Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eerol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ifsa-gunu.jpg

İfşa Günü

12 Haziran 2026 Sinemada | 2s 25dk | Bilim Kurgu, Gerilim
Yönetmen Steven Spielberg
| Senarist David Koepp
Oyuncular: Emily Blunt, Josh O'Connor, Colin Firth
Orijinal adı Disclosure Day

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Margaret Fairchild , Kansas City'deki bir televizyon kanalında hava durumu sunucusu olarak çalışmakta; ancak bir gazeteci olarak daha zorlu görevlerin peşindedir. Bu dileği, canlı yayın sırasında aniden açıklanamaz bir olguyla karşı karşıya kaldığında, hiç ummadığı bir şekilde gerçekleşir. Yetkililer, olayın arkasında dünya dışı varlıkların olabileceği ihtimalini örtbas etmeye çalışırken; aktivist Dr. Daniel Kellner, dünya kamuoyunu gerçekler hakkında bilgilendirmek üzere harekete geçer. Daha önce bir siber korsanlık suçu nedeniyle hapis yatmış olan bu siber güvenlik uzmanı, şimdilerde; UFO'lar ve dünya dışı yaşamla ilgili tüm bilgileri arşivleyen, gizli bir örgüt olan WARDEX adına çalışmaktadır. Ne var ki, örgütün direktörü Noah Scanlon, siyasi saiklerle hareket ederek, toplanan bu bilgileri kamuoyundan ne pahasına olursa olsun gizlemeye kararlıdır.

7/10

Konsu güzel ama senaryoyu daha iyi işleyebilirlerdi , bazılarına sıkıcı gelebilir , filmin 2.si de gelecek filmin bitişine göre bu anlaşılıyor.

72-SAAT.jpg

72 Saat

24 Temmuz 2026 | 1s 45dk | Komedi
Yönetmen Tim Story
| Senarist Matt Mider, Kevin Burrows
Oyuncular: Kevin Hart, Marcello Hernández, Mason Gooding
Orijinal adı 72 Hours

Özet

40 yaşındaki bir yönetici, yanlışlıkla grup mesajlaşmasına eklendiği 20'li yaşlardaki bir grup gencin çılgın üç günlük bekarlığa veda partisine katılarak düşüşte olan kariyerini kurtarmayı umar.

Kevin Hart filmierini severim eğlenceli ve komik bir filmdi.

oflu-hoca-5.jpg

Oflu Hoca 5

26 Eylül 2025 Sinemada | 1s 34dk | Komedi
Yönetmen Özgür Bakar
| Senarist Yılmaz Okumuş, Eyüp Altınışık
Oyuncular: Çetin Altay, Seymen Aydın, Ömer Naci Boz

Özet
(13A): 13 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir

Oflu Hoca 5, bekar olan Oflu Hoca'ya uygun bir eş bulmak için arayışa giren dostlarının hikayesini konu ediyor. Oflu Hoca, karısı vefat ettiğinden beri bekar hayatı yaşamaktadır. Oflu Hoca'nın bu haline üzülen dostları onu evlendirmeye karar verirler. Ancak Oflu Hoca'ya uygun bir eş bulmak için arayışa giren dostları, bu süreçte kendilerini beklenmedik bir maceranın içerisinde bulurlar.

3.5/10

Serinin hiç bir bölümü izlemedim ama bu kötü baya , senaryo zayıf , espriler basit.

FIRTINA-KIZ.jpg

Fırtına Kız

30 Ocak 2026 Sinemada | 1s 40dk | Çeşitli
Yönetmen Hasan Doğan
| Senarist Esen Ali Bilen
Oyuncular: Eylül Ersöz, Cihangir Ceyhan, Burcu Kara

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Fırtına Kız, hayali futbolcu olmak olan yetenekli bir genç kızın, kız çocuklarını eve kapatıp erken yaşta evlendiren geleneksel düzene karşı verdiği direnişi konu alıyor. Zeynep, Diyarbakır’ın “en yetenekli ama en şanssız futbolcusu” olarak anılan babası İsmail’in tüm yeteneklerini miras almıştır. Ancak yetenek tek başına yeterli değildir; Zeynep’in hayallerine ulaşabilmesi için önce fırsat eşitliği sağlanmalıdır. Bu mücadele yalnızca onun değil, aynı zamanda bir suçu Zeynep’in yerine üstlenip hayatına son veren kardeşinin de mücadelesidir. Oğlunun değil, kızının futbolcu olmak istediğini öğrenen İsmail’in yaşadığı ikilem, Zeynep’in zorla evlendirildiği düğünden kaçışı ve sonunda Milli Takım formasıyla sahaya çıkışı, sadece onun değil, birçok kız çocuğunun yoluna umut ve cesaret ışığı yakar.

