Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

the-legend-of-ochi.jpg

The Legend Of Ochi

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 35dk | Macera, Aile, Fantastik
Yönetmen Isaiah Saxon
| Senarist Isaiah Saxon
Oyuncular: Helena Zengel, Willem Dafoe, Emily Watson

Özet

Uzak bir kuzey köyünde, Yuri adında genç bir kız, asla karanlıkta dışarı çıkmaması ve ochi olarak bilinen inzivaya çekilmiş orman yaratıklarından korkması için yetiştirilir. Bir bebek ochi sürüsü tarafından geride bırakıldığında, onu ailesiyle yeniden bir araya getirmek için hayatının macerasına atılır.

6.5/10

Fantastik film severler için ideal bir film.

Edge of the Sleep 6 bölümlük mini diziyi bitirdim.

Nine Perfect Strangers 1.Sezona başladım.

herseyin-basi-merkur.jpg

Her Şeyin Başı Merkür

13 Aralık 2024 Sinemada | 1s 45dk | Komedi, Romantik
Yönetmen Ali Balcı
| Senarist Ayşe Balıbey Tanıl
Oyuncular: Sinem Kobal, Seyit Alp Navruz, Devrim Yakut

Özet
10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Her Şeyin Başı Merkür, mesleğini başarıyla yerine getirmeye çalışan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Elif, gazetecilik bölümünden dereceyle mezun olan genç bir kadındır. Ancak üniversitedeki başarısına rağmen istediği işi bir türlü bulamaz. Bir gazetenin astroloji yazarı olarak işe başlayan Elif, burçlarla bir ilgisi olmasa da mesleğini yapmaya çalışır. Hayran olduğu bir gazeteci ile aynı gazetede çalıştığını öğrendiğinde daha da motive olan Elif, bu sırada kendisini meslektaşı Fırat ile zorlu bir rekabetin içerisinde bulur. Elif hiç beklemediği maceralar yaşarken, astroloji onun rehberi olur.

6/10

Romantik komedi tarzında eh işte .

TOMBUL-MOMBUL-TAKIMI-SIRT-SIRTA.jpg

Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta

17 Mayıs 2024 Sinemada | 1s 21dk | Animasyon
Yönetmen Ricard Cussó, Tania Vincent
Orijinal adı Combat Wombat: Back 2 Back

Özet
7 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta, büyük bir tehlike ile karşı karşıya olan şehrini kurtarmak için zorlu bir maceraya atılan Combat Wombat'ın hikayesini konu ediyor. Kötü bir teknoloji dehası, şehri bir metaevren simülasyonuna dönüştürmekle tehdit eder. Bu durum üzerine Combat Wombat, şehri kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

5.5/10

Avustralya yapımı animasyon , çocuklar için bile eh..

Nine Perfect Strangers 1.Sezonu bitirdim , 2.sezona başladım.

Kübra 2.sezona başladım.

Geri