Cs Nin Sorunu Ne

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tvbox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Farkında mısınız bu cs konuları iyice b*ka sarmaya başladı. Tr de csyi kullanmayı sağlayan adam @keyiflerolsun yıllarca adam eklenti geliştirdi güncel tuttu emek verdi e şimdi repo forklayıp yapay zekayı araya sokup iş yaptırıp eklentide ki sorunları çözdürünce neden eklentiden ismi siliyosunuz ki sıfırdan yazarsın amenna ama onun haricinde bu adamın kodunu güncelleyip isim silmek mantıksız (aynısını bende yaşadım) belki haberiniz vardır ben @feroxxcs3 reposunu kullandığım için sağ olsun yetki verdi eklenti güncellemesine yardım ediyorum ve temeli keyiflerolsun'a ait olduğu için yanına ismi ekleyip geçiyorum ne zaman kendim sıfırdan eklenti yaparsam o zaman isim ekliyorum.

Bağış konusuna gelirsek bağış kabul edilen bir şeydir evet ama bu işi tamamıyla ücrete bağlamak açıkçası mantığıma sığmıyor ve şahsi fikrim olarak saçma buluyorum. Evet eklenti geliştirmek biraz uğraştırıcı ama sonuçta amerikayıda kimse yeniden keşfetmiyor.

Ben sildim bile, alıştığımız normale döndüğünde tekrar yüklerim. PLT İkidir ekranda geri sayım yaparak bekletiyordu, bugün de kendiliğinden yönlendirilmiş sayfa /popup sayfa açtı. Kazancı bol olsun, uğur ola. Zibilyon tane repo var, yerli yoksa yabancı. Daha da olmadı, cs'den önceye döneriz, Kodi+Türkvod+Seyirtürk, onlarda yoksa torrent, ondan da öncesi git git git zaten DOS 6.02, hâlâ 6 disket duruyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkes kendi sağlığı ile ilgilensin. Buraya rahatlamak için geliyoruz. Gerilmenin anlamı yok.

kraptor reposu cloudstream e daha önceden tanımlıysa ve repo githubdan temizlendiyse bu nasıl oluyorda halen daha çalışabiliyor sıkıntısız biri bunu açıklayabilir mi bilmediğimden soruyorum?

kraptor reposu cloudstream e daha önceden tanımlıysa ve repo githubdan temizlendiyse bu nasıl oluyorda halen daha çalışabiliyor sıkıntısız biri bunu açıklayabilir mi bilmediğimden soruyorum?
Cache bellektendir. Forumda, 17 bin film içeren m3u linki vardı, sonra silindi, yani artık eklenemiyor. Benim cihazda önbellekten halen çalışıyor ama güncelleme gelmiyor haliyle. Yinede de iyi bir depo

Cache bellektendir. Forumda, 17 bin film içeren m3u linki vardı, sonra silindi, yani artık eklenemiyor. Benim cihazda önbellekten halen çalışıyor ama güncelleme gelmiyor haliyle. Yinede de iyi bir depo
ama sürekli güncellenen filmleri ve dizilerin yeni bölümleri nasıl izlenebiliyor ki güncelleniyor demek ki arkaplanda

Nuvio dan sonra Cloud Stream benim için bitti artık dostlar kesinlikle denemenizi tavsiye ederim forumda bir arkadaşımız (ismini hatırlayamadığım için yazamadım lütfen kusuruma bakmasın) saüolsun videolu anlatım yapmış mutlaka izleyin tavsiye ederim tabi teşekkür edelim eline emeğine sağlık gerçekten yani Cloud Stream ile daha fazla vakit kaybetmeye gerek yok devir değişti artık baktınız biraz şans verdiniz 2 veya atıyorum 3 olmuyor zorlamayın patlıyor işte Cloudstream eklentileri şimdilik Nuvio dan devam orasında aynısı olursa başka bir alternatif yani bu işlerin sonu yok o mor kanal sahipleri veya yöneticileri, çalışanları çabalarınızın hepsi boşa anlayın artık 😉

ama sürekli güncellenen filmleri ve dizilerin yeni bölümleri nasıl izlenebiliyor ki güncelleniyor demek ki arkaplanda
Yok hocam, 2026 Hazirana kadar ne yüklendiyse o. Arşiv gibi bir nevi benim için.

Hay Sizin Cs'nize Diyecek Fakı Gerek, Nedir Arkadaşlar Bu Yahu. Bırakın Bu İşleri İşinize Gücünüze Bakın Sürekli Aynı Konuda Tartışma Diğer Arkadaşlarınızın Paylaşımlarının Önüne Geçiyor Hoş Değil.

Yok hocam, 2026 Hazirana kadar ne yüklendiyse o. Arşiv gibi bir nevi benim için.
bugün yayınlanmış olan dizinin bölümü çıkıyor karşıma ve izlenebiliyor olayı anlayamadım valla cehalet zor iş ama mutluluktur.

bugün yayınlanmış olan dizinin bölümü çıkıyor karşıma ve izlenebiliyor olayı anlayamadım valla cehalet zor iş ama mutluluktur.
Hocam o diziler filmler patlamayan eklentilere bagli iste suanda atıyorum xxx sitesi hala kraptorda patlamadi saglam o siteye yeni icerik gelse dahi o eklentide gözükür çünkü eklenti siteye bağlı site sunucu degistirirse veya kapanirsa muhtemelen izleyemeyeceksin çünkü siteyi eklentiye monta edecek guncelleme olmayacak

eklentiyi indirdiğinde siteler bir değişiklik yapmayana devam eder siteler değişiklik yaptığında çöp olur sitelerin yeni film ve dizi koymaları bir değişiklik değildir

Arkadaşlar herkes kendi sağlığı ile ilgilensin. Buraya rahatlamak için geliyoruz. Gerilmenin anlamı yok.
Gerilimi yaratanlar belli. Başka kaynaklardan forkladıkları cs repolarını claude code'a düzelttirip bunu sıfırdan uygulama yazmış gibi sunup kullanıcılardan aylık üyelik ücreti bekleyenler. Bir de utanmadan millete ahkam kesip hakaretamiz saldırgan tavırlarla zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar.

