Cloudstream Yardımlaşma Telegram Grubu

Android TV de nasıl açabiliriz yardımcı olurmusun

Android TV de nasıl açabiliriz yardımcı olurmusun
gurubu mu ? neyi hocam? cloudstream mi? localsend yükleyin iki cihaza da aynı wifi bağlanın. google cloudstream github beta diye aratın

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

olan altbaşlığa tıklayın telefona indirin. sonra localsend ile dosya seç diyip indirdiğinizi apkyı seçin telefondan. tvden localsendi al yapın görününce ismi seçin yollayın. sonra kısakodları depo eklemeye girin yükleyin.

Güzel eklenti. Ellerine sağlık

Hocam selçukflix de ekleyebilir misin?
hangi dizi film yok hocam şuan merakımdan soruyorum ? listeye yazdım eklerim.
Özellikle trendler bölümünde kumanda tuşlarıni farklı algilıyor
Sağ tuşa basiyorsun yukarı veya aşağı gidiyor
farklı yöne atlıyor
Cihaz mi box
yani benlik bişey değiş uygulama buga girmiştir ama ilk kez duydum. kumandanın tuşu sıkışmış olması daha muhtemel gibi.

hangi dizi film yok hocam şuan merakımdan soruyorum ? listeye yazdım eklerim.

yani benlik bişey değiş uygulama buga girmiştir ama ilk kez duydum. kumandanın tuşu sıkışmış olması daha muhtemel gibi.
Sanırım selçukflix ekli1000143656.png

Selamlar ben Paylaştığınız repoları cihaza yükledim ama nereye boya yükledikten sonra oradaki seçeneklerin birkaçını yüklemek istiyorum ama yükleyemiyorum ya da ben beceremedim sinema kısa yolunu yazdım yükledim oradan belli siteleri yüklemek istiyorum hepsini de yüklesem aynı çıkıyor tek bir tanesini seçip deyip yesem yine aynı çıkıyor atıyorum kraptör deposundaki gibi dizi isimleri ile birlikte ekrana yansımıyor wiosinema olarak çıkıyor aynı şekilde wiospor da böyle atıyorum depoyu yükledim Depodan dizibox sitesine gireceğim Ama o gözükmüyor wiosinema çıkıyor

Selamlar ben Paylaştığınız repoları cihaza yükledim ama nereye boya yükledikten sonra oradaki seçeneklerin birkaçını yüklemek istiyorum ama yükleyemiyorum ya da ben beceremedim sinema kısa yolunu yazdım yükledim oradan belli siteleri yüklemek istiyorum hepsini de yüklesem aynı çıkıyor tek bir tanesini seçip deyip yesem yine aynı çıkıyor atıyorum kraptör deposundaki gibi dizi isimleri ile birlikte ekrana yansımıyor wiosinema olarak çıkıyor aynı şekilde wiospor da böyle atıyorum depoyu yükledim Depodan dizibox sitesine gireceğim Ama o gözükmüyor wiosinema çıkıyor
hocam wio(sinema-spor) tek repo turk(sinema-spor) tekil repo. !turksinema !turkspor kullanır istediğini yapabileceksin.

Harika emeğinize sağlık

selam ekranda işaretlediğim mesajlaşma görüntüsü nereden kaldırılıyor.

Ekli dosyalar

• 5857481204813205794_121.jpg
    5857481204813205794_121.jpg
    123.6 KB · Görüntüleme: 42
Telegram kullanmıyorum kısa kodu falan repo için burdan paylaşım yapılmıyor mu acaba

Hdfilmcehennemi vs gibi içerikler çalışmıyor ama toplu yaptığınız eklentilerde phisher reposu gibi yabancı kaynaklardan çekiyor 🤔🤔 domain güncellemesi yaptım yinede çalışmıyor onlar maalesef

Hdfilmcehennemi vs gibi içerikler çalışmıyor ama toplu yaptığınız eklentilerde phisher reposu gibi yabancı kaynaklardan çekiyor 🤔🤔 domain güncellemesi yaptım yinede çalışmıyor onlar maalesef
hdfilmc çalışıyor bi sıknıtısı yok hocam. alternatifi bozulmuş ana eklenti çalışır durumda. yabancı yerli bi.ok kaynak var eklenti ayarlarından istediğini kullanın hocam. telegrama buyrun oylama yapıp kullanılmayan kaynakalrı kaldıracağım bugün yarın.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Telegram kullanmıyorum kısa kodu falan repo için burdan paylaşım yapılmıyor mu acaba
yetkiniz de var aslında diğer konularıma bakın en kötü githuba bakın hocam durumumda var. burda paylaşmam sorun olubailir

Geri