Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

oteki-paris.jpg

Öteki Paris

12 Eylül 2025 | 1s 45dk | Komedi, Romantik
Yönetmen Janeen Damian
| Senarist Nicole Henrich
Oyuncular: Miranda Cosgrove, Pierson Fodé, Frances Fisher
Orijinal adı The Wrong Paris

Özet

Küçük Teksas kasabasından kaçıp dünyayı keşfetmek için can atan Dawn, Paris'teki bir sanat okuluna kabul edilir, ancak seyahat ve yaşam masraflarını karşılayacak parası yoktur. Hızlıca para kazanmanın bir yolunu arayan küçük kız kardeşi, onu Paris'te bir reality şov programına katılmaya ikna eder. Ancak yapımcıların şok edici bir gelişme planladığını öğrenir. Şov aslında Paris, Teksas'ta geçmektedir. Dawn, memleketine sadece 30 dakika uzaklıktaki bir reality şovda yarışmacı olarak sıkışıp kalmıştır. Ayrılmaya kararlı olan Dawn, şovun yakışıklı ve çekici bekarı Trey ile gerçek hayatta bir aşk yaşamaya başlayınca işler değişir. Bu durum, hayattan ne istediğini ve her zaman bildiği küçük kasaba değerlerini ve çiftlik hayatını terk etmeye değip değmeyeceğini sorgulamasına yol açar.

6/10

Netlixden romantik film severler için ortalama bir film​

evet-hayir-belki.jpg

Evet, Hayır, Belki

19 Eylül 2025 | Komedi, Romantik
Yönetmen The Chau Ngo, Buket Alakus
| Senarist Ipek Zübert
Oyuncular: Beritan Balci, Meral Perin, Sinan Gülşen
Orijinal adı She Said Maybe

Özet

Almanya'da büyüyen Mavi, İstanbul'daki aşırı zengin bir Türk hanedanından geldiğini öğrendiğinde şok olur. Genç kadın kendisini bir anda daha önce varlığından haberdar olmadığı, geleneklerine bağlı bir büyükanne tarafından yönetilen, büyük bir aileyle karşı karşıya bulur. Tabiki bir kültür çatışması kaçınılmazdır! Mavi şimdi Hamburg'daki eski hayatı ile göz kamaştırıcı Türk rüya dünyası arasında bir denge bulmaya çalışmalıdır. Aynı zamanda, her şeyi sınayan entrikalar ve göz alıcı cazibelerle karşı karşıya kalırken, erkek arkadaşı ile ilişkisini sürdürmek için mücadele eder.

7/10

Netflixden Alman - Türk ortak yapımı romantik komedi türünde eğlenceli bir filmdi , beğendim , yerli oyuncularda var, Türkiyeyide güzel yönüyle tanıtmışlar o açıdan iyidi.

kyc4u1x.jpg

Prisoner Of War

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 50dk | Aksiyon, Gerilim, Savaş Filmi
Yönetmen Louis Mandylor
| Senarist Marc Clebanoff
Oyuncular: Scott Adkins, Peter Shinkoda, Michael Copon

Özet

Prisoner Of War, II. Dünya Savaşı sırasında Japonlar tarafından esir alınan ve Filipinler'deki bir savaş esiri kampında tutulan bir askerin hikayesini anlatıyor. Tüm koloni Bataan Ölüm Yürüyüşü'ne başlamadan önce, Wright ve diğer tutsaklar, esir alanların eğlencesi için acımasız ölüm maçlarında yarışmaya zorlanır.

6/10

Aksiyon gerilim savaş türünde Scott Atkins'in oynadığı film bu tür sevenler için çerezlik.​

e4laonh.jpg

Swiped

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 50dk | Biyografik
Yönetmen Rachel Goldenberg
| Senarist Rachel Goldenberg, Kim Caramele
Oyuncular: Lily James, Ben Schnetzer, Myha'la Herrold

Özet

Swiped, çevrimiçi flört platformu Bumble'ın vizyon sahibi kurucusunun kışkırtıcı gerçek hayat hikayesinden uyarlanıyor. Üniversiteden yeni mezun olan Whitney Wolf, erkek egemen teknoloji sektörüne olağanüstü bir cesaret ve yaratıcılıkla adım atar. Genç kadın, yenilikçi, dünya çapında beğeni toplayan bir flört uygulaması başlatır ve kendi kendini yetiştirmiş en genç kadın milyarder olma yolunda ilerler.

5.5 /10

Hulu'dan bir başarı öyküsü , başlarda sıkıcı , yani eh işte diyelim.​

FANTASTIK-DORTLU-ILK-ADIMLAR.jpg

Fantastik Dörtlü: İlk Adımlar

25 Temmuz 2025 Sinemada | 1s 55dk | Aksiyon, Fantastik
Yönetmen Matt Shakman
| Senarist Josh Friedman, Jeff Kaplan
Oyuncular: Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn
Orijinal adı The Fantastic Four: First Steps

Özet
(13A): 13 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir

Fantastik Dörtlü: İlk Adımlar, kahraman kimlikleri ile aile bağlarını dengelemek zorunda kalan ekibin yaşadığı maceraları konu ediyor. Reed Richards, Sue Storm, Johnny Storm ve Ben Grimm, olağanüstü güçlere sahip süper kahramanlardır ve bir bakıma büyük bir ailedirler. Ancak bu aile bağı, gizemli uzay tanrısı Galactus'un Dünya'ya göz dikmiş bir şekilde sahneye çıkmasıyla şimdiye kadarki en büyük sınava tabi tutulur. Galactus'un suç ortağı, gezegeni ve üzerindeki tüm yaşamı yok etmesine yardım etmesi gereken Gümüş Sörfçü'dür. Buna ek olarak, Fantastik Dörtlü aynı zamanda kendileriyle ve aralarındaki anlaşmazlıklarla da yüzleşmek zorundadır. Elbette, fantastik ailenin Galactus ve Gümüş Sörfçü'ye karşı gerçekten birlik olabilmesi için önce bunların üstesinden gelmesi gerekir.

7/10

Eski tadı olmasa da izleniyor , Marvel evreninde geçecek belli ki Avengers filminde bu karakterl.er olacak filmin sonundaki bilgiye göre​

The Revival bitirdim , tam istediğim gibi çıkmadı.

Platonik Mavi Dolunay Otel , Black Rabbit , Gen V 2.Sezon ve Milyarderlerin Sığınağı dizilerine başladım.

The Revival bitirdim , tam istediğim gibi çıkmadı.

Platonik Mavi Dolunay Otel , Black Rabbit , Gen V 2.Sezon ve Milyarderlerin Sığınağı dizilerine başladım.
Maşallah :)

Under Fire (1983)
Filmde olaylar 1979'da Nikaragua'da geçer. Başkan Somoza rejimine karşı Sandinistaların başlattığı ve giderek yayılan isyanı izlemek için, birçok ülkeden gazeteciler Nikaragua'ya gelmektedir. Alex Grazier, Russell Price ve Claire de bunlardandır. Claire ile Russell arasında kısa sürede duygusal yakınlık başlar ama, Alex de genç kadına aşıktır. Film bir yandan o çalkantılı ortamı, bir yandan da hızla gelişen olayları, diğer yandan üç gazeteci arasında olup bitenleri anlatır.
Yönetmen Spottiswoode, bu filmde olayları iki ana eksende anlatmıştır. Bunlardan birinde üç kişi arasında gelişen olayları, birinde de dönemin siyasi gelişmelerini birlikte vermiştir. En etkili ve çarpıcı sahnelere yer veren Ateş Altında, başarılı siyasi filmlerden biri kabul edilir
Türkçe altyazı.-ALINTI- | Gönderen:

Ekli dosyalar

• Under Fire.jpg
    Under Fire.jpg
    38.7 KB · Görüntüleme: 1

Geri