Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

Determiniz (sebeb/sonuç) mi, kader mi?

Bir bilgisayar mühendisi, erkek arkadaşının ortadan kaybolmasının arkasında olduğuna inandığı şirketindeki gizli geliştirme bölümünü araştırıyor.

En çok aranan üçüncü kaçak olduğunu öğrenen suçlnun ilk ikisini geçecek yolculuğu

BARDA.jpg

Barda

29 Kasım 2024 Sinemada | 1s 39dk | Gerilim
Yönetmen Hande Türkel
| Senarist Cem Özüduru, Ozan Ağaç
Oyuncular: İdris Nebi Taşkan, Melisa Berberoğlu, Cem Söküt

Özet
(18+): 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Barda, bir barda kendilerini korkunç bir kabusun içinde bulan bir grubun hikayesini konu ediyor. Geçmişin günümüze kıyasla masum kaldığı, eskisinden daha vahşi, daha karanlık, daha acımasız sosyal çevremizde, dokunsak patlayacak gibi duran toplumsal kutuplaşmaların tam ortasında, şehrin bambaşka bir yerinde bambaşka bir barda, tüm kabuslarınızın ötesinde bir gece adım adım ilerliyor.

6.5/10

Eski Nejat İşlerli Barda filminin aynısı bu sefer genç oyuncular var , ağır küfür +18 sahneler mevcut ,rahatsız edici bir film.

Tremorda Son Gece dizisini bitirdim psikolojik gerilim dram film sevenler için fena değldi.

Happy Face dizisine başladım.

Prens 3.Sezon başladı ilk bölümü geldi onuda izlemeye başladım.

mukadderat.jpg

Mukadderat

29 Kasım 2024 Sinemada | 1s 30dk | Komedi
Yeniden vizyona giriş tarihi: 7 Mart 2025
Yönetmen Nadim Güç
| Senarist Erdi Işık
Oyuncular: Nur Sürer, Aslıhan Gürbüz, Osman Sonant

Özet
10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Sultan, eşini kaybettikten sonra yalnız kalma korkusu yaşar. Hemen evlenmek isteyen Sultan, bu kararını çocuklarınla paylaşır. Ancak çocukları babalarının kaybının üzerinden henüz bir gün geçmişken annelerinin bu isteğini doğru bulmaz. Oğlu Nevzat, yaşadıkları küçük ilçede kimsenin bunu doğru karşılamayacağını düşünür. Kızı Reyhan, annesinin isteğine saygı duymak iste de kararın erken verildiğini düşünür. Kararından vazgeçmeyen ve kendisine iyi bir eş aramaya başlayan Sultan bu sırada ticarete atılıp, bir kadın olarak yapamazsın” dedikleri her şeyi yapmaya başlar. Sultan’ın verdiği mücadele kadınların örgütlenip, kendi kimliklerini kazanmalarına da neden olur.

7/10

Başarılı sıcak bir film olmuş , güzel mesajlarda vermiş , beğendim.

bad-infulence.jpg

Bad Influence

2025 • 1 saat 46 dakika • İspanya, ABD
Yönetmen: Chloé Wallace
Senarist: Chloé Wallace
Yapımcı: Kiko Martínez
5,2/10

Bad Influence Filminin Konusu
Eski bir hükümlü, zengin bir vârisi bir sapıktan korumak için işe alındığında yeni bir başlangıç yapar; ancak giderek yakınlaştıkça aralarındaki çekim karşı konulmaz bir hâl alır.

5.5 /10

Netflixden İspanya gençlik , aşk filmi , vasat.

npnnas.jpg

Nonnas

Büyük Anneler Restoranı

2025 • 1 saat 54 dakika • ABD
Yönetmen: Stephen Chbosky
Senarist: Liz Maccie
Yapımcı: Rachel Shane, Gigi Pritzker
Oyuncular:
Brenda Vaccaro, Jimmy Smagula, Lorraine Bracco, Talia Shire, Vince Vaughn

Nonnas Filminin Konusu

Çok sevdiği annesini kaybeden bir adam, onun anısını onurlandırmak için gerçek büyükannelerin şeflik yaptığı bir İtalyan restoranı açarak her şeyini riske atar.

