FGoMAX IPTV TV BOX - MOBİL [kesintisiz yayın, filmler , diziler ve daha fazlası ]

GKNTV_

Üye
Konular
7
Merhaba sevgili forum üyeleri,

Bugün sizlere gururla geliştirdiğimiz "FgoMax" uygulamamızı tanıtmak istiyorum. FgoMax, artık hem Windows platformunda hem de mobil cihazlar, tabletler ve TV Box/Mi Box gibi televizyon tabanlı cihazlarda tam uyumlu olarak hizmet vermeye başladı. Kullanıcı deneyimini her platformda maksimum seviyede tutmaya özen gösteriyoruz.

indirme linkleri:

telefon/tablet =
tv box =

[ !!! tv boxlara yakında filmler ve diziler bölümü eklenecektir....]

VİrüsTotaller
tv box =
telefon/tablet =

Uygulama Özelliklerimiz​

FgoMax’i öne çıkaran başlıca özellikleri şu şekilde sıralayabilirim:

Filmler ve Diziler​

• Geniş bir film ve dizi arşivi sunuyoruz.
  • Kategorilere ayrılmış ve kullanıcı dostu bir arayüzle kolayca içeriklere erişebilirsiniz.

Canlı Yayınlar​

• Yüksek kaliteli ve kesintisiz canlı yayın hizmeti sağlıyoruz.
  • Maç günlerinde anında alternatif yayın seçenekleri sunarak herhangi bir sorun yaşamanın önünü geçiyoruz.

Kendi Listeni Oluştur​

• Daha sonra izlemek istediğiniz içerikleri ekleyebileceğiniz bir "Daha Sonra Ekle" özelliğimiz mevcut.

İzleme Geçmişi​

• Daha önce izlediğiniz içeriklere tekrar hızlıca ulaşabilirsiniz.

Tema Desteği​

• Kendi zevkinize uygun temaları seçerek FgoMax deneyiminizi kişiselleştirin.

FgoMax ile Kaliteli Canlı Yayın Deneyimi​

FgoMax’in canlı yayınlarında, hem teknik altyapı hem de kalite anlamında farkı hissedeceksiniz. Kesintisiz bir izleme deneyimi sunmak için tüm önlemleri alıyoruz ve özellikle maç günlerinde ihtiyaç duyabileceğiniz anılık alternatif yayın seçeneklerini sizlere sunuyoruz.

FgoMax, her yaş grubundan ve her platformdan kullanıcının ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı. Siz de hemen uygulamamızı indirip denemeye başlayabilirsiniz.

Sorularınız ya da geri bildirimleriniz olursa yorum bırakmanız yeterli, memnuniyetle yardımcı oluruz. Keyifli seyirler dileriz!

[Virus totalde
QuickHeal anti virüsünün Cld.android.evo.1700418742 olarak bulma sebebi firebase tabanlı anlık kullanıcı sayısı görüntülendiği içindir bu herhangi bir güvenlik sorunu değildir.]

Sevgilerle,
FgoMax Ekibi

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, emeğe saygı ;)

Hocam launchersiz direk gözüküyor muc, boxda reklam var mı ve haber ve ulusal turksat kanaalları stabil çalısıyor mu

Hocam launchersiz direk gözüküyor muc, boxda reklam var mı ve haber ve ulusal turksat kanaalları stabil çalısıyor mu
hocam hiçbir reklam yok kullanıcı odaklıdır tamamen sadece ilerde günlük 1 reklam vericez bu kadar ve kanallar stabildir mor kanalların 2 ve 3 sadece maç zamanı aktif olacak gerisi aktif hepsi

hocam hiçbir reklam yok kullanıcı odaklıdır tamamen sadece ilerde günlük 1 reklam vericez bu kadar ve kanallar stabildir mor kanalların 2 ve 3 sadece maç zamanı aktif olacak gerisi aktif hepsi
Reisim şuan indirip test ediyorum,mor paket kullanan biri değilim evimde anten yok ailem turksat kanalları izliyor ; örnek a haber cmntürk haberglobal felan simdi test ediyorum

Reisim şuan indirip test ediyorum,mor paket kullanan biri değilim evimde anten yok ailem turksat kanalları izliyor ; örnek a haber cmntürk haberglobal felan simdi test ediyorum
tabiki hepsi aktif , eğer sıkıntı yaşadığın olursa belirt anlık değiştireyim

Hocam tvye basıylrum türkiye seçiyorum kanalar gözükmüyor hiç bişey haberin olsun calismiyor

Merhaba uzun süredir üzerinde çalıştığım FGOMAX uygulamasını nihayet sizlere sunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu uygulamayı hazırlarken hedefim, sadece bir izleme platformu değil, aynı zamanda büyük bir topluluğun bir araya geldiği bir ortam yaratmaktı. Sizlerin desteğiyle her geçen gün daha da büyümek istiyoruz.

