Cloudstream v4.8.0 Güncellemesi Cıktı.

TheLastOne

Müdavim
Puan 180
Çözümler 0
@TheLastOne
1000004125.png

Resmi sürüme yeni güncelleme geldi. Bu sürüm beta değildir ve kararlı çalışan sürümdür. (Mavi Sürüm) Mevcut apk uzerine kurulup güncelleme yapilabilir.

YENİLİKLER

- Giriş bölümü atlama veritabanı eklendi
- TV'de meta veri katman eklendi
- Daha fazla harici oynatıcı eklendi
- Bazı güvenlik sorunları düzeltildi
- Bazı indirme sorunları düzeltildi
- Dolgu veritabanı güncellendi
- Bazı kullanıcı arayüzü/kullanıcı deneyimi güncellemeleri yapıldı
- Dahili kod değişiklikleri

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ya arkadaşlar şuan güncel CS repo paylaşır mısınız?
Ben hangisini denesem olmuyor.

mersi

bana da gelmedi

Bir de, afişlerin üzerinde Dublaj veya Altyazı olduğunu gösterse, tadından yenmez..

Bir de, afişlerin üzerinde Dublaj veya Altyazı olduğunu gösterse, tadından yenmez..
o kaynak siteyle alakalı değil mi ?

Yeni sürümü yükleyip deneyelim sonra betayı kurayım hemen :D

Cloudstream üzerinde alfa beta omega farketmez, Türk eklentilerinin sürekli çalışmasını garanti ederim. Ama bunun belli bir ücreti olur. Ne dersiniz nasıl düşünürsünüz sayın kullanıcılar?

Cloudstream üzerinde alfa beta omega farketmez, Türk eklentilerinin sürekli çalışmasını garanti ederim. Ama bunun belli bir ücreti olur. Ne dersiniz nasıl düşünürsünüz sayın kullanıcılar?
Ücretsiz bir uygulama için sana neden ücret ödeyelim. Bide her yere yazıyorsun konuyu baltalama. Burası pazarlık forumu değil.

Ücretsiz bir uygulama için sana neden ücret ödeyelim. Bide her yere yazıyorsun konuyu baltalama.
Konuyu baltalamıyorum kardeşim, konuya tam çözüm sunmak istiyorum. Burası özgür bir forum ortamı. Fikrimi söyledim sen de fikrini kırıcı olmadan söyle geç.

Zaten kraptor sürekli çalışıyor 😄

Konuyu baltalamıyorum kardeşim, konuya tam çözüm sunmak istiyorum. Burası özgür bir forum ortamı. Fikrimi söyledim sen de fikrini kırıcı olmadan söyle geç.
Kırıcı olmadık zaten herkese açık forumda kurallarda satış alış yazmıyor üstelik harici kar elde etmeye çalışıyorsun bunu yapacaksan bir konu ac ilgilenen gelir yazar konuların altina yazmaya devam edersen ceza alabilirsin forum kuralları gereği

Kırıcı olmadık zaten herkese açık forumda kurallarda satış alış yazmıyor üstelik harici kar elde etmeye çalışıyorsun bunu yapacaksan bir konu ac ilgilenen gelir yazar konuların altina yazmaya devam edersen ceza alabilirsin forum kuralları gereği
Alış satış pazarlık yapmadım, kar elde etmeye çalışmadım. Sadece fikir sordum. Fikir yani düşünce, özgür irade :) İnsanlar sen olmadan da cevap verebilirler. Basit bir soru o kadar.

Geri