Lapsetur
Paylaşımcı
- Konular
- 36
Garanti Süresi 1 ay diyor en altta![]()
Hatalı yazılmıştır. Kanunen öyle bir şey yapamazlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Garanti Süresi 1 ay diyor en altta![]()
Kaç mhz bu 160 mı 320 miAlacak olan varsa piyasası 3000 bandlarinda kaçırmayın derim. Linkteki fiyat 1999 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
160Mhz, 6ghz desteği yok ama tüm wifi 7 özellikleri var zaten Ülkemizde 6ghz bandı şuan gereksiz ve dezavantajlı çünkü duvarlar alçıpan değil bu yüzden 6ghz bandı çok daralıyor 5ghz bandı bile 2. Odadan sonra düşmeye başlıyorKaç mhz bu 160 mı 320 mi
aldım hemen 2000 tl den eyv sağolasın.başka yerlerde 3000 3500 civarıAlacak olan varsa piyasası 3000 bandlarinda kaçırmayın derim. Linkteki fiyat 1999 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Rica ederim hocam baya uyguna düşmüş hayırlı olsunaldım hemen 2000 tl den eyv sağolasın.başka yerlerde 3000 3500 civarı
Alacak olan varsa piyasası 3000 bandlarinda kaçırmayın derim. Linkteki fiyat 1999 TL
Hayırlı olsun hocam ben kullanıyorum gayet iyi cihaz alalı 2 ay oldu 2 kere güncelleme yaptim. Güncelleme desteği veriyorlarKeenetic Hooper alacaktım cebimdeki paraya baktım fazla uçma diyor birde wifi 7 bu ayrıca mediamarkt 100 TL indirim kuponum varmış 3 taksitle aldım