FGoMAX IPTV TV BOX - MOBİL [kesintisiz yayın, filmler , diziler ve daha fazlası ]

tv box ta canlı tv
sinema ve belgesel kanalları calışmıyor. diğerlerine bakmadım ilgi alanım degil.

box kullanan bu kadar kişi olcağını düşünmemiştim bunu 1-2 haftaya box'a uygun şekilde düzelticem geri dönüş için teşekkürler
Android tv de de kumanda desteği ihtiyacı var düzenler sen box olarak iyi bir uygulama çıkar
bu forum genel olarak box üzerine

hocam box modellerine 1 hafta içinde gelicek tanımlı olanlar yazılım tarafında buttona çevrilmedi bu yüzden ben direk düz apk indiriceksiniz sandım 1-2 hafta beklemede kalın bunu dikkate alıcam
Box modeline kadar takipteyim

merhaba androıd box a yukledım ama sadece ana sayfa gorunuyor ve bom bos sekılde goruyor sadece acaba bende mı oyle yoksa program guncelleme asamasında oldugun ıcın mı oyle tesekkurler uygulama ıcın

merhaba androıd box a yukledım ama sadece ana sayfa gorunuyor ve bom bos sekılde goruyor sadece acaba bende mı oyle yoksa program guncelleme asamasında oldugun ıcın mı oyle tesekkurler uygulama ıcın
android box'lara 1 hafta içinde güncelleme geliştircem şuan sadece telefon ve tabletlerde uyumlu

Emeğinize teşekkür ederim Box için artık sizden haber bekliyoruz kolay gelsin😊

Hayırlı olsun başarılar dilerim deneyeceğim. :)

teşekkür ederim , umarım beğenirsiniz yakın zamanda
pc, ve tv boxlara destek getiricem şuanda onun üzerinde çalışmaktayım
Bende Paylaştığını uygulamanın Tv Box uyumlu olduğunu düşünüyordum demek ki biraz daha bekleyeceğiz.:)

Sinema kanalları açmıyor ama uygulama güzel 👍

Sinema kanalları açmıyor ama uygulama güzel 👍
teşekkür derim dostum sinema kanalları çoğu yerde to
ken sistemiyle güncelleme alıyor sadece bunlar için refer ile yeni bir app geliştirmeyi düşünüyorum yoksa 2 de bir link güncellemek zorunda kalıcam geri dönüşün için teşekkürler

Değerli emeğiniz ve çalışmanız için teşekkürler

Emeğinize sağlık paylaşım için. Video player değişikliği mümkün mü acaba. Diğer bir konuda izlemeye kaldığımız yerden devam edebilsek ve dizi bölümlerine sezonlara izlendi işareti koyabilsek.

Geri