gurubu mu ? neyi hocam? cloudstream mi? localsend yükleyin iki cihaza da aynı wifi bağlanın. google cloudstream github beta diye aratınAndroid TV de nasıl açabiliriz yardımcı olurmusun
iyi seyirlerGüzel eklenti. Ellerine sağlık
Harika. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.Cloudstream için yardımlaşma grubu kurduk buyrun gelin arkadaşlar.
Foruma zarar verdiği için bence bu daha sağlıklı.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Hocam selçukflix de ekleyebilir misin?iyi seyirler
hangi dizi film yok hocam şuan merakımdan soruyorum ? listeye yazdım eklerim.Hocam selçukflix de ekleyebilir misin?
yani benlik bişey değiş uygulama buga girmiştir ama ilk kez duydum. kumandanın tuşu sıkışmış olması daha muhtemel gibi.Özellikle trendler bölümünde kumanda tuşlarıni farklı algilıyor
Sağ tuşa basiyorsun yukarı veya aşağı gidiyor
farklı yöne atlıyor
Cihaz mi box
xdSanırım selçukflix ekliEkli dosyayı görüntüle 32373
bilmiyorumki hocam cloudstream mi bozulmuş o zamanKumanda diğer uygulamalarda calisiyir
hocam wio(sinema-spor) tek repo turk(sinema-spor) tekil repo. !turksinema !turkspor kullanır istediğini yapabileceksin.Selamlar ben Paylaştığınız repoları cihaza yükledim ama nereye boya yükledikten sonra oradaki seçeneklerin birkaçını yüklemek istiyorum ama yükleyemiyorum ya da ben beceremedim sinema kısa yolunu yazdım yükledim oradan belli siteleri yüklemek istiyorum hepsini de yüklesem aynı çıkıyor tek bir tanesini seçip deyip yesem yine aynı çıkıyor atıyorum kraptör deposundaki gibi dizi isimleri ile birlikte ekrana yansımıyor wiosinema olarak çıkıyor aynı şekilde wiospor da böyle atıyorum depoyu yükledim Depodan dizibox