ve daha fazlası!

🚀 Neden Bu Fırsatı Kaçırmamalısınız?

• Sınırlı sayıda dağıtım yapılacak
  • Üyeler arası güven esaslı paylaşım
  • Tamamen yasal ve risksiz kullanım
  • Forum içi özel destek sağlanacak

🛡️ Not: Mail adresiniz sadece davet amacıyla kullanılacaktır. Herhangi bir pazarlama, spam veya kötüye kullanım kesinlikle yapılmaz.

💬 Hemen aşağıya mail adresinizi yorum olarak bırakın, Canva Pro davetiniz size gelsin!
🎨 Tasarıma bir adım önde başlayın!
mail adresim:[email protected] dostum benide ekleyebilirmisin.

Hocam yorumumda sizi kötü niyetlilikle itham etmek istemedim, sadece insanlarımızın sorgusuz sualsiz bilgisini açıktan yazmasına dikkat çekmekti. inat haberindeki insanlar "uygulama numara sordu ben de verdim" saflığı yüzünden dolandırıldığı için buradaki mail yazanları uyarmak istedim , her bilginizi bu kadar rahat vermeyin anlamında.
Sizin sunduğunuz şey davet üzerinden çalıştığı için tabii ki mail istemeniz normal ama sadece şunu yaparbilirdiniz "isteyen bana özelden yazsın" deseydiniz daha sağlıklı olurdu.
Çünkü siz kötü niyetli olmasanız da bu konuda artık bir mail listesi var sayılır. Ve siteye üye olmayan herkes mevcut durumda bunu görebileceği için , dışarıdan kötü niyetli kişilere de durduk yere mailleri sunmuş oluyoruz. Olayım buydu sadece, sizi hedef alan bir eleştiri değildi aslında.
Bu insanlara desem ki "bana telefon numaranızı yazın size ücretsiz internet paketi yükleyeceğim" kim bilir kaç kişi sorgusuz sualsiz yazar.
Hem insanlar niye bu kadar rahat bilgisini veriyor hem de niye forumdaki bu yazılanlar dışardaki herkes tarafından görülebiliyor, bunları eleştirdim.
böyle gel benim canımı ye reis 🙏 var ol, eyvallah. evet, bir konuda haklısın — özelden talep edilse daha sağlıklı olurmuş, hatadır, kabülümdür. uyarın yerinde, niyetin de belli zaten, alınacak bi şey yok. af ola diyelim

Geri