Sadece maddi çıkar üzerine yapacak olan kendi uygulamasını yazsın, içine reklam mı koyuyor aylık üyelik ücreti mi istiyor TC kimlik no mu soruyor karışan olmaz.

Bazı arkadaşlar bütün geliştiricileri küstürüp depolarını kapattırmayı kendine görev edinmiş gibi davranıyor. Adamlar en sonunda al claude code mudur codex midir kendin yap deponu kur millete hizmet ver diyecek.

Arkadaşlar bende cs çalışıyor, güncellemede geliyor, hatta bugün guncelleme geldi.

1790021333878.png

Yarası olan gocunuyor yine her zamanki gibi. Geliştirici dostlarımızla maddi çıkar peşinde koşan şahısları aynı kefeye koyan zaten yok ama her şeyi çarpıtmak ata sporu olmuş bu kişilerde.

Para mevzusu hiç hoş değil banada lazım baba 😂 ama kekikakademi ile tanışmam mkvod un paralı olmasıydı cs ye geçtik. Kekik gitti kraptor geldi(bişeyler aranızda hoş olmayan şeyler olmuş olabilir neyse). Şimdi kraptor gitti sinetechten bakalım ne var derken cs konularına giremedik sağolsun thelastone bişeyler paylaştı gördük izledik vb. Abi ben kendi eklentimi yaptım kendim izliyorum kafama göre millet izlesin diye paylaştım para mara istemiyorum öyle gördüm öyle devam edecek herhangi bir masrafım yok ki aldım baklavamı kolamı 😂 geçtim pc başına yazdım beleş herzaman iyidir arkadaşlar zaten şuanda hangi eklenti reposu varsa Türkiye deki siteler için alt yapısı kekikhane para muhabbeti boş abi. Yanlışım hatam varsa afola 😊

Nuvio dan sonra Cloud Stream benim için bitti artık dostlar kesinlikle denemenizi tavsiye ederim forumda bir arkadaşımız (ismini hatırlayamadığım için yazamadım lütfen kusuruma bakmasın) saüolsun videolu anlatım yapmış mutlaka izleyin tavsiye ederim tabi teşekkür edelim eline emeğine sağlık gerçekten yani Cloud Stream ile daha fazla vakit kaybetmeye gerek yok devir değişti artık baktınız biraz şans verdiniz 2 veya atıyorum 3 olmuyor zorlamayın patlıyor işte Cloudstream eklentileri şimdilik Nuvio dan devam orasında aynısı olursa başka bir alternatif yani bu işlerin sonu yok o mor kanal sahipleri veya yöneticileri, çalışanları çabalarınızın hepsi boşa anlayın artık 😉
Valla bende nuvioya geçtim ben bu işlerin cahili bir insan olduğum halde biraz video izleyerek birazda yapay zekadan yardım alarak 1 saat uğraşla kurdum telefonada TV yede . İnanın Cloud Stream çıktigindan bu yana sinetech hocam saolsun kullandım ama nuvio çıkinca cloudstreamı sildim.Nuvio ayrı bir dünya daha stabil daha sorunsuz şimdi repo arama derdide yok izlelan plugini var ayruki hocam kodlamıs yapay zeka ilede link güncelleniyor sorunsuz devam yani (Bu arada plugini yazan @ayruki ile bir bağım yok sadece şuan sorunsuz olduğu için .burdanda tesekkür etmiş olayım)

Para mevzusu hiç hoş değil banada lazım baba 😂 ama kekikakademi ile tanışmam mkvod un paralı olmasıydı cs ye geçtik. Kekik gitti kraptor geldi(bişeyler aranızda hoş olmayan şeyler olmuş olabilir neyse). Şimdi kraptor gitti sinetechten bakalım ne var derken cs konularına giremedik sağolsun thelastone bişeyler paylaştı gördük izledik vb. Abi ben kendi eklentimi yaptım kendim izliyorum kafama göre millet izlesin diye paylaştım para mara istemiyorum öyle gördüm öyle devam edecek herhangi bir masrafım yok ki aldım baklavamı kolamı 😂 geçtim pc başına yazdım beleş herzaman iyidir arkadaşlar zaten şuanda hangi eklenti reposu varsa Türkiye deki siteler için alt yapısı kekikhane para muhabbeti boş abi. Yanlışım hatam varsa afola 😊
Tg varsa wionun gruba gelin hocam forum belli bir süre null olacak cs için 😁

Valla bende nuvioya geçtim ben bu işlerin cahili bir insan olduğum halde biraz video izleyerek birazda yapay zekadan yardım alarak 1 saat uğraşla kurdum telefonada TV yede . İnanın Cloud Stream çıktigindan bu yana sinetech hocam saolsun kullandım ama nuvio çıkinca cloudstreamı sildim.Nuvio ayrı bir dünya daha stabil daha sorunsuz şimdi repo arama derdide yok izlelan plugini var ayruki hocam kodlamıs yapay zeka ilede link güncelleniyor sorunsuz devam yani (Bu arada plugini yazan @ayruki ile bir bağım yok sadece şuan sorunsuz olduğu için .burdanda tesekkür etmiş olayım)
nuvio neymiş öyle 😂 sen demesen böyle bişey bakmayacaktım yükledim wow oldum 😂 tamam mal batıya kayıyor 😀

Geri