7/10

Gerçek hikayeden alıntılanan sıcak samimi bir film olmuş , güzeldi.

warfare.jpg

Warfare

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 35dk | Savaş Filmi
Yönetmen Ray Mendoza, Alex Garland
| Senarist Alex Garland, Ray Mendoza
Oyuncular: D'Pharaoh Woon-A-Tai, Charles Melton, Joseph Quinn

Özet

Mendoza 1997'de Donanmaya katıldı ve 16 yıldan fazla bir süre SEAL Team 5 Üyesi ve Kara Harp Eğitim Müfrezesi ve BUD/s eğitmeni olarak görev yaptı. 19 Kasım 2006'da Irak Özgürlük Harekatı'na doğrudan destek veren Deniz Özel Harp Görev Birimi-Ramadi'de Baş İletişimci olarak görev yaparken düşmana karşı gösterdiği göze çarpan cesaret ve cesaretten dolayı Gümüş Yıldız ödülüne layık görüldü.

6/10

Tek bir mekanda geçen , gerçek hayatdan alıntılanan bir savaş filmi.

the-alto-knights.jpg

The Alto Knights

Vizyon tarihi belirsiz Sinemada | 2s 0dk | Biyografik, Dedektif, Dram, Gerilim
Yönetmen Barry Levinson
| Senarist Nicholas Pileggi
Oyuncular: Robert De Niro, Debra Messing, Cosmo Jarvis

Özet

Vito Genovese ve Frank Costello, 20. yüzyılın ortalarında kendi suç ailelerini yöneten iki İtalyan-Amerikan suç patronudur. 1957'de Genovese, Costello'yu öldürmeye çalışır ancak amacına ulaşamaz. Canına kastetme girişimi sırasında aldığı yaraların ardından suç hayatından çıkmak ister. Ama mafyayı geride bırakmak sandığı kadar kolay olmaz.

6/10

50 li yıllardaki mafya güç çatışmaları , dev oyuncu Robert de Niro da var , gerçek hayatdan alıntılanan bir film , fena değildi.

Happy Face dizisiin bitirdim pek sarmadı.

Kimler Geldi Kimler Geçti 2.sezona başladım.

pamuk-prenses.jpg

Pamuk Prenses

21 Mart 2025 Sinemada | 1s 49dk | Macera, Fantastik, Müzikal
Yönetmen Marc Webb
| Senarist Erin Cressida Wilson
Oyuncular: Rachel Zegler, Gal Gadot, Andrew Burnap
Orijinal adı Disney's Snow White

Özet
6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Pamuk Prenses genç ve güzeldir. Üvey annesi Kötü Kraliçe'nin kıskançlığa kapılmasının nedeni budur. Çünkü ne pahasına olursa olsun ülkenin en güzel kadını olmak istemektedir ama üvey kızı yüzünden bu gerçekleşmez. Sihirli ayna da bunu düzenli olarak bildirir. Pamuk Prenses'in kraliçeyle hayatı bu nedenle giderek çekilmez hale gelir. Bir gün cesaretini toplayıp kaçar. Yolu onu ormanın derinliklerine götürür ve sonunda bir evle karşılaşır ve orada saklanır. Ancak bilmediği şey, yedi cücenin burada yaşadığıdır.

7.5/10

Bir çok kez kez izledik bu filmi , kaçıncı versiyonu artık sayısını unuttum , bu filmde masalsı bir anlatım var , ve müzikal olarak da anlatılmış , çocuklar için güzel bir yapım.

