Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Android tv de de kumanda desteği ihtiyacı var düzenler sen box olarak iyi bir uygulama çıkarbox kullanan bu kadar kişi olcağını düşünmemiştim bunu 1-2 haftaya box'a uygun şekilde düzelticem geri dönüş için teşekkürler
kontrol edicem büyük ihtimal nat, kanallarından bahsediyorsun onların linkleri her gün yenilenme yapılmaısndan dolayı bulmak zor oluyor kimsede uğraşmıyor ancak kontrol edicem tekrardan dmax vb lerinde sorun olmaması lazımtv box ta canlı tv
sinema ve belgesel kanalları calışmıyor. diğerlerine bakmadım ilgi alanım degil.
en geç 1 haftaya box desteğini getiricem , teşekkürler geri dönüş içinAndroid tv de de kumanda desteği ihtiyacı var düzenler sen box olarak iyi bir uygulama çıkar
bu forum genel olarak box üzerine
Box modeline kadar takipteyimhocam box modellerine 1 hafta içinde gelicek tanımlı olanlar yazılım tarafında buttona çevrilmedi bu yüzden ben direk düz apk indiriceksiniz sandım 1-2 hafta beklemede kalın bunu dikkate alıcam
android box'lara 1 hafta içinde güncelleme geliştircem şuan sadece telefon ve tabletlerde uyumlumerhaba androıd box a yukledım ama sadece ana sayfa gorunuyor ve bom bos sekılde goruyor sadece acaba bende mı oyle yoksa program guncelleme asamasında oldugun ıcın mı oyle tesekkurler uygulama ıcın
anladım tesekkur ederım telde baktım guzel programandroid box'lara 1 hafta içinde güncelleme geliştircem şuan sadece telefon ve tabletlerde uyumlu
teşekkür ederim en kısa zamanda tv box'a özel bir destek getiricemanladım tesekkur ederım telde baktım guzel program
teşekkür ederim , umarım beğenirsiniz yakın zamandaHayırlı olsun başarılar dilerim deneyeceğim.![]()
Bende Paylaştığını uygulamanın Tv Box uyumlu olduğunu düşünüyordum demek ki biraz daha bekleyeceğiz.teşekkür ederim , umarım beğenirsiniz yakın zamanda
pc, ve tv boxlara destek getiricem şuanda onun üzerinde çalışmaktayım
teşekkür derim dostum sinema kanalları çoğu yerde toSinema kanalları açmıyor ama uygulama güzel![]()
programi yukledim menuler calismiyor.hocam hoş gelmişsin emeklerine sağlık eyv
tv boxlara henüz desteği getirmedim hocam 1 hafta içinde getircem tv boxmı sizinkiprogrami yukledim menuler calismiyor.