Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Size bir eleştirim yok, sizin karşılık beklemediğinizi anlıyorum.Ben bu daveti tamamen iyi niyetle, kimseyi kandırmadan ya da yönlendirmeden, sadece isteyenlere iletmek için açtım. Kimseye karşılıksız bir şey yapmanın "enayilik" olduğunu düşünmek de bana göre biraz ağır bir yaklaşım. Paylaşmak gönüllü bir iştir; kimse paylaşım yapmak zorunda değil, ama yapanların da kıymeti elbet bir gün anlaşılır.
Amacım kimseyi kırmak değil, yardımcı olmaktı. Umarım niyetim doğru anlaşılır.
%100 Ücretsiz
Sadece Forum Üyelerine Özel
Üst Düzey Tasarım Deneyimi
Üst Düzey CTR – Gören Tıklıyor!
SEO Uyumlu ve Tamamen Güvenli
Canva Pro’yu ücretli almak yerine, bu fırsatı değerlendirip ücretsiz sahip olun!
Sadece yapmanız gereken çok basit:
Konuya mail adresinizi yorum olarak yazmanız yeterli!
Canva Pro ile Neler Yapabilirsiniz?
- Premium şablonlara sınırsız erişim
- Arka plan silme aracı
- İçerik planlama ve zamanlama
- Ekip çalışmasına özel ayrıcalıklar
- Tüm premium yazı tipleri, ikonlar ve daha fazlası!
Neden Bu Fırsatı Kaçırmamalısınız?
- Sınırlı sayıda dağıtım yapılacak
- Üyeler arası güven esaslı paylaşım
- Tamamen yasal ve risksiz kullanım
- Forum içi özel destek sağlanacak
Not: Mail adresiniz sadece davet amacıyla kullanılacaktır. Herhangi bir pazarlama, spam veya kötüye kullanım kesinlikle yapılmaz.
Hemen aşağıya mail adresinizi yorum olarak bırakın, Canva Pro davetiniz size gelsin!
Tasarıma bir adım önde başlayın!
Teşekkür ederim yorumun için, niyetini anlıyorum ve yapıcı yaklaşımına saygı duyuyorum.Size bir eleştirim yok, sizin karşılık beklemediğinizi anlıyorum.
İnsanların faydalanması için davet etmeniz lazım, davet için de mail istemeniz gayet normal. Bu durum sizin kontrolünüzde değil farkındayım.
Fakat şöyle bir farkı var bu konunun;
Şimdi silinmiş olan ama daha önceden forumun geneline hitap eden paylaşımlarda genellikle hazırlanmış bir link olurdu, konuya giren direkt olarak bu linki alıp faydalanmaya başlardı. Ne bir mesaj yazma zorunluğu ne de beğeni zorunluluğu. Kimse bir şey yazmayınca da konu forumunda derinliklerine doğru batmaya ve unutulmaya yüz tutuyordu.
Sizin konunuzda da sizden kaynaklanmayan sebeplerden ötürü insanlar mail yazmak zorunda sunulan şeye erişebilmek adına.
Ve bu da konuya sürekli güncel mesaj gelmesine ve konunun sürekli ana sayfada göz önünde olması döngüsüne girmesine sebep oluyor.
Bu açıdan bakıldığında göreceli olarak daha fazla emek verilmiş bir paylaşım yapan kişinin konusu sömürüldükten sonra forumun derinliklerinde unutuluyor. Bu da emek verenin hevesini söndürebiliyor. Burada benim eleştirim aylarca hiç mesaj yazmayan ama ilk mesajını bu konuya atan tiplere. Mesaj attılar çünkü atmak zorunda kaldılar. Diğer paylaşımları alıp bir teşekkür bile etmeden çekip gidiyorlardı.
Ben de bu kitleyi görünce dedim ki, biz demek ki zamanında
"Paylaşımımı isteyenler yoruma "istiyorum" yazsın ben de özelden göndereyim"
gibi bir şart koymamakla enayilik etmişiz.
Böyle yapsaydık konumuza sürekli mesaj gelirdi, sürekli ana sayfada olurduk, sürekli aktif olurduk ve aktif kalma hevesimiz olurdu.
kral chat gpt ye hangi promptu yazdın da böyle gerçek insan gibi metinler yazabiliyor merak ettim açıkçasıTeşekkür ederim yorumun için, niyetini anlıyorum ve yapıcı yaklaşımına saygı duyuyorum.
Ama bazı noktaları da kendi açımdan açıklamak istiyorum.
Ben burada herhangi bir çıkar ya da reklam amacıyla değil, tamamen gönüllü olarak tasarımcı arkadaşlara destek olmak adına ücretsiz şekilde Canva Pro daveti gönderiyorum. Bu konuda şimdiye kadar yaklaşık 100 kişiye tek tek mail yoluyla davet gönderdim. Açıkçası bu sürecin ciddi bir emek ve zaman gerektirdiğini sen de takdir edersin diye düşünüyorum.
