Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eerol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Silo 3.Sezona başladım.

SARI-ZARFLAR.jpg

Sarı Zarflar

27 Mart 2026 Sinemada | 2s 8dk | Dram
Yönetmen İlker Çatak
| Senarist İlker Çatak, Ayda Çatak
Oyuncular: Özgü Namal, Tansu Biçer, Leyla Smyrna Cabas

Özet
(18+): 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Sarı Zarflar, devletin keyfiliği nedeniyle işini, sosyal statüsünü ve toplumda var olma hakkını kaybeden insanların hikayesini konu ediyor. Ankara'da saygın bir sanatçı çift olan Derya ve Aziz, 13 yaşındaki kızlarıyla birlikte mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak son tiyatro oyununun başarılı galasından sonra hayatları devletin keyfi gücüyle altüst olur. Bir gecede işlerini ve dolayısıyla geçim kaynaklarını kaybederler. Şimdi ideallerini ve inançlarını yaşamın gerçek gereklilikleriyle uzlaştırmak gibi zor bir görevle karşı karşıyalar. Ani işsizlik onların sadece mali güvenliğini değil aynı zamanda evliliğini de test eder. Kariyerlerini ilerletmek için birlikte yeni fırsatlar ararken idealleri ile günlük yaşamın pratik ihtiyaçları arasındaki çatışmalarla boğuşurlar. Dışarıdan gelen baskı ve sürekli belirsizlik, ilişkilerini giderek daha fazla zorlar.

9/10

Toplumsal konuları ele alan bir film olmuş , çok başarılı , Politik baskıların ailenin üzerinde etkilerini anlatıyor.76. Berlin Uluslararası Film Festivali'nde (Berlinale) en büyük ödül olan Altın Ayı (Golden Bear) ödülünü kazanmıştır.

En son, GAİN platformu üzerinden "Düğün Dernek" serisini izledim, keşke hep bu tarzda komedi filmleri yapılsa.

ZORLA-GUVENLIK.jpg

Zorla Güvenlik

21 Mart 2025 Sinemada | 1s 20dk | Komedi
Yönetmen Caner Çetiner
| Senarist Ozan Sertdemir
Oyuncular: Evliya Aykan, Hacı Ahmet Ak, Fester Abdü

Özet
6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Zorla Güvenlik, annesinin baskısıyla bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olarak işe başlayan genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Aydoğan, hayatı boyunca hiç çalışmamış, bilgisayar tutkunu olan genç bir adamdır. Annesinin baskısıyla bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan Aydoğan, yılbaşı gecesi mesaiye kaldığında kendisini hayatının en büyük macerasının içerisinde bulur. Hayranı olduğu oyun yayıncısı olan bir kadın ve bir influencer ekibi yeni bir içerik çekmek için gece alışveriş merkezine sızmıştır. Ancak alışveriş merkezindeki tek yabancılar onlar değildir. Bir grup hırsız da soygun için içeri girmişlerdir.

5/10

Filmin adı gibi zorlama bir film olmuş , Evliya için baktım ama o da kurtaramamış filmi , daha kaliteli bir yapım olabilirdi.

yolcu.jpg

Yolcu

22 Mayıs 2026 Sinemada | 1s 34dk | Korku
Yönetmen André Øvredal
| Senarist Zachary Donohue, T.W. Burgess
Oyuncular: Jacob Scipio, Lou Llobell, Melissa Leo
Orijinal adı Passenger

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Tyler ve Maddie, nişanlı bir çifttir ve karavanlarıyla çıktıkları bir yolculuğun tadını çıkarmaktadırlar. Ancak, henüz birkaç hafta geçmişken, bu tasasız zamanları ani ve beklenmedik bir şekilde son bulur. Çift, bir kişinin hayatını kaybettiği korkunç bir kazaya tanıklık eder. Ne var ki, peşlerini bırakmayan tek şey o sarsıcı görüntüler değildir; aynı zamanda, artık attıkları her adımı izleyen ve "Yolcu" adıyla bilinen gizemli, şeytani bir varlık tarafından da takip edilmektedirler. Bu varlıktan kurtulma çabaları sonuçsuz kalır ve nihayetinde, başlangıçta özgürlük ve keşif dolu olması gereken yolculuk, artık her durakta ölüm korkusunun hissedildiği bir hayatta kalma mücadelesine dönüşür.

7.5/10

Beklediğimden iyi çıktı , gerilimi yüksek , baştan sona kadar izletiyor , tempo düşmüyor filmde , güzeldi.

Climax (2018)

3.5/10

Çok uzun yorumlamak istemiyorum.Ben bu filmden daha extreme, daha rahatsız edici filmler izledim.Ama bu filmden hiç etkilenmedim.

