Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eerol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
VALLA BEN EN SON ZEYTİN AĞACI SON SEZONU İZLİYORDUM BİTMEDİ DAHA

Rivals ve Beauty in Black dizilerinini 1.sezonlarını bitirdim.

Night Agent 3.sezon devam ediyorum 3.bölümü bitirdim.

Haftalık dizilerden House of Dragon 3.Sezon , Silo 3.Sezon ve Cape Fear 1.sezon devame diyorum izlemeye.

SAHIBINDEN-RAHMET.jpg

Sahibinden Rahmet

7 Kasım 2025 Sinemada | 1s 39dk | Dram
Yönetmen Emre Sert, Gözde Yetişkin
| Senarist Emre Sert, Gözde Yetişkin
Oyuncular: Cem Yiğit Üzümoglu, Aslı İnandık, Sarp Akkaya

Özet
10 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir

Sahibinden Rahmet, yoksul bir köye aniden gökten düşen meteor parçalarıyla birlikte başlayan sarsıcı bir değişimi konu alıyor. Bu olağanüstü olayın ardından, köyün sıradan sakinlerinden İrfan, bir anda zenginlik hayallerine kapılır. Ancak servet hırsı ve iktidar sarhoşluğu, onu yavaş yavaş körleştirir. İrfan, gözü parayla kamaşırken, aslında elinde tuttuğu gerçek hazineleri kaybettiğinin farkına varamaz.

7/10

Yoksul bir köye düşen meteor parçaları sonrası değişen insan ilişkilerini ve açgözlülüğü konu alan bir film , oyunculuklar iyi beğendim.

ÇATLI Fragman var ama flim Bulamıyorum elinde link olanvarmı

GIZEMLI-AGAC.jpg

Gizemli Ağaç

12 Haziran 2026 Sinemada | 1s 50dk | Aile, Fantastik, Macera
Yönetmen Ben Gregor
| Senarist Simon Farnaby
Oyuncular: Andrew Garfield, Claire Foy, Nonso Anozie
Orijinal adı The Magic Faraway Tree

Özet
6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Gizemli Ağaç, Polly ve Tim ile çocuklarından oluşan modern bir ailenin, İngiltere'nin kırsalına taşınmak zorunda kalmasını konu ediyor. Kardeşler Beth, Fran ve Joe bu yer değişikliğinden hiç de memnun değiller. Ama aslında pek de seçenekleri yok, çünkü ebeveynleri Tim ve Polly zaten kırsala taşınmaya karar vermişler. Yeni çevrelerine yerleştikten sonra, üç çocuk yakındaki ormanı keşfetmek için yola koyulurlar. Orada, kısa sürede bir dizi büyülü sırla karşılaşırlar: Bu ormanda sadece oldukça garip yaratıklar yaşamakla kalmaz, aynı zamanda tam ortasında, tepesi bulutların arasında gizlenmiş çok uzun bir ağaç da büyür. Peri Silkenhair, Bayan Wash ve Ay Yüzlü üç çocuğu kanatlarının altına alır ve onlara bu büyülü yeri gösterirler. Ama her köşede grubu bekleyen yeni arkadaşlar yoktur...

7.5/10

Klasik Çocuk Edebiyatı serisinden uyarlanan bir film , fantastik aile macera tarzı film sevenler için ideal Narnia Günlükleri filmi tarzında başarılı buldum beğendim , devamı gelebilir.

babam-evde-kaldi.jpg

Babam Evde Kaldı – The Breadwinner (2026)

Konusu:

Nate Wilcox, hayatını satış dünyasının temposuna göre kurmuş sıradan bir babadır. Fakat eşi Katie'nin kariyerindeki büyük sıçrama, onu alışık olmadığı bir göreve sürükler: tam zamanlı ev babalığı. Dağınık ev, üç hareketli çocuk ve sayısız aksilik arasında Nate, ailesinin kahramanı olmanın hiç de kolay olmadığını keşfeder.

Oyuncular: Birdie Borria, Charlotte Ann Tucker, Mandy Moore, Nate Bargatze, Stella Grace Fitzgerald
Yönetmen: Eric Appel
Yapım Yılı: 2026
Ülke: ABD

5/10

Çerezlik bie aile komedisi , oyunculuk vasat filmde vasat.

derin-kabusx.jpg

Derin Kabus

26 Haziran 2026 Sinemada | 1s 46dk | Aksiyon, Gerilim
Yönetmen Renny Harlin
| Senarist Pete Bridges, John Kim
Oyuncular: Aaron Eckhart, Ben Kingsley, Molly Belle Wright
Orijinal adı Deep Water

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Los Angeles’tan Şanghay’a gitmekte olan bir yolcu uçağı, beklenmedik bir arıza sonucu Pasifik Okyanusu’na acil iniş yapmak zorunda kalır. Kazadan sağ kurtulan yolcular, ilk şoku atlattıklarında asıl tehlikenin henüz başlamadığını fark eder. Mercan resifine saplanmış uçak enkazının etrafı, aç ve saldırgan köpekbalıklarıyla çevrilidir. Yardımın ne zaman geleceği belirsizken, hayatta kalanlar sınırlı kaynaklarla okyanusun ortasında yaşam mücadelesi vermek zorunda kalır.