Dolayısıyla, bu benim emek verdiğim bir konu ve sırf bu yüzden dahi insanların buna ulaşmak için bir adım atması –örneğin mail adresini bırakması– gayet doğal.
Senin dediğin gibi, "hazır link" paylaşmak da bir yöntem ama o zaman da paylaşım göz önünde olmuyor, emeğe değer verilmiyor, teşekkür eden bile olmuyor. E ben burada hem bir şey veriyorum hem karşılık olarak en ufak bir teşekkürü bile alamıyorsam bu da heves kırıcı olmaz mı?
Ayrıca ben "yorum atın, istiyorum yazın" gibi yapay bir etkileşim şartı da koymadım. Tek yaptığım, mail adresi istemek. Çünkü sistem bunu gerektiriyor. Yani insanlar illa yorum yazmak zorunda değil, mail atsa da olur. Burada "konu yukarıda kalıyor" gibi düşünmek yerine "bir paylaşım ne kadar ilgi çekiyorsa o kadar görünür olur" diye bakmak daha doğru olur.
Sonuçta kimse kimseyi mecbur bırakmıyor. İsteyen alır, istemeyen geçer.
Ama emeğe saygı duyulması gerektiğini de unutmamak lazım.
Zaten sizi eleştirmediğimi söyledim, siz insanlara mesaj yazma şartı koydunuz karşılık beklediniz de demedim.Teşekkür ederim yorumun için, niyetini anlıyorum ve yapıcı yaklaşımına saygı duyuyorum.
Ama bazı noktaları da kendi açımdan açıklamak istiyorum.
Ben burada herhangi bir çıkar ya da reklam amacıyla değil, tamamen gönüllü olarak tasarımcı arkadaşlara destek olmak adına ücretsiz şekilde Canva Pro daveti gönderiyorum. Bu konuda şimdiye kadar yaklaşık 100 kişiye tek tek mail yoluyla davet gönderdim. Açıkçası bu sürecin ciddi bir emek ve zaman gerektirdiğini sen de takdir edersin diye düşünüyorum.
Dolayısıyla, bu benim emek verdiğim bir konu ve sırf bu yüzden dahi insanların buna ulaşmak için bir adım atması –örneğin mail adresini bırakması– gayet doğal.
Senin dediğin gibi, "hazır link" paylaşmak da bir yöntem ama o zaman da paylaşım göz önünde olmuyor, emeğe değer verilmiyor, teşekkür eden bile olmuyor. E ben burada hem bir şey veriyorum hem karşılık olarak en ufak bir teşekkürü bile alamıyorsam bu da heves kırıcı olmaz mı?
Ayrıca ben "yorum atın, istiyorum yazın" gibi yapay bir etkileşim şartı da koymadım. Tek yaptığım, mail adresi istemek. Çünkü sistem bunu gerektiriyor. Yani insanlar illa yorum yazmak zorunda değil, mail atsa da olur. Burada "konu yukarıda kalıyor" gibi düşünmek yerine "bir paylaşım ne kadar ilgi çekiyorsa o kadar görünür olur" diye bakmak daha doğru olur.
Sonuçta kimse kimseyi mecbur bırakmıyor. İsteyen alır, istemeyen geçer.
Ama emeğe saygı duyulması gerektiğini de unutmamak lazım.
mail adresim : [email protected]
%100 Ücretsiz
Sadece Forum Üyelerine Özel
Üst Düzey Tasarım Deneyimi
Üst Düzey CTR – Gören Tıklıyor!
SEO Uyumlu ve Tamamen Güvenli
Canva Pro’yu ücretli almak yerine, bu fırsatı değerlendirip ücretsiz sahip olun!
Sadece yapmanız gereken çok basit:
Konuya mail adresinizi yorum olarak yazmanız yeterli!
Canva Pro ile Neler Yapabilirsiniz?
- Premium şablonlara sınırsız erişim
- Arka plan silme aracı
- İçerik planlama ve zamanlama
- Ekip çalışmasına özel ayrıcalıklar
- Tüm premium yazı tipleri, ikonlar ve daha fazlası!
Neden Bu Fırsatı Kaçırmamalısınız?
- Sınırlı sayıda dağıtım yapılacak
- Üyeler arası güven esaslı paylaşım
- Tamamen yasal ve risksiz kullanım
- Forum içi özel destek sağlanacak
Not: Mail adresiniz sadece davet amacıyla kullanılacaktır. Herhangi bir pazarlama, spam veya kötüye kullanım kesinlikle yapılmaz.
Hemen aşağıya mail adresinizi yorum olarak bırakın, Canva Pro davetiniz size gelsin!
Tasarıma bir adım önde başlayın!