Cs Nin Sorunu Ne

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tvbox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar, sürekli aynı şeyleri konuşuyoruz ama herkes tatmin olana kadar yazacağız sanırım. Kısa ve öz olsun bu kez; sorun başka yerde değil, içimizde. Birileri her gün üşenmiyor forumdaki konuları şikayet ediyor. Bu durumda site sahibi siz olsanız ne yaparsınız?? Devlet yetkilileri gelip size bunu yasakla,buna izin verme dese siz ne yapacaksınız? Çok yardımcı olmak isteyen varsa o içimizdeki çürük elmaları bulsun, ama gel gelelim ki onların istediği de olmayacak..
Herkes kendine göre haklı gibi biz kullanıcılar da işin cılkını çıkartıyoruz içerik üretenleri alakasız isteklerle sorulara forum yöneticilerini yasak kelimeleri kullanarak bıktırıyoruz. Buradan herhangi bir içerik yayınlayıp tutulunca ücretli yapmak yakışıksız. Öneri (belki buda yakışıksızdır) Ücretli uygulamalar diye bir bölüm olsa ücret talep edenler oradan yayınlasa. Ben bu işi amatör yapıyorum kendimi geliştirmek için hep ücretsiz olarak devam diyenler normal paylaşımlarını yapsalar ücret talep etmek istediğinde forumdan başka isimle de giremeyecek şekilde engellense. (Geklimiydi bilmiyorum ama nacizhane fikrim.)

Bu iş biraz taze cevize benziyor alıyorum içleri beyaz güzel yiyorum sonra 2 3 tane bozuk çıkıyor cevizciyi suçluyorum çok benzemedi galiba 😀 övgü ve eleştiri konularını hep en yüksek perdeden yorumluyoruz aslında bazı şeyleri ne kadar az sorgular kurcalarsak o kadar kalıcı oluyor herşey tek bir yerde olsun istemek yerine apk sı olan 2 popüler uygulama mesela biz onu da ötekinde istiyoruz niye apk zaten yukleniyorsa kendisini kullanmıyoruz bu yazılar da böyle uzar gider hayırlısı olsun yeni gelecek olanlar gidenler hepsine iyi şanslar

Adam eklenti yapıp emek verip zaman harcıyor sen kicini devirmiş elinde kumada zaplarken beleş faydalanirken ağam paşam de sonrasında fazla kişi kullanmaya başladığında oluşan sunucu sorunları güvenlik problemleri vs. (Yasal sorunları saymıyorum bile asıl risk bu aslında)Para ihtiyacı olsun yada olmasın kendi cebine gitsin bir miktar para istesin hemen ağam paşam dediklerinizi yerin dibine sokun ne kolpacılığı kalsın ne dolandırıcılığı. Elin ecnebisi böyle bir geliştirici gördümü kendi sorar desteklemek istiyorum diye. Bizimkiler adami çarmıha gerecekler. Ama şu konuda katilabilirim size daha yeni türemiş adam kitle toplayıp para isterse olmaz pek alanda olmaz sonu purple tv gibi olabilir bilen bilir bu muhabbeti. Yıllardır sorunsuz devam eden geliştiricileri desteklersek eğer ufakta 10 tl 20 tl bile olabilir binlerce kullanici olduğunda yüklü gelir olabilir kendileri için tıpki insta abonelik gibi. Ama birak parayi adamin koyduğu 1dk reklami izlememek için forum,telegram grubu geziliyor modlusunu bulmak için. Hal böyle olunca dımdızlak yine kullanıcı kalıyor. Bizim ülkede Geliştirici olarak çok yetenekli insanlar var burda forumda gördük görüyoruz. Değerleri biraz olsun bilinsin. Paralı yapan insana kizmak yerine şimdiye kadar ki emeklerin için teşekkür ederiz çok faydalandık yolun bahtın açık olsun demek zor olmamalıdır. Diye düşünüyorum. Sevgiler saygılar herkese.
Adamlar emek verip milyar dolarlar harcıyor istihdam oluşturuyor, sen ise kıçının üstünden içeriklerini çalıp bunun üzerinden para kazanmaya çalışıyorsun derler o zaman bu mantıkla?? Çok boş bir argüman.

Bağış ayrı bir konu isteyen gönlünden koptuğu kadar verir. Ücretsiz ve hobi amaçlı kisvesi altında başlayan bir eklenti, belirli bir kitleye ulaştığında kimseye sonradan ücret dayatamaz, bu kadar basit.