7.5/10

Duygusal , sürükleyici bir film , Cihangir Ceyhan güzel oynamış , toplumsal mesajda veriyor film , beğendim.

supergirl.jpg

Supergirl

26 Haziran 2026 Sinemada | 1s 50dk | Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik
Yönetmen Craig Gillespie
| Senarist Ana Nogueira
Oyuncular: Milly Alcock, Matthias Schoenaerts, Eve Ridley

Özet
(13A): 13 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir

Supergirl, Superman’in kuzeni olan Kara’nın maceralarını konu ediyor. Kara Zor-El, yani Supergirl, 21. yaş gününü köpeği Krypto ile birlikte galaksiler arası bir yolculuğa çıkarak kutlar. Dünya’dan uzak kalmak aslında onun için oldukça uygundur; çünkü bu gezegende sürekli kuzeni Superman’in gölgesinde yaşamaktadır. Her ne kadar ikisi de aynı gezegen olan Krypton’dan gelmiş olsalar da, geçmişlerine ve memleketlerine bakışları tamamen farklıdır. Superman henüz bir bebekken Dünya’ya gönderilmişken, Kara Krypton’un yok oluşuna bizzat tanıklık etmek zorunda kalmıştır. Ancak Kara ve Krypto’nun macerası uzun süre yalnız devam etmez. Yolculukları sırasında, babasının ölümünün intikamını almak isteyen Ruthye Marye Knoll ile karşılaşırlar. Fakat karşılarına beklediklerinden çok daha büyük bir tehdit çıktığında, hayatta kalabilmek için güçlerini birleştirmek ve birlikte mücadele etmek zorunda kalırlar.

7/10

Film galakside geçiyor daha farklı açıdan yapmışlar filmi , fena değil.Bazı sahneler gereksiz uzatılmış.Daha iyi olabilirdi.

Canım sıkıldı açtım tekrar izledim uzun yıllardır 2. Filmi neden cekmediler hala merak içindeyim.

1000005108.jpg

Masumiyet Müzesini bitirdim güzeldi , Orhan Pamuğun gerçek hayatdan alıntıladığı bir hikayeydi.
The Walking Dead Dead City 3.Sezona başladım.
Kimler Geldi Kİmler Geçti 3.Sezonada başlıyorum.

1000996699.jpg

30 Days of Night (2007)

8/10

Güzel bir korku aksiyon filmi.Başrol zaten oyunculuğunu sevdiğim oyunculardan biri.Baş kötüde iyi bir oyuncu ama özellikle başrolün yanındaki yardımcı oyuncuları pek beğenmedim.
Filmin geçtiği atmosfer ortamı çok iyi.

Bu tarz filmleri izliyorsanız izlemenizi tavsiye ederim.
Gelelim benim eksik bulduğum yönlerine daha fazla aksiyon sahneleri olabilirdi.Başrolün yakınındaki oyuncular ona yakın kalitede olabilirdi.Birde filmin akılda kalıcı müziği yok.Bunlar yapılsa film üst seviyeye geçerdi.

Filmin 2.filmi varmış.Fragmanı pek sarmasada boş vaktimde izleyebilirim.Güncel dandik filmlere kıyasla izlenebilir gelebiliyor bana birde Harold Perrineau Jr. oynuyor.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

THE-DEVILS-MOUTH.jpg

The Devil's Mouth

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 45dk | Gerilim, Korku
Yönetmen Jeff Wadlow
| Senarist Aja Gabel, Myung Joh Wesner
Oyuncular: Kathryn Newton, Lana Condor, Gavin Casalegno

Özet

Bir grup üniversite arkadaşının Tayland macerası, tehlikeli bir yırtıcı hayvanla birlikte su altındaki mağaralarda mahsur kalmalarıyla ölümcül bir hal alır. Oksijen azalırken, hayatta kalma mücadelelerinde geçmişteki çatışmalar yeniden gün yüzüne çıkar.

