1907Serhan
Paylaşımcı
Evet bende denedim öyle diyorgeçersiz veri diyor yuklenmiyor
Evet bende denedim öyle diyorgeçersiz veri diyor yuklenmiyor
ÇalışmadıEkli dosyayı görüntüle 22543
deneyebilirsiniz, gelen seçeneklerden kraptor u kullanabilirsiniz.
Bozuk dediğin türkçe karakterler sorunlu ise video oynatılırken Kaynak > Altyazılar yanında altyazı kodlaması yazar (otomatik / utf-8 / turkish olabilir) bu genelde otomatik iş görüyor ama altyazı kodlamasına göre aynı olacak şekilde kendin değiştirince düzeliyor.mrb arkadaşlar cloudsream da alt yazılı film izlemek istediğim de alt yazılar hep bozuk çıkıyor sebebini bilen var mı
bozuk derken senkronsuz mu türkçe karakter meselesi mi nedir yani ?mrb arkadaşlar cloudsream da alt yazılı film izlemek istediğim de alt yazılar hep bozuk çıkıyor sebebini bilen var mı
Afedersiniz depo url si nedir ben komple sildim url leri hatırlayamadım ne yazmam gerekir yardımcı olurmusunuz.Selam,
Cloudstream a yeni güncelleme geldi 4.7.0 eklentileriyle ilgili bilsi olan arkadaş varmı acaba mümkünse.
Kraptor Deposu:Afedersiniz depo url si nedir ben komple sildim url leri hatırlayamadım ne yazmam gerekir yardımcı olurmusunuz.
Kendim bu kodla bir kaç gün önce kurdum, yanlış bir şey yapmış olabilir misiniz?Geçersiz kod diyor
Kopyalama işlemini linke tıkladıktan sonra açılan güvenli yönlendirme penceresinden kopyalayın.Geçersiz kod diyor
Geçersiz kod diyor
Geçersiz kod diyor
Ya arkadaşlar şuan güncel CS repo paylaşır mısınız?
Ben hangisini denesem olmuyor.
Üstteki mesajıma baktın mıGithub tan indirdim repo url si için ne yazsam geçersiz veri diyor.
Aynısı bende de mevcut ne yaptıysam hep hata alıyorumGithub tan indirdim repo url si için ne yazsam geçersiz veri diyor.
Ne yazıyorsunuzAynısı bende de mevcut ne yaptıysam hep hata alıyorum
silindi.