Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eerol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hamnet_film_posteri.jpeg

MÜKEMMELDİ...

16. yüzyıl İngiltere'sinin kasvetli atmosferinde, Shakespeare çiftinin yaşamına tanıklık ediyoruz. Oğulları Hamnet'i vebaya kurban veren Agnes ve William Shakespeare, içlerini kemiren derin bir kederle baş etmeye çalışıyorlar. Agnes, iyileştirme yeteneklerine sahip bir şifacı olarak tanınıyor. Ancak bu kez kendi kalbindeki yarayı sarmak zorunda. Etrafındaki sevdiklerine güç vermeye çalışırken, diğer çocuklarıyla da ilgilenmek zorunda kalıyor. William ise bu süreçte sanatına sığınarak acısını dindirme çabasında. Film, izleyiciyi kayıp, sevgi ve dayanışma gibi evrensel temalarla buluşturuyor. Shakespeare'in dünyasında gezinirken, oyuncuların performansları izleyiciyi etkiliyor ve hikayeye derinlik katıyor. Bu yapım, izleyiciye tarihi bir dram sunarken, aynı zamanda duygusal bir yolculuğa da çıkarıyor. Yönetmenin ustaca dokunuşları sayesinde, film izleyicinin kalbine nüfuz ediyor ve düşündürücü bir deneyim sunuyor.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

kotu-rih-cehenenm-atesi.jpg

Kötü Ruh: Cehennem Ateşi

10 Temmuz 2026 Sinemada | 1s 51dk | Korku
Yönetmen Sébastien Vaniček
| Senarist Sébastien Vaniček, Florent Bernard
Oyuncular: Souheila Yacoub, Hunter Doohan, Luciane Buchanan
Orijinal adı Evil Dead Burn

Özet
(18+): 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Aylar önce Will, geçirdiği korkunç bir trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Eşi Alice, derin bir yas içindedir ve acısıyla başa çıkabilmek için kayınvalidesi Susan ile kayınpederi Edgar’ın ıssız bir malikanesine gider. Kısa süre sonra Will’in kardeşi Joseph da onlara katılır. Dördü, Will’in kaybının açtığı derin yaraları birlikte sarmaya çalışır. Ancak Alice, bir gün Ölüler Kitabı‘nın bir kopyasını bulur. Alice, Susan, Edgar ve Joseph, çaresizliklerinin etkisiyle kitapta yer alan büyü ve çağırma ritüellerinin gücüne inanarak bunları uygulamaya karar verir. Fakat ritüel, Will’i ölümden geri getirmek yerine karanlık ve uğursuz bir gücü serbest bırakır. Bu gizemli varlık, malikanedeki insanları birer birer etkisi altına almaya başlar. Yaşanan dehşetin ortasında Alice, geçmişte verdiği bazı sözlerle yüzleşmek zorunda kalır. Ölümün bile ötesine uzanan bu sırlar ve vaatler, onu artık kaçamayacağı ağır sonuçlarla karşı karşıya bırakacaktır.

8/10

Kaliteli bir korku filmi , tempo hiç düşmüyor , eski filmleride çok iyiydi , beğendim.
Güzel filmdi benimde beğendiğim bir seri. Hocam, filmi nereden izlediniz? Bu filmin alt yazı çevirisini yapmıştım. Benim alt yazımla izleyip izlemediğinizi merak ettiğim için sordum 😅

İptv de buldum her yer de yok o listede vardı izledim altyazılı olarak

İptv de buldum her yer de yok o listede vardı izledim altyazılı olarak
Hocam benim alt yazıyı mı filme gömmüşler, merak ettim açıkçası. Hatırlıyor musunuz çevirmen adı vs. ? Size de rahatsızlık veriyorsam kusuruma bakmayın lütfen. Bu benim ilk çevirimdi ve izleyenler olduysa görüşlerini merak ediyorum. 😅

Yazmıyor ki çevirinin kim olduğunu

Hocam benim alt yazıda 16. dakika da çevirmen adı olacak. Massacre47
Ya da bu şekilde miydi?
1
00:00:58,650 --> 00:01:02,390
Ben antik tarih profesörü
Doktor Benjamin Price.

2
00:01:03,110 --> 00:01:04,110
4. Kayıt

3
00:01:05,370 --> 00:01:06,690
Ölülerin kitabı...

4
00:01:07,330 --> 00:01:10,190
...Efsanevi Necronomicon, sadece bir efsane değildir.

5
00:01:11,610 --> 00:01:14,230
Bilge Adamlar Tarikatı onu buldu...

6
00:01:14,950 --> 00:01:18,590
...Ve uyarılarıma rağmen kitabın
lanetli pasajlarını okudular.

7
00:01:20,330 --> 00:01:22,129
İnsanlara musallat olan iblisleri
serbest bıraktılar.

8
00:01:22,130 --> 00:01:26,190
Sanki şeytanın kendisi buradaymış gibi.

Herhalde bi yerde örnek veriyorum bekle yazacağına beklemek falan yazdı onun dışında bi hata yoktu.

Herhalde bi yerde örnek veriyorum bekle yazacağına beklemek falan yazdı onun dışında bi hata yoktu.
Evet hocam, bu kesinlikle translate çeviri, muhtemelen diyaloglarda ki cümlelerde devrikti. Keşke hazırladığım alt yazıyla izleyebilseydiniz 😞

Başta HDTÜRK keyifli seyirler yazıyor.

Ben Doktor Benjamin Price antik tarih profesörü yazıyor ilk altyazıda

İptvlerde film altyazılı 2 seçenek vardı 1 ini seçiyorsun diğer uyumsuzdu bu uyumluydu

Neyse yapacak bişey yok izledim artık. :)

Başta HDTÜRK keyifli seyirler yazıyor.

Ben Doktor Benjamin Price antik tarih profesörü yazıyor ilk altyazıda
Teşekkürler hocam, benim alt yazının güncellenmemiş hâlinde bile ilk cümle bu şekilde:
Ben antik tarih profesörü
Doktor Benjamin Price.

benim alt yazının güncellenmemiş hâlinde bile ilk cümle bu şekilde:
Alt yazıyı film çıktığı gün (4 Ağustos) çevirdim. Ertesi günde ufak imla hatalarını ve diyalogların bazılarını düzenledim.

Yok çok kötü görüntü değildi sinema çekimi ben zaten hayatta izlemem

diğer yerlere düşerse izlerim tabi ki , eline sağlık

Geri