Mustafa'nın kendi kararıdır bu isi boyle yapmak istiyorsa saygı duymak gerekir kekik reposu bitti kraptor başladı kraptor bitti mustafa basladi mustafa bitirdi manitux aldı manitux birakir wiojelt devam ettirir githuba girdiğimde suan bile yeni açılmış bir ton repo var onemli olan yapilan kaliteli istir sürdürülebilirliktir kraptor 2 seneye yakın bu isi zirvede yapti zirve olmak icin cabalanmali benim fikrim budur indirmeye kaldirmaya gerek yok daha fazla

Adamlar emek verip milyar dolarlar harcıyor istihdam oluşturuyor, sen ise kıçının üstünden içeriklerini çalıp bunun üzerinden para kazanmaya çalışıyorsun derler o zaman bu mantıkla?? Çok boş bir argüman.

Bağış ayrı bir konu isteyen gönlünden koptuğu kadar verir. Ücretsiz ve hobi amaçlı kisvesi altında başlayan bir eklenti, belirli bir kitleye ulaştığında kimseye sonradan ücret dayatamaz, bu kadar basit.
Çalıyorsun demen hoş olmamış. Burdaki çoğu içerik uygulama gelistiricisi hırsız o zaman senin gözünde. Lisanssız ürünlere yönlendiren yine milyar dolarlar harcıyor dediğin o platformlar. Millet hangi platforma para ödesin tek bir çatı altında toplansalar zaten insanlar gider lisanslı ürün alır. Her platforma para vermeye kalksan akşam yiyecek ekmek bulamazsın. Böyle konuşuyorsun cihazinin ekranini paylaş burda desek en çok lisanssiz ürün senin cihazdan çıkar smarttubesi kodisi,nuviosu csyi eklentileri vs. Yanlış konuşuyorsun konuşma. Mevzuyuda çarpıtma

Çalıyorsun demen hoş olmamış. Burdaki çoğu içerik uygulama gelistiricisi hırsız o zaman senin gözünde. Lisanssız ürünlere yönlendiren yine milyar dolarlar harcıyor dediğin o platformlar. Millet hangi platforma para ödesin tek bir çatı altında toplansalar zaten insanlar gider lisanslı ürün alır. Her platforma para vermeye kalksan akşam yiyecek ekmek bulamazsın. Böyle konuşuyorsun cihazinin ekranini paylaş burda desek en çok lisanssiz ürün senin cihazdan çıkar smarttubesi kodisi,nuviosu csyi eklentileri vs. Yanlış konuşuyorsun konuşma. Mevzuyuda çarpıtma
Senin kurduğun argümanı tersinden kurduğumda neden rahatsız oldun? Sadece kendi mantığını sana gösterdim, kimseye hırsız demedim, bunu algılayamıyorsan benim problemim değil.

Buradaki mesele ücret dayatılmasıyla alakalı sen ise kişisel saldırıya geçip varsayımlarla yine boş konuşuyorsun ve konuyu başka yerlere çekmeye çalışıyorsun. Ayrıca herkes istediği gibi konuşmakta özgür yanlışına doğrusuna kendisi karar verir kimsenin ahkam kesmeye hakkı yok, gereksiz polemik yaratmak yerine konunun özüne ve insanların tepkisinin sebebine odaklan.

olayın ücretli olmasına karşıyım. Arkadaşlar tabi ki emek vermiş en azından maliyetleri karşılanmalı ama bu gönüllü olmalı veya reklam izlettirerek sağlanabilir. İnat, Rec vb, çok başarılı uygulama var. tamamen ücrete dönen bir süre sonra kanımca silinir gider. cs çok pratik çok geniş çok kullanışlı. repo hazırlayanların emeğine saygı duyuyorum fakat ücretli yapacaksan en başta yap daha sonra isteme

Senin kurduğun argümanı tersinden kurduğumda neden rahatsız oldun? Sadece kendi mantığını sana gösterdim, kimseye hırsız demedim, bunu algılayamıyorsan benim problemim değil.

Buradaki mesele ücret dayatılmasıyla alakalı sen ise kişisel saldırıya geçip varsayımlarla yine boş konuşuyorsun ve konuyu başka yerlere çekmeye çalışıyorsun. Ayrıca herkes istediği gibi konuşmakta özgür yanlışına doğrusuna kendisi karar verir kimsenin ahkam kesmeye hakkı yok, gereksiz polemik yaratmak yerine konunun özüne ve insanların tepkisinin sebebine odaklan.
Aşırı boş yapıyorsun şuan bence burdaki insanlar ne demek istediğimi gayet iyi anladı sen dışında bence. Nereye neye hizmet ettiğin belli değil senin. Millette hırsız yaftası vuruyorsun yazdığınla farkında bile değilsin yada farkındasın. Sen ya tam kara cahilsin yada şark kurnazı bi üyesin. Seninle sözlü münakaşaya girmeyeceğim. Takdir burdaki dostların. Ben konuşmalarından fikrin ve zikrinin art niyetli olduğunu düşünüyorum. Seninle daha fazla muhatap olmamak adına ignore ediyorum.