7/10

Klişe konu olsa da izlettiriyor kendini film, sahneler başarılı , gerilimi güzel .

deseo.jpg

Deseo

2026 • 1 saat 37 dakika • İspanya
Diğer Adı: Deseo
Yönetmen: Teresa Simone
Senarist: Giulia Cardamone
Yapımcı: Pablo Cruz

KONUSU:

2026 yapımı Netflix filmi Deseo (İngilizce adıyla Desire), görünüşte kusursuz bir hayatı olan evli ve başarılı avukat Lucero'nun hikayesini anlatıyor. Lucero, kızı için tutulan genç yüzme antrenörüyle tutkulu bir ilişkiye başlar. Ancak kızı da aynı adama ilgi duymaya başlayınca, bu yasak aşk giderek karmaşık ve tehlikeli bir oyuna dönüşür.

5.5/10

Netflixden ispanyol yapımı klişe konulu dram gizem türünde bir film , çerezlik.Yasak Aşk , entrika....

Night Agent 3.sezon bitirdim.Fena değildi sonlara doğru heyecan arttı durağan ilerledi.

Avatar The Last Airbender 2.sezona başladım.

23000-lives.jpg

23.000 Hayat

17 Temmuz 2026 | 1s 52dk | Dram
Yönetmen Markus Goller
| Senarist Oliver Ziegenbalg, Michele Cinque
Oyuncular: Louis Hofmann, Mala Emde, Katharina Stark
Orijinal adı 23 000 Leben

Özet

Bir grup genç, Akdeniz'de zor durumdaki mültecileri kurtarmak için yola çıkar. Ancak hukuk ve adalet anlayışları kısa süre içinde zorlu bir sınavdan geçer.

6/10

Netflixden Alman yapımı gerçek bir hikayeden alıntılanan bir film deniz sahneleri gerçekçi ama film durağan ilerliyor

chum.jpg

Chum

2026 • 1 saat 27 dakika • ABD
Yönetmen: Jonathan Zuck
Senarist: Jonathan Zuck
Yapımcı: Luke Daniels, Alice Eve
Türü: Korku - Gerilim

KONUSU:

Yeni evli bir çift, arkadaşlarıyla birlikte Akdeniz'de bir yat gezisine çıkar, ancak kendilerini yırtıcı bir köpekbalığı ve psikopat bir katil arasında sıkışmış bulurlar; güneşli bir kaçış, hayatta kalma mücadelesine dönüşür.

6/10

Köpekbalığı saldırıları yapay zeka ile yapılmış olması inandırıcılığını kaybettiriyor , mantık hataları da mevcut , köpekbalığı filmi sevenler için çerezlik bir film.

KORKUNC-BIR-FILM.png

Korkunç Bir Film

5 Haziran 2026 Sinemada | 1s 36dk | Komedi, Korku
Yönetmen Michael Tiddes
| Senarist Shawn Wayans, Marlon Wayans
Oyuncular: Marlon Wayans, Shawn Wayans, Anna Faris
Orijinal adı Scary Movie

Özet
(18+): 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Korkunç Bir Film, maskeli saldırganın hedefi olan bir grup arkadaşın hikayesini konu ediyor. Maskeli bir saldırganla ilk karşılaşmalarının üzerinden yirmi altı yıl geçtikten sonra, orijinal grubun hayatta kalan üyeleri Shorty Meeks, Ray Wilkins, Cindy Campbell ve Brenda Meeks hayatlarını bir kez daha tehlikede bulurlar. Ghostface olarak da bilinen katil, geçmişteki olayların kaldığı yerden devam ederek, görünüşe göre onları bir kez daha hedef almaktadır.

6/10

Geyik , eğlence amaçlı bir film yıllar sonda devam filmi çekildi , korku filmlerinin klişeleri artık pek güldürmüyor.