indirme linkleri
1-
2-
3-
4-

FGOMAX’ta Neler Var?​

• Film ve Dizi Arşivi: Sürekli güncellenen içeriklerle her zaman izlemek için yeni bir şeyler bulabilirsiniz.
  • İzleme Geçmişi: İzlediklerinizi kaydedip dilediğiniz zaman kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
  • Daha Sonra İzle: İlginizi çeken içerikleri kaydedip istediğiniz zaman izleyebilirsiniz.
  • Canlı Spor Kanalları: Spor severler için özel olarak hazırlanan bu bölümde canlı yayınlarla maç heyecanını doyasıya yaşayabilirsiniz.
  • TV Kanalları: Yerli ve yabancı birçok televizyon kanalına kolayca erişim sağlayabilirsiniz.
  • Türkiye MOBESE Görüntüleri (Yakında!): Şehirlerin gerçek zamanlı görüntülerini sunacak bu özellik çok yakında aktif olacak.
  • Anlık Kullanıcı Sayısı: Platformda sizinle birlikte kaç kişinin bulunduğunu görüp topluluğun büyüklüğünü hissedebilirsiniz.
  • Reklamsız Deneyim: FGOMAX’te hiçbir reklam yok! Sadece keyifli bir izleme deneyimi sunuyoruz.

Büyük Bir Topluluğa Doğru​

FGOMAX sadece bir uygulama değil; aynı zamanda insanların bir araya gelip ortak ilgi alanlarında buluştuğu bir topluluk oluşturmayı hedefliyoruz. Sizlerin geri dönüşleri ve önerileriyle bu hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Bu yüzden, görüşlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin!

Görüşleriniz Bizim İçin Çok Önemli​

Film, dizi önerileriniz veya uygulamayla ilgili fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. İletişim bölümünden bize ulaşarak FGOMAX’i geliştirmemize yardımcı olabilirsiniz.

FGOMAX’i Hemen Keşfedin!​

Eğer kaliteli içerikler izlemek, reklamsız bir deneyim yaşamak ve büyük bir topluluğun parçası olmak istiyorsanız, FGOMAX tam size göre. Şimdi indirip eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Hedefimiz, birlikte daha büyük bir topluluk oluşturmak. Siz de bu yolculuğun bir parçası olun!

Uygulamamız yakın zamanda windows pazarındada yer bulucak;

Virustotal Linki
Sevgiler,
[QuickHeal firebase kullanıldığı için bulut tabanlı bir süpheli davranış görüyor bu herhangi bir güvenlik sorunu değildir.]

Sevgiler,
FGoMAX
hocam hoş gelmişsin emeklerine sağlık eyv

hocam box modellerine 1 hafta içinde gelicek tanımlı olanlar yazılım tarafında buttona çevrilmedi bu yüzden ben direk düz apk indiriceksiniz sandım 1-2 hafta beklemede kalın bunu dikkate alıcam
Tamam bekliyorum hocam arayüz güzel beğendim ama box öncelik olsaydı keşke , tavsiyem boxa reklam koymayın aile izliypr telefonda elbete 1-2 reklam olabilir

Öncelikle emeğinize sağlık. Konu hazırlama şekliniz gerçekten güzel net bir açıklama ve virüs total ile ilgili bilgi vermeniz bir çok üye tarafından kafada soru işaretini gidermeleri için bir cevap olmuş. Uygulamayı henüz incelemedim vaktim olunca indirip deneyimleyeceğim tekrar emeğinize sağlık.

Öncelikle emeğinize sağlık. Konu hazırlama şekliniz gerçekten güzel net bir açıklama ve virüs total ile ilgili bilgi vermeniz bir çok üye tarafından kafada soru işaretini gidermeleri için bir cevap olmuş. Uygulamayı henüz incelemedim vaktim olunca indirip deneyimleyeceğim tekrar emeğinize sağlık.
teşekkür ederim umarım beğenirsin, geri dönüşlerini bekliyorum

kumanda ile kontrol box da sıfır tv de aynı şekilde biraz web sitesi apk olmuş havasında şuan düzelirse tekrar değerlendirirz kolay gelsin

box kullanan bu kadar kişi olcağını düşünmemiştim bunu 1-2 haftaya box'a uygun şekilde düzelticem geri dönüş için teşekkürler
valla box dışında bişe kullanmıyorum telefon android olmasına ragmen box akarı yok kokarı yok ne varsa yukle bak telefon her daim risk kendi açımdan gerek yok telefona yuklemeye bişe diye düşünüyorum box almak da buyuk paralar değil

Konuyu görüntüleyenler

Geri