Aşırı boş yapıyorsun şuan bence burdaki insanlar ne demek istediğimi gayet iyi anladı sen dışında bence. Nereye neye hizmet ettiğin belli değil senin. Millette hırsız yaftası vuruyorsun yazdığınla farkında bile değilsin yada farkındasın. Sen ya tam kara cahilsin yada şark kurnazı bi üyesin. Seninle sözlü münakaşaya girmeyeceğim. Takdir burdaki dostların. Ben konuşmalarından fikrin ve zikrinin art niyetli olduğunu düşünüyorum. Seninle daha fazla muhatap olmamak adına ignore ediyorum.
Ne hizmeti ne art niyeti birader ne saçmalıyorsun sen? :D Dış güçler, CIA, Mossad demediğin kalmış onları da ekle.

Esas şark kurnazı bedava diye kullanıma sunduğu eklentiyi yeterli kitleye ulaşınca ücretliye çevirene denir, onun yalakasına ne denir ona da üyeler karar versin ben yazıp da ceza almayayım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar sakin lütfen. Herkes kendi düşüncesini söyleyebilir ama saygı çerçevesinde. Tekrar uyarmak istemiyorum.

Benim yazdığım cloudstream kodları hala açık kaynak kodlu olarak herekse açık arşiv şeklinde dururken şöyle bir olay yaşamış olmam derinden üzdü;

Gerçekten çok ayıp piyasa getiren sen ama reponu fork'layıp hadi ben yaptım deyip açık kaynak kodlu olana telif attırması kadar komik ama saçma bir şey olamaz.

Adam CS yi bile sömürüyor,repo CS ye ekli lakin eklentiler yüklü değil ama CS ye girdiğimizde 1 dakikalık paraliya yönlendirme dayatmasını bekliyoruz bitmesi için,art niyet tavan yapmış 😉
@pltmustafaa
@Aslantepeli

Bu Arkadaşın bir bağlantısı var galiba 😅
Ortak sanırım hasılat elden gidiyor endişesi sarmış gibi.

Cevap veremeyince komplo teorilerine ve kişisel saldırılara başvurduğuna göre yapılan tespit doğru :D

Tüh yakalandık ya gelistiricilerden komisyon alıyordum ama sen üstün zekanla ile yakaladın beni tebrik ediyorum seni.

Adam CS yi bile sömürüyor,repo CS ye ekli lakin eklentiler yüklü değil ama CS ye girdiğimizde 1 dakikalık paraliya yönlendirme dayatmasını bekliyoruz bitmesi için,art niyet tavan yapmış 😉
@pltmustafaa
@Aslantepeli
kod hatası, tek sefer görünecekti normalde. Yayınladıktan uzun zaman sonra fark ettim. Repodan komple kaldırdım eklentiyi ama muhtemelen kaldırmadan önce güncellediniz ve öyle kaldı. Eklentiler kısmından silebilirsin. (Repo içinde değil eklentiler kısmında en altta kaç adet eklenti yüklü olduğunu gösteren bar var, ona basınca yüklü eklentiler görünecek. Oradan manuel silebilirsin)

Abonelik yazısı 1dk kalıyor cikamiyorsunda sonra başka birseydaha emek edenlere saygım var ama 1dk zaman ayrımam her seferinde malesef ben eklentiyi silmek zorunda kaldim

Abonelik yazısı 1dk kalıyor cikamiyorsunda sonra başka birseydaha emek edenlere saygım var ama 1dk zaman ayrımam her seferinde malesef ben eklentiyi silmek zorunda kaldim
Dediğim gibi bilgilendirme için tek seferlik gelecekti ama kod hatasından dolayı sürekli geliyor, eklentiyi sildiyseniz sorun yok

Bu eklentilerin olduğu repoyu indiren yada forklayan varsa chatgpt nin codex uygulaması var pc ye indiriyorsun 1 aylık bedava zaten erişim verdiğinde diyorsun ki eklenti bozuldu açılmıyor o tüm hataları düzeltip githuba bile kendi güncelleme yüklüyor bilginize kullanmak isteyen varsa eğer

Geri