Project Hail Mary - Kurtuluş Projesi

çok iyi bilim kurgu tavsiye ederim

sw-mandolorian-ve-grogu.jpg

Star Wars: Mandalorian ve Grogu

22 Mayıs 2026 Sinemada | 2s 12dk | Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Macera
Yönetmen Jon Favreau
| Senarist Jon Favreau, Dave Filoni
Oyuncular: Pedro Pascal, Sigourney Weaver, Jeremy Allen White
Orijinal adı Star Wars: The Mandalorian and Grogu

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Karanlık İmparatorluk'un çöküşünün ardından, geriye kalan savaşçılar, galaksinin dört bir yanına dağılmıştır. Yıkıntıların arasından yükselen Yeni Cumhuriyet; başarılı İsyan'ın zorluklarla elde edilmiş kazanımlarını korumaya çabalarken, deneyimli bir Mandaloryalı ödül avcısı olan Din Djarin ve onun genç himayesindeki Grogu'dan destek alır. Bu ikili, Rotta the Hutt'ı kurtarmakla görevlendirilirken; parçalanmış İmparatorluk'un dört bir yana dağılmış az sayıdaki savaş ağası, yeni düzeni istikrarsızlaştırma ve iktidarı yeniden ele geçirme girişimlerini sürdürmektedir.

7/10

Filmin temposu yüksek , yaratıklar , savaşlar ,gezegenler eğlenceli bir film , film tadında değil dizi bölümleri gibi.

1000081814.jpg

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Uzun zamandır beklediğim Spielberg filmiydi.
Uzaylı filmi gibi gözükse de insan içi dünyasındaki arayışlarla önyargı çelişki ve korkuları daha çok anlatıyor.
Yönetmenin hatırına 7/10..

Son düzenleme:
Avatar The Last Airbender 2.seaonu bitirdim ilk sezona göre daha kötüydü sıktı.

Masumiyet Müzesine başladım.

kainatin-hakimleri.jpg

Kâinatın Hâkimleri

Vizyon tarihi belirsiz Sinemada | 2s 12dk | Aksiyon, Fantastik
Yönetmen Travis Knight
| Senarist Chris Butler
Oyuncular: Nicholas Galitzine, Camila Mendes, Alison Brie
Orijinal adı Masters Of The Universe

Özet

Sony Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği yeni nesil He-Man filminin senaryosu şimdilik Jeff Wadlow ve Terry Rossio'ya emanet. 1987'de yapılan ilk Evrenin Hakimi (Master of Universe) filminden farklı bir yapım olarak projelendiren yapım 90'lı yıllarda televizyon ekranında seyrettiğimiz He-Man efsanesini yeniden beyazperdeye taşıyacak.

7/10

Çocukken çizgi filmini hiç kaçırmazdım filmi de başarılı olmuş Amazon Prime yayınlıyor.

TETE-VE-MASAL-RUYALAR-DISYARI.jpg

Tete ve Masal: Rüyalar Diyarı

24 Ocak 2025 Sinemada | 1s 27dk | Aile, Dram
Yönetmen Tümer Sirkecioğlu
| Senarist Emrah Ertaş
Oyuncular: Mert Turak, Ada Erma, Engin Altan Düzyatan

Özet
6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Tete ve Masal: Rüyalar Diyarı, babaannesinin hastalığıyla mücadele etmek amacıyla zorlu bir yolculuğa çıkan küçük bir kızın hikayesini konu ediyor. Babaannesinin hastalandığını öğrenen küçük bir kız, onu kaybedeceğini düşünerek büyük bir endişeye kapılır.Bu durumu kabullenmeye niyeti olmayan küçük kız, masallarla dolu sihirli bir yolculuğa çıkar. Bilinçaltının da ona eşlik ettiği bu yolculuk hem kendini tanımasını, hem de içindeki gücü keşfetmesini sağlayacaktır.

6.5/10

Başarılı bir çocuk filmi , kadroda baya iy, oyuncularda rol almış , çocuklar için iyi mesajlar verilmiş

Nefesini Tut 1 ve 2 yi bitirdim. Sıradan gibi başlayor ama finalde şaşırtmayı biliyor. 7/10

Doğulu Türk filmini bitirdim. Sıradan bence. 6/10

Bak Postacı Geliyor Türk filmini bitirdim. Konusu ve işleyişi güzel. Sıkılmadan izledim. 8/10

MUTLUYUZMU.jpg

Mutluyuz Mu?

30 Ocak 2026 Sinemada | 1s 34dk | Komedi
Yönetmen İbrahim Büyükak, Emrah Aguş
| Senarist İbrahim Büyükak
Oyuncular: İbrahim Büyükak, Yasemin Sakallıoğlu, İlker Aksum

Özet
10 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir

Mutluyuz Mu?, kızlarının isteği üzerine boşansalar da eski günlerdeki gibi birlikteymiş gibi tatile giden bir çiftin hikayesini konu ediyor. Artık boşanmış bir çift olan Ferhat ile Aslı, küçük kızlarının isteği üzerine, hala birlikteymiş gibi davranarak tatile çıkmak zorunda kalır. Başta yalnızca kısa süreli bir sahte mutluluk oyunu gibi görünen bu yolculuk, zamanla ikisini de kaçtıkları gerçeklerle yüzleşmeye zorlar.

6/10

Senaryo zayıf , vakit geçirmelik bir komedi , devam filmi

Geri