Bu filmi sevenler filmi muhtemelen yazacağım şekilde savunurlar.Bu filmi üstad Gaspar Noe hem yazdı hem çekti.Farklı çekim açıları,sinematikler kullandı işte şöyle ışık kullandı.Aslında bu sahnede kürtaja gönderme yaptı falan.Bu başyapıtı nasıl beğenmezsin derler.Film bana hiç hitap etmedi o çekim açıları,ters planlar,tek çekim planlar bunları hep sanatsal göz boyama olarak gördüm.

Filmde sadece çalan müzikleri ve ilk dans kareografisini beğendim.Puanıda ona verdim.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
erken-kis.jpg

Erken Kış

28 Kasım 2025 Sinemada | 1s 31dk | Dram
Yönetmen Özcan Alper
| Senarist Özcan Alper, Uğur Aydedim
Oyuncular: Timuçin Esen, Leyla Tanlar, Nastya Bogdanova

Özet
6 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir

Erken Kış, yasadışı bir taşıyıcılık anlaşması sonucu, Ferhat ve taşıyıcı anne Lia’nın Türkiye’den Gürcistan’a uzanan üç günlük zorlu yolculuğunu konu alıyor. Bu yol, yalnızca fiziksel sınırları değil; sınıf farklarını, biyolojik bağları ve insan ruhunun karanlık köşelerini de aralıyor. İstanbul’dan ayrılıp sınırın ötesine ilerledikçe Lia, ardında bırakmak zorunda kaldığı bebeği Ada’nın özlemiyle derin bir içsel çöküş yaşar. Ferhat ise eşi Handan’la gitgide kopan bağı ve iş dünyasının baskıları arasında parçalanır.

6/10

Gürcü-Ukrayna kökenli Lia ile iş insanı Ferhat’ın İstanbul’dan Gürcistan sınırına uzanan 3 günlük zorlu yolculuğunu konu alıyor.Leyla Tanlar bu film ile altın portakal ödülünü aldı.Festival filmi olduğu için temposuda ağır.

Rivals ve Beauty in Black dizilerinini 1.sezonlarına başladım.

Oasis 1.sezonu bitirdim , fena değildi.

The Night Agent 3. sezona başladım. Aynı tempo devam ediyor.

Harman Yeri dizisine başladım. Tabii genelde kötü iş çıkartmıyor.Bu da onlardan biri gibi duruyor.

1000004141.jpg

Baskın serisini sevenler bu filmide sevecektir zaten baskın serisinden tanıdık oyuncular var kesintisiz aksiyon kan, dövüş, vahşet ne ararsanız var. Filmin konusu iki babanın çocuklarının kaçırılması uzerine yollari kesişir. İzleri sürerek çeteyi çökertirler ve çocukları kurtarirlar. Bazı dövüş sahnelerini abartılı bulsamda genel olarak beğendim tavsiye ederim. Puanım 10/7

Severek izledim. Listemdeydi. Fırsat bulunca hemen izledim. Tavsiye ederim. Afgan yönetmenin harika işi.
1783679536223.jpeg

Night Agent 3.sezona başladım.

isabellee-sesli-mesaj.jpg

Isabelle’e Sesli Mesaj

19 Haziran 2026 | 1s 55dk | Romantik
Yönetmen Leah McKendrick
| Senarist Leah McKendrick
Oyuncular: Zoey Deutch, Nick Robinson, Nick Offerman
Orijinal adı Voicemails For Isabelle

Özet

Voicemails for Isabelle, Jill ile Wes arasında filizlenen beklenmedik bir romantizmi konu alıyor. Kız kardeşi Isabelle'in ölümünün ardından Jill, ona hâlâ sesli mesajlar bırakmaya devam ederek bu acıyla baş etmeye çalışır. Mesajlarında; patronu Şef Bastien'in çekilmez tuhaflıklarından, en yakın arkadaşı olmadan hissettiği derin kalp kırıklığına kadar hayatına dair her şeyi anlatır. Austin'de emlakçılık yapan Wes, yeni bir iş telefonu aldığında, Isabelle'in eski numarası kendisine tahsis edilir. Jill'in bundan haberi yoktur; oysa Wes, San Francisco'da pasta şefi olma hayaliyle yaşayan genç kadının, hayatına dair yaptığı o hem çok komik hem de son derece samimi itirafları dinleme fırsatı bulmaktadır. Her bir sesli mesajla birlikte Wes, ülkenin iki farklı ucunda, bambaşka banklarda otursalar da Jill'e aşık olmaya başlar. Wes, duygularını açığa vurmaya karar verir ve soluğu San Francisco'da alır. Ancak, Jill'e kendisini ona çeken o buruk gerçeği anlatmayı ertelediğinde işler çok daha karmaşık bir hal alır...

6.5/10

Netflix'den sıcak romantik komedi tarzında samimi bir film.

1000004158.jpg
Normalde kore dizilerine hevesim olmaz ama bu diziyi izlemeye başladım ilk 5 bölüm gerçekten iyi gidiyor her bölümde ayri bir aksiyon var olayların hepsi birbiriyle bağlantılı sekilde gidiyor sonunu merak ediyorum. Ufak defek mantık hatalari olsada çok fazla göze batmıyor dizi kendini izlettiriyor. Dizinin konusu eskiden özel asker olan kim ordudan emekli olduktan sonra normal şekilde kiziyla yaşamaktadır. Kızının ortadan kaybolması üzerine eski asker kimliğini yeniden ortaya çıkartır ve kızını bulmaya çalışır. Geçmişte yaşadığı olaylarla yeniden yüzleşmek zorunda kalır. Zaten bir manga'dan uyarlamaymıs dizi tavsiye ederim sürükleyici bir dizi.

Agent Kim Reactivated ilk 5 Bölüme Puanım 10/7.5

momo.jpg

Momo

13 Şubat 2026 Sinemada | 1s 32dk | Aile, Fantastik, Macera
Yönetmen Christian Ditter
| Senarist Christian Ditter
Oyuncular: Alexa Goodall, Araloyin Oshunremi, Laura Haddock

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Bir zamanlar büyük sanat eserlerinin ve kanlı savaşların mekanı olan Roma amfitiyatrosunun kalıntıları, şimdi genç yetim kız Momo için bir sığınak görevi görür. Gündüzleri en iyi arkadaşı Gino ile sokaklarda dolaşan Momo için özellikle önemli olan bir şey var; zaman. Tanıştığı hemen hemen herkese zaman ayırır ve hikayelerini dikkatle dinler. Ama aniden, artık kimsenin Momo ile vakit geçirecek zamanı yok gibi görünür. Şehirde son zamanlarda ortaya çıkan garip gri figürler bununla bağlantılı gibi görünmektedir. Bu figürlerin, nihai amacı herkesin değerli zamanını ele geçirmek olan bir şirkete ait olduğu kısa sürede anlaşılır. Momo onları tek başına durduramaz. Neyse ki, onu doğrudan Usta Hora'ya götüren bir kaplumbağayla karşılaşır. O, tüm zamanın bilge koruyucusudur ve bu nedenle doğal olarak uğursuz şirketi durdurmakla yakından ilgilenir. Böylece ikisi yola koyulur ve tüm zaman sonsuza dek kaybolmadan önce harekete geçerler.

6.5/10

Romandan uyarlama ama tam yeterli seviyede olmamış film ama fantastik film severler için çocuklar için ideal.

bak-postaci-geliyor.jpg

Bak Postacı Geliyor

12 Aralık 2025 Sinemada | 1s 57dk | Dram
Yönetmen Yüksel Aksu
| Senarist Yüksel Aksu
Oyuncular: Ozan Akbaba, Deniz Barut, Müfit Kayacan

Özet
10 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir

Bak Postacı Geliyor, 1950’li yılların sonlarında, küçük ve sakin bir Ege kasabasında görev yapan posta memuru Osman’ın, ulaşılması güç aşkı Gülizar’a kavuşma mücadelesini anlatıyor.

7/10

Atmosferi ve saf aşk temasını iyi işleyen sıcak bir film olmuş

Ekran-goruntusu-2026-07-12-155052.png

Boulevard

Süre
113 dakika

Yıl - Ülke:
2026
ABD

Türler:
Dram
Romantik

KONUSU:

Hayalleri gerçekleşmemiş Hasley ve trajik geçmişiyle hassas bir yapıya sahip Luke, bulvardaki sığınaklarında aşkın her şeye galip gelip gelemeyeceğini keşfederler.

6.5/10

Amazon Prime'dan İspanyol romantik dram gençlik filmi fena değildi.Klişe konu ama izleniyor.

amansiz.jpg

Amansız

12 Haziran 2026 Sinemada | 1s 54dk | Aksiyon, Dövüş, Gerilim
Yönetmen Kenji Tanigaki
| Senarist Tin Shu Mak, Kwan-Sin Shum
Oyuncular: Xie Miao, Joe Taslim, Brian Le
Orijinal adı Huo zhe yan

Özet
(18+): 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Amansız, kayıp kızını kurtarmak için zorlu bir maceraya atılan eski bir özel kuvvet askerinin hikayesini konu ediyor. Basit bir zanaatkarın kızı sokakta kaçırılınca, baba onu geri kazanmak için karmaşık bir suç şebekesinin içinden geçmek zorunda kalır. Tek müttefiki ise bir gazetecidir. İki adam taban tabana zıt olsalar da, birbirlerine güvenmeyi ve birlikte çalışmayı öğrenmeleri gerekir. Ve uzun süredir gizli kalmış geçmişlerinden gelen dövüş becerilerine ihtiyaçları vardır.

6.5/10

Aksiyon , dövüş sahneleri bol olan bir film , Organ kaçakçılığı ve insan ticareti gibi karanlık temaları merkezine alıyor.

Geri