Cloudstream Yardımlaşma Telegram Grubu

bende de telegram yok

Cok teşekkür ediyorum kardeşime

gurubu mu ? neyi hocam? cloudstream mi? localsend yükleyin iki cihaza da aynı wifi bağlanın. google cloudstream github beta diye aratın

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

olan altbaşlığa tıklayın telefona indirin. sonra localsend ile dosya seç diyip indirdiğinizi apkyı seçin telefondan. tvden localsendi al yapın görününce ismi seçin yollayın. sonra kısakodları depo eklemeye girin yükleyin.
abi anlamadım ya daha detaylı anlatabilir misin?

harika olmuş WFilm cizgivedizi bunlarda vardı eklerseniz harika olur

iyi seyirler. e gelin açın hocam çok kolay telegram açmak foruma zarar veriyoruz öbür trülü.
Ankete zorlama bence doğru bir karar değil katılmak isteyen katılır emeğine sağlık tabiki ama zorlama hoş almadı

iyi seyirler. e gelin açın hocam çok kolay telegram açmak foruma zarar veriyoruz öbür trülü.
laf maf sokmuyorum kimseye gerçek düşüncem bak sonra cezea falan almiyim.
Uygulama direkt ankete yönlendirme yaptı
adam öldürttük sandım ben de. yani o kadar eklentiyi kullanıyorsunuz bi fikrinizi sorduk doğru hata bizde kafamıza göre yapıp geçmemiz lazım. orda koskocaman oy verdim var basınca bi daha çıkmıyor o ekran. ben o oylamayı kapatırım bi daha da sizden fikir öneri almam hocam uygun mudur? nasıl uygun görürsünüz?

laf maf sokmuyorum kimseye gerçek düşüncem bak sonra cezea falan almiyim.

adam öldürttük sandım ben de. yani o kadar eklentiyi kullanıyorsunuz bi fikrinizi sorudk doğru hata bizde kafamıza göre yapıp geçmemiz lazım. orda koskocaman oy verdim var basınca bi daha çıkmıyor o ekran.
Telegram grubunda bu konu zaten var uygulama içerisinde gereksiz yere yönlendirme yapmasını doğru bulmadım emeğinize saygısızlık yok üslup bakımından verdiğiniz yanıtı da sizin yorumunuza bırakıyorum

Görünen, tüm geliştiricilere karşı toplu hücum var. Merak ediyorum, acaba koordineli mi🤨
yani adamın rahatsız olduğu şeye baksana ya. eklenti güzel bi hal alsın diye fikrine değer verip belirmtesini istemişiz zorla da değil. 10 seniye geri sayım var yönlendirmeden önce. oy verdime tıklasa zaten durucak yönlendirme. gelip hoş olmadı yazmış. çok fazla büyütüyolar. koca eklentiler bet reklamı yapıyor tıkladığın her şey ona yönlendiriyor öyle yapmıyoruz diye bu tavırlar...

Forumda geliştiricileri kendilerine bedavadan her şeyi yapmaları gereken köleler olarak gören bir güruh var.

Telegram grubunda bu konu zaten var uygulama içerisinde gereksiz yere yönlendirme yapmasını doğru bulmadım emeğinize saygısızlık yok üslup bakımından verdiğiniz yanıtı da sizin yorumunuza bırakıyorum
yap knkm istediğin yorumu gayet özgür bir platform. üslubumda bi sorun yok sizin gibi düşüncemi direkt belirttim. iyi forumlar.

yani adamın rahatsız olduğu şeye baksana ya. eklenti güzel bi hal alsın diye fikrine değer verip belirmtesini istemişiz zorla da değil. 10 seniye geri sayım var yönlendirmeden önce. oy verdime tıklasa zaten durucak yönlendirme. gelip hoş olmadı yazmış. çok fazla büyütüyolar. koca eklentiler bet reklamı yapıyor tıkladığın her şey ona yönlendiriyor öyle yapmıyoruz diye bu tavırlar...
Sakin ol hocam bildiğinizi yapin siz herkesi memnun edemessin eklenti icin fikir anketini bu kadar büyütmeye gerek yok kullanirsa kullanir kullanmassa kendi bilir kimseyi zorlamıyorsun

Geri