6.5/10

Klasik köpekbalığı filmlerinden ama mekanı değişik bu sefer mağaranın içindeler çerezlik izletiyor yine de.

machu-picchuda-ask.jpg

Machu Picchu'ds Aşk

2025 • 1 saat 24 dakika • Kanada, ABD
Yönetmen: Colin Theys
Senarist: Juliana Wimbles
Yapımcı: David Boyles
Başrol OyuncularıRhiannon Fish – Katie karakterini canlandırır.Alec Santos – Şef Carlos karakterini canlandırır.Diğer OyuncularChristopher Vieira – Katie'nin ikiz kardeşi Dan rolündedir.Michelle Rosselló – Dan'in evlilik teklifi etmeyi planladığı kız arkadaşı Luciana rolündedir.

Konusu:
Machu Picchu'da Aşk" (orijinal adı A Machu Picchu Proposal), Peru'da geçen romantik komedi türünde bir filmdir. Filmin konusu, erkek kardeşinin Machu Picchu'da planladığı sürpriz evlilik teklifini kurtarmaya çalışan Katie'nin, seyahat sırasında yerel bir şef olan Carlos ile yaşadığı eğlenceli ve romantik macerayı anlatır.

6/10

Çerezlik bir film , Peru ve Machu Picchu manzaraları harika , temposu düşük.

Kimler Geldi Kimler Geçti 3.sezonu bitirdim dizi bölümleri 35 dk civarı eh işte öle ahım vahım bir dizi değil.

Zeytin Ağacı 3.Sezona başladım.

ROBIN-HOODUN-OLUMU.jpg

Robin Hood'un Ölümü

19 Haziran 2026 Sinemada | 2s 2dk | Aksiyon, Gerilim, Macera
Yönetmen Michael Sarnoski
| Senarist Michael Sarnoski
Oyuncular: Hugh Jackman, Jodie Comer, Bill Skarsgård
Orijinal adı The Death Of Robin Hood

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Robin Hood'un Ölümü, adalet için savaşan Robin Hood'un hayatının son dönemine odaklanıyor. Yıllarca zenginlerden alıp yoksullara vererek adalet için savaşan Robin Hood, artık hayatının son döneminde geçmişiyle yüzleşmek zorundadır. Verdiği mücadeleler, kaybettiği dostları ve yıllar boyunca taşıdığı sorumluluklar onu hem bedenen hem de ruhen yormuştur. Eski günlerinin geçtiği ormana geri dönen Robin, burada yalnızca anılarıyla değil, geçmişten gelen düşmanları ve yarım kalmış hesaplarıyla da karşı karşıya kalır. Bir zamanlar onu efsaneye dönüştüren seçimler, şimdi kaçınılmaz sonuçlarıyla önüne çıkmaktadır.

Robin Hood'un yaşlılık döneminde geçiyor , ağır ilerliyor film , fazla aksiyon yok , Hugh Jackman'in oyunculuk performansı iyi

1000005334.jpg

Gittim sinemada izledim o kadar ahım sahım bir film değildi olaylar aşırı hızlı gitti kurguda sıkıntılar olduğunu düşünüyorum konular birbirine tam bağlanamıyor gibi geldi ne aksiyonu tam vermişler nede karakterler izleyiciye geciyor spiderman filmi dedinmi bir akıcılığı olur tam aksiyon sahneleri başlıyor hop spiderman ve mj mizmizlanmalarini izletiyorlar yada gereksiz bir espiri sahnesi sonu iyi denebilirdi aksiyonu vermisler biraz jean grey iyiydi mj'den yine kurtaramadilar keske jean greyi spidermana manita yapsalardi gercekten cuk oturmuş olurdu. Filme puanım 10/6.5

cam-sepha.jpg

Cam Sehpa

20 Şubat 2026 Sinemada | 1s 28dk | Gerilim, Komedi, Korku
Yönetmen Can Evrenol
| Senarist Can Evrenol
Oyuncular: Alper Kul, Algı Eke, Hatice Aslan

Özet
(18+): 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Pısırık bir koca için evliliği boyunca aldığı ilk ciddi karar, basit görünen bir cam sehpa alışverişidir. Ancak karısının tüm itirazlarına rağmen ısrarla aldığı bu sehpa, yalnızca evin değil, tüm ailenin dengesini sarsacak bir zincirleme trajedinin fitilini ateşler. Görünüşte sıradan bir eşya, zamanla geri dönüşü olmayan olayların başlangıç noktası olur. Bu seçim, karakterleri birbirinden uzaklaştırmakla kalmaz, onları tahmin edilemez bir kader yolculuğuna da sürükler.

