Yardım Fiber internet için bu 3 cihaz arasında kaldım (Anket)

Sice hngisini almalıyım

• TP-LINK Aginet VX18 Modem

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Bu anket kapanacak: .
Asus RT-BE92U Bu model var bende tavsiye ederim çok iyi iki tane var bende evin heryerinde dört dörtlük çekiyor wifi 7 destekli çok fena özellikleri var

Keenetic modemi tavsiye ederim içinde mesh olduğu için ev içinde wifi bağlantıda çekmeme odalar arasında sinyal zayıflama gibi bir sorunlar yaşamazsınız.

Alacak olan varsa piyasası 3000 bandlarinda kaçırmayın derim. Linkteki fiyat 1999 TL

Kaç mhz bu 160 mı 320 mi
160Mhz, 6ghz desteği yok ama tüm wifi 7 özellikleri var zaten Ülkemizde 6ghz bandı şuan gereksiz ve dezavantajlı çünkü duvarlar alçıpan değil bu yüzden 6ghz bandı çok daralıyor 5ghz bandı bile 2. Odadan sonra düşmeye başlıyor

ISP ler doğru düzgün modem vermez, TV üreticileri saçma sapan işletim sistemleriyle kullanıcıları box almaya mecbur eder. Bunun Bakanlık seviyesinde çözülmesi lazım. Kullanıcıya asgari şu özellikleri olan cihaz vereceksin, aksi takdirde ücret talep edemezsin vs yaz yönetmeliğe. Bak AB, Apple 'a lightning portu değiştirtti. Teknoloji marketlerine gidiyorsun, raflar çerçöp dolu

Alacak olan varsa piyasası 3000 bandlarinda kaçırmayın derim. Linkteki fiyat 1999 TL

Keenetic Hooper alacaktım cebimdeki paraya baktım fazla uçma diyor birde wifi 7 bu ayrıca mediamarkt 100 TL indirim kuponum varmış 3 taksitle aldım

Son düzenleme:
Keenetic Hooper alacaktım cebimdeki paraya baktım fazla uçma diyor birde wifi 7 bu ayrıca mediamarkt 100 TL indirim kuponum varmış 3 taksitle aldım

Hayırlı olsun hocam ben kullanıyorum gayet iyi cihaz alalı 2 ay oldu 2 kere güncelleme yaptim. Güncelleme desteği veriyorlar

Hocam, cihazı teslim alınca kılavuzu bir okuyun. Ben Huawei modeme mesh alınca, modemin wifisini kapatmak için arayüze girdim, tek tek wlan ayarlarından kapadım. Bu iş böyle olmamalı, daha kolayı vardır diye modem üzerine baktım, siviç yok. Kitabını indirdim, WPS'e 5 saniye basınca kapanıyormuş oysa. Yani, trickler olabiliyor kitapta

Hayırlı olsun amaç hem yeterli seviyede işinizi görecek hemde cebinize uygun olacak optimum ürünü almak olmalı zaten.Maalesef kalite oranında fiyat artıyor.Konuda 3 modem/router arasında kaldım dediğiniz için Keenetic tavsiye etmiş olsamda çok daha yüksek fiyatlara çok daha kaliteli cihazlar var.Yani işin özü en iyi cihaz sahip olduğun cihaz , artık satın aldığınıza göre en iyi cihaz sizdeki cihaz 😁 .Keyifle kulanın ,

Geri