Dizi
Çorak Topraklarda
Tavsiye ederim baya güzel ...1000539437

Kan Bağı Son Durak 6 beklenenin çok altında daha dogrusu ilk 1234 çok heyacan ve merak uyandırıcı idi puanım 10/3

soguk-cuzdan.jpg

Cold Wallet

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 33dk | Gerilim
Yönetmen Cutter Hodierne
| Senarist John Hibey
Oyuncular: Raul Castillo, Tony Cavalero, Melonie Diaz

Özet

Cold Wallet, kripto para dünyasında geçiyor. Bir kripto para dolandırıcılığı sonucu Reddit'te bir grup kullanıcı, kendilerini dolandıran "finans fenomenini" kaçırmak için komplo kurar ve her şeylerini kaybederler.

6/10

Orta kararda bir gerilim filmi , çerezlik.

niko-3.jpg

Niko 3: Kuzey Işıklarının Ötesinde

8 Kasım 2024 Sinemada | 1s 25dk | Macera, Animasyon, Aile
Yönetmen Kari Juusonen, Jørgen Lerdam
| Senarist Kari Juusonen, Hannu Tuomainen
Oyuncular: Tom Erik Rosener, Lucy Ebert, Olaf Reichmann
Orijinal adı The Magic Reindeer: Saving Santa's Sleigh

Özet
6 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir

Niko 3: Kuzey Işıklarının Ötesinde, babası Noel Baba tugayının bir üyesi olan, Ren Geyiği Vadisi'nde annesi ve kabilesiyle birlikte yaşayan genç bir ren geyiğinin maceralarını konu ediyor. Bir ren geyiği olan Niko’nun en büyük hayali, bir kızak takımına katılmaktır. Ancak Noel Baba’nın kızağının çalınmasına neden olunca işler karışır. Kızağı geri alıp Noel’i kurtarmak için maceraya atılan Niko, bu süreçte arkadaşlığın önemini öğrenir.

6.5/10

Çocuklar için güzel bir animasyon , arkadaşlığın önemini vurguluyor.

genis-ale-4.jpg

Geniş Aile 4: Cevahir & Ulvi

22 Kasım 2024 Sinemada | 1s 30dk | Aksiyon, Komedi
Yönetmen Cüneyt İnay
| Senarist Cüneyt İnay
Oyuncular: Ufuk Özkan, Bülent Çolak, Asuman Dabak

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Geniş Aile 4: Cevahir & Ulvi, yolları ayrılmışken kendilerini yine beklenmedik olayların içerisinde bulup bir araya gelen Cevahir ve Ulvi'nin hikayesini konu ediyor. Yıllarca birlikte türlü maceraya atılan Ulvi ve Cevahir'in yolları ayrılmıştır. Ancak Ulvi'nin başına gelen bir olay onların yeniden bir araya gelmesini sağlar. Kasaplık mesleğine katılan Ulvi, büyükbaş yerine köyün ileri gelenlerini doğrayınca, onun karıştığı cinayeti Cevahir çözmeye çalışır.

4/10

Tamamen zaman kaybı , bunlara nasıl gülüyorlar.

_100-kurt.jpg

%100 Kurt

22 Kasım 2024 Sinemada | 1s 36dk | Animasyon, Aile, Fantastik
Yönetmen Alexs Stadermann
| Senarist Fin Edquist
Oyuncular: Jerra Wright-Smith, Ilai Swindells, Samara Weaving
Orijinal adı 100% Wolf

Özet
6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Soylu bir kurt adam ailesinin üyesi olan Freddy Lupin, 13. doğum gününde vahşi bir kurt adam yerine bir kanişe dönüşür. Kendisini küçümseyen amcasının köpeğe dönüşmesi ile ondan daha da nefret edeceğine inanan Freddy, hayatının en kötü zamanlarını yaşadığı düşünmeye başlar. Freddy, hayatının daha fazla kötüye gidemeyeceğini düşünürken, kendisini köpek hapishanesinde bulur. Hapishaneden kaçmanın yolunu arayan Freddy, yüzde yüz kurt olduğunu kanıtlayabilecek midir?

7/10

Başarılı bir animasyon , eğlenceli 2.side gelecek.

Konuyu görüntüleyenler

Geri