6.5/10

Yabancı bir filmden alıntılanmış bir film psikoloji bozan vahşice bir film , hamile kadınlar hiç izlemesin.Alper Kul iyi oynamış.

Zeytin Ağacı final sezonunu da bitirdim güzeldi sonu hüzünlü bitsede.

Interview with the Vampire 3.sezona başlıyorum.

30 Days Of Night: Dark Days

3/10

İlk filmin eleştirisinin sonunda yazmıştım.2.filmin fragmanından belliydi filmin kötü olduğu boş zamanımda yinede izlemek istedim süresi zaten uzun olmadığı için.

Zaten filmlerin bütçelerine bakarak daha iyi fikir sahibi oluyorsunuz.1.filmi 30 m dolara çekmişler.Toplamda 90 m kazanmışlar.2.filmi ne akla hizmetle 2 m dolar bütçe ayırıp sadece DVD pazarı için çekmişler.Film vizyona girmemiş.Arkadaş bari 10 m dolar para ayırırsın genç potansiyelli bir yönetmene çektirirsin ama nerede.

Aslında 2.film çok kötüde başlamıyor.Ama film ilerledikçe her geçen dakika dibi görüyor.3 kişi sözde vampirlerin inini basacak.Vampirlerin sayısınıda az yapmışlar ki o 3 kişide hemen telef olmasın diye sonda 1vs 1vs ye bağlayıp saçma bir sonla bitiriyorlar.Ucunu açık bırakıyorlar.Bu seri çizgi roman serisinden uyarlamaymış galiba.İlk filmi bu kadar iyi yaparken ikinci filmi böyle çekmek tam bir saçmalık.Arada dağlar kadar fark var zaten.İkinci film tam bir rezalet...

1000083321.jpg
The Bing bang theory nin ezik karakteri Stuart in yeni dizisi.
Oradaki bazı yan elemanlar da var.
Daha 2 bölüm çıktı ama, The Bing bang theory sevenler için umut vaad ediyor.

Şimdilik 7/10..

Son düzenleme:
Ekran-goruntusu-2026-08-04-145931.png

SOULM8TE

2026 • 2 saat • ABD
Yönetmen: Kate Dolan
Senarist: Kate Dolan, Rafael Jordan
Yapımcı: Jason Blum, James Wan
Oyuncular: Lily Sullivan, David Rysdahl, Claudia Doumit

KONUSU:

Soulm8te filminin konusu, eşinin ölümünün ardından derin bir yas tutan bir adamın, acısını hafifletmek ve yalnızlığını paylaşmak için gelişmiş bir yapay zeka robotu (android) satın almasıyla başlar

7/10

Megan evreninde geçen bir film , başroldeki kadın robot rolünü iyi oynamış ,temposu iyi , erotik gerilim tarzında film, fena değil.

1000005347.png

Kore yapımı zombi temalı film konusu kendine enjekte ettiği zombi virüsüyle avm'ye giren elemanın piskopatligını konu alıyor. Vürüsü hayvanların yaşayış şekillerini örnek alarak tasarlamıs. Pisikopatımız zombileri kontrol edebiliyor bazı uçuk sacma sahneler vardı zombilere araba kullandirma,bilgisayar kullandırma,silahla ateş ettirme mantığı kenara bırakırsanız iyi film cerezlik gider tek mekânda geçiyor olmasi biraz can sıkıcı.Birde zombiler yeterice iyi tasarlanmamis gibi geldi.Devam filmi gelecek.

Koloniye Puanım 10/6.5

Son düzenleme:
Sleep Tight (2011)

6/10

Gerilim filmi sevenlere tavsiye ederim.Apartmanda kapıcı olan bir psikopatın hikayesini izliyoruz.İspanyol sinemasından klişe olmayan bir iş.

Geri