Cloudstream yeni güncelleme

bence şöyle yapın denemedim ama ochtohide vpn konum değişip kısakod ekleyin yada byedpi ile ilk deneyin burda erişim yoksa vpn açıp cloudstream yazıp ekleyin

mrb arkadaşlar cloudsream da alt yazılı film izlemek istediğim de alt yazılar hep bozuk çıkıyor sebebini bilen var mı

mrb arkadaşlar cloudsream da alt yazılı film izlemek istediğim de alt yazılar hep bozuk çıkıyor sebebini bilen var mı
Bozuk dediğin türkçe karakterler sorunlu ise video oynatılırken Kaynak > Altyazılar yanında altyazı kodlaması yazar (otomatik / utf-8 / turkish olabilir) bu genelde otomatik iş görüyor ama altyazı kodlamasına göre aynı olacak şekilde kendin değiştirince düzeliyor.

Altyazılar yanındaki ⚙️ simgeye tıklayınca da Otomatik Seçilecek Dil ve İndirilen Diller de Türkçe seçersen otomatik her açtığında varsa seçili oluyor ayarlamana gerek kalmıyor. Gömülü yoksa da internetten yükleden OpenSubtittlesdan falan alabilirsin altyazı.

Kaynaklar ⚙️ simgesine tıklayınca da Profili seçip düzenle derseniz istediğiniz kaynakları ve kaliteyi öne alabilirsiniz böylece üstte gözükür ayrıca ikisinin toplamı 10u geçerse diğer kaynakları taramayı atlayıp direkt o kaynağı oynatmaya başlar bilginiz olsun.

Kayma sorunu varsa da bu da altyazının kaynaktaki video değil başka videoya uyumlu olarak ayarlanmasından kaynaklı bazen intro(giriş), yayıncı kuruluş reklamı (açılınca Netfli*x logosu gibi) veya özet kısımlarının olmaması veya kesilmesi vs den oluşuyor. Oynatıcı da altyazı senkronu kısmından düzeltebilirsin altyazı gecikmesini bu arada.

bozuk derken senkronsuz mu türkçe karakter meselesi mi nedir yani ?

türkçe karakter meslesi yazıların çoğu okunmuyor anlamsız şekiller ve harfler oluyor

otomatik yaptım düzeldi teşekkür ederim.güzel ve ayrıntılı ve anlaşılabilir anlatım için tekrardan teşekkürler

Selam,
Cloudstream a yeni güncelleme geldi 4.7.0 eklentileriyle ilgili bilsi olan arkadaş varmı acaba mümkünse.
Afedersiniz depo url si nedir ben komple sildim url leri hatırlayamadım ne yazmam gerekir yardımcı olurmusunuz.

Geçersiz kod diyor

Geçersiz kod diyor

Dün itibariyle Cloudstream 4.8.0 sürümü yayınlandı.

Bu güncelleme Kraptor tarafından bizzat Cloudstream uygulamasına yapıldı. Güncellemeyle birlikte yeni bir kısa kod sağlayıcısı (Py.md) devreye girdi. Artık VPN veya DNS kullanmadan kısa kodlara erişebilirsiniz.

Py.md sağlayıcısının kısa kodları: "!Kraptor" ve "!cskarma"

Not: Bu kısa kodları kullanabilmek için beta sürümünün en güncel haline güncellemiş olmanız gerekiyor. Stabil sürüm kullanıcıları için py.md çalışmayacaktır.

Github tan indirdim repo url si için ne yazsam geçersiz veri diyor.

Geri