Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

Toc Toc filminden uyarlama , Takıntılar.

drop-kabul-et-veya-reddet.jpg

Drop: Kabul Et veya Reddet

11 Nisan 2025 Sinemada | 1s 40dk | Gerilim
Yönetmen Christopher Landon
| Senarist Jillian Jacobs, Chris Roach
Oyuncular: Meghann Fahy, Brandon Sklenar, Violett Beane
Orijinal adı Drop

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Drop: Kabul Et veya Reddet, yıllar sonra ilk randevusuna çıkan Violet'in hikayesini konu ediyor. Dul bir anne olan Violet, yıllar süren yalnızlığın ardından yeniden bir randevuya çıkma cesaretini gösterir. Henry ile tanışması başlangıçta ümit verici olsa da, bu romantik atmosfer kısa sürede bozulur. Violet'in cep telefonuna gelen anonim mesajlar, randevusunu adeta bir kabusa dönüştürür. Bir yabancı, Violet'i talimatlarına tam olarak uymadığı taktirde oğlu Toby'yi ve kız kardeşi Jen'i öldürmekle tehdit eder. Violet, bilinmeyenin bir aracı olmadan ve kendini tamamen ona teslim etmeden önce ailesini kurtarmanın bir yolunu bulmalıdır.

7.5/10

Güzeldi , beğendim , gerilimi , gizemi yerinde.

Bana polisiye ve aksiyon filmleri yada dizileri önerir misiniz?

DEATH-OF-A-UNICORN.jpg

Death Of A Unicorn

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 48dk | Komedi, Gerilim
Yönetmen Alex Scharfman
| Senarist Alex Scharfman
Oyuncular: Paul Rudd, Jenna Ortega, Richard E. Grant

Özet

Elliot ve ergenlik çağındaki kızı Ridley, yanlışlıkla tek boynuzlu bir atın üzerinden geçerler. Ne yapacaklarını bilemeyen Elliot ve Ridley, onu çok zengin bir ilaç CEO'sunun vahşi doğasındaki inziva yerine götürmeye karar verirler. Bilim insanları onun etinin, kanının ve hepsinden önemlisi boynuzunun, doğaüstü iyileştirici özelliklerle donatıldığını keşfederler. Bu durum tek boynuzlu ata ne yapılacağı sorusunu gündeme getirir.

7/10

Fantastik film sevenler için , devamı gelecek gibi bitti, biraz daha parlatabilirlerdi filmi.

KALENDER-PIDE.jpg

Kalender Pide

Vizyon tarihi belirsiz | Komedi
Yönetmen Ömer Sinir
| Senarist İbrahim Büyükak
Oyuncular: Tolga Çevik, İbrahim Büyükak, Esra Ruşan

Özet

Kalender Pide, tesadüfen birbirlerinin hayatına giren iki adamın başına gelenleri konu ediyor. Babasından kalan restoranı işleten Kalender’in işleri son zamanlarda pek iyi gitmez. Bu sırada Kalender, restoranının mal sahibi tarafından satışa çıkarıldığını öğrenir. Kalender, hayatına beklenmedik bir şekilde giren Öcü ile birlikte restoranın satışını engellemek için türlü yollar dener.

7/10

Disney'den eğlenceli komedi aile filmi , güzeldi , yer yer güldürdü.

İstanbul Ansiklopedisini bitirdim , bazı yerler sıksa da izledim.

Sonsuzluk Yolcusunuda bitirdim , Netflixin Arjantin yapımı kıyamet dizisi , fena değildi.

The Outsider izlemeye başladık, şu an 4. bölümdeyiz. En azından 4. bölüme kadar çok iyi bir dizi, zaten Stephen King hikayesi ve benim için önemli olan hikayedir her zaman :)

Max platformunda (eski blutv) yayınlanıyor.

bir-cumhuriyet-sarkisi.jpg

Bir Cumhuriyet Şarkısı

25 Ekim 2024 Sinemada | 2s 7dk | Dram, Tarihi
Yönetmen Yağız Alp Akaydın
| Senarist BKM Yazı Grubu
Oyuncular: Salih Bademci, Ahmet Rıfat Sungar, Ertan Saban

Özet
6 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir

Bir Cumhuriyet Şarkısı, 1930’lu yılların Türkiyesi’nde sanatla devrim yapan bir avuç genç, yetenekli ve azimli insanın hikayesini konu ediyor. 1930’lu yıllar Türkiye’sine ayna tutan filminin yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın oturuyor. Filmde Salih Bademci Ahmet Adnan Saygun’a, Ahmet Rıfat Şungar Münir Hayri Egeli’ye, Ertan Saban Mustafa Kemal Atatürk’e, Şifanur Gül Nükhet’e, Melis Sezen Saygun’un eşi Mediha Hanım’a, Birce Akalay Nimet Vahid’e, Okan Yalabık Osman Zeki Üngör’e, Mehmet Özgür Süleyman’a hayat veriyor.

9/10

Muhteşem bir film olmuş , duygu yüklü , Türkiyede sergilenen ilk operanın ne zorluklarla , yapıldığını görüyoruz , oyuncu kadrosu da çok iyi.

THE-PIANTED.jpg

The Painted

Türü: Korku - Gerilim
2024 • 1 saat 25 dakika • ABD
Diğer Adı: The Painted - Abbild der Dunkelheit
Yönetmen: Sasha Sibley
Senarist: Sasha Sibley
Yapımcı: Svetlana Sibley

6/10

Çerez niytine izlenecek bir korku filmi.

Cassandra dizisini bitirdim , güzeldi .

The Walking Dead Dead City 2.sezon ilk bölüm geldi onu izledim.

Mobland ve The Last Of Us dizilerininde son bölümlerini izledim.

THE-RULE-OF-JENNY-PEN.jpg

The Rule of Jenny Pen

Vizyon tarihi belirsiz Sinemada | 1s 43dk | Gerilim
Yönetmen James Ashcroft
| Senarist James Ashcroft, Eli Kent
Oyuncular: John Lithgow, Geoffrey Rush, Nathaniel Lees

Özet

Gözlerden uzak bir huzurevine kapatılan ve felçli bedeninin içinde sıkışıp kalan eski bir yargıç, huzurevinin sakinlerine ölümcül sonuçlar doğuracak şekilde istismarda bulunmak için bir çocuğun kuklasını kullanan yaşlı bir psikopatı durdurmak zorundadır.

5/10

Yaşlı oyuncuların oynadığı fim sıkıcı geldi bana.

dokunulmazlik.jpg

Dokunulmazlık

2025 • 1 saat 49 dakika • Almanya, Avusturya
Yönetmen: Christian Zübert
Senarist: Christian Zübert
Yapımcı: Kerstin Schmidbauer

Dokunulmazlık Filminin Konusu

Eski özel kuvvetler askeri olan Sara (Jeanne Goursaud), ABD konsolosluğundayken bir anda ortadan kaybolan oğlunu bulmak için yapabildiği her şeyi yapar. Bu süreçte farkında olmadan karanlık bir komployu da açığa çıkaracaktır.

6.5/10

Konusu basit ama izleniyor yine de Alman aksiyon filmi.

lost-bullet-3.jpg

Balle Perdue 3

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 51dk | Aksiyon, Gerilim
Yönetmen Guillaume Pierret
| Senarist Guillaume Pierret, Caryl Ferey
Oyuncular: Alban Lenoir, Nicolas Duvauchelle, Stéfi Celma

Özet

Lost Bullet üçlemesinin son bölümünde hapisten yeni çıkan Lino, Charas için adalet aramaya kararlıdır. Julia ile birlikte, Fransa'ya dönen ve Komutan Resz ve adamları tarafından avlanan Areski'yi takip etmeye başlar. Kırılgan ittifaklar ve yoğun çatışmalarla işaretlenen nefes kesici bir kovalamaca başlar. Eski düşmanlar hayatta kalmak ve gerçeği ortaya çıkarmak için ortak bir düşmana karşı birleşmelidir.

6/10

Bol araba sahnelerinin olduğu Fransız aksiyon filmi.

kucuk-bir-rica-daha.jpg

Küçük Bir Rica Daha

1 Mayıs 2025 | 2s 0dk | Komedi, Gerilim
Yönetmen Paul Feig
| Senarist Jessica Sharzer, Laeta Kalogridis
Oyuncular: Anna Kendrick, Blake Lively, Henry Golding
Orijinal adı Another Simple Favor

Özet

Stephanie Smothers ve Emily Nelson, Emily'nin gösterişli düğünü için Capri adasına gider. Fakat Emily ile zengin bir İtalyan iş adamı arasındaki evlilik, çok geçmeden cinayet ve ihanetle sarsılır.

7/10

Amazon Prime'dan cinayet , ihanet temalarını konu alan güzel bir film , beğendim.

LEYDI-DI.jpg

Leydi Di

4 Ekim 2024 Sinemada | 1s 56dk | Komedi
Yönetmen Kamil Aydın
| Senarist Suat Ozkan, Ali Can Yaraş
Oyuncular: Mahir İpek, Özge Özder, Safa Sarı

Özet

Leydi Di, kendisini bir anda dolandırıcılık planının içerisinde bulan dürüst bir adamın hikayesini konu ediyor. Nevzat Kesik, dürüst ve sadık bir yeminli mali müşavirdir. Nevzat’ın hayatı, manevi oğlu olan muhasebeci Güven tarafından bir dolandırıcılık planının içine düşmesiyle bambaşka bir hal alır. Büyük aşkı Maya ile birlikte Nevzat’ın müşterisini Aziz’i dolandıran Güven, kaçmak için vakit kaybetmeden harekete geçer. Ancak Maya'nın çalıştığı Leydi Di Pavyon'un sakinleri, Aziz'in alacaklıları derken kaçmak o kadar da kolay olmayacaktır. Polis, mafya, haklı, haksız bunca kargaşanın içerisinde Nevzat masumiyetini ispat etmeyi başarabilecek midir?

5.5/10

Mafya ve komedi artık çok baydı , kadro güzel ama olmamış , senaryo çok basit.

Konuyu görüntüleyenler

Geri