Farkında mısınız bu cs konuları iyice b*ka sarmaya başladı. Tr de csyi kullanmayı sağlayan adam @keyiflerolsun yıllarca adam eklenti geliştirdi güncel tuttu emek verdi e şimdi repo forklayıp yapay zekayı araya sokup iş yaptırıp eklentide ki sorunları çözdürünce neden eklentiden ismi siliyosunuz ki sıfırdan yazarsın amenna ama onun haricinde bu adamın kodunu güncelleyip isim silmek mantıksız (aynısını bende yaşadım) belki haberiniz vardır ben @feroxxcs3 reposunu kullandığım için sağ olsun yetki verdi eklenti güncellemesine yardım ediyorum ve temeli keyiflerolsun'a ait olduğu için yanına ismi ekleyip geçiyorum ne zaman kendim sıfırdan eklenti yaparsam o zaman isim ekliyorum.
Bağış konusuna gelirsek bağış kabul edilen bir şeydir evet ama bu işi tamamıyla ücrete bağlamak açıkçası mantığıma sığmıyor ve şahsi fikrim olarak saçma buluyorum. Evet eklenti geliştirmek biraz uğraştırıcı ama sonuçta amerikayıda kimse yeniden keşfetmiyor.
Bağış konusuna gelirsek bağış kabul edilen bir şeydir evet ama bu işi tamamıyla ücrete bağlamak açıkçası mantığıma sığmıyor ve şahsi fikrim olarak saçma buluyorum. Evet eklenti geliştirmek biraz uğraştırıcı ama sonuçta amerikayıda kimse yeniden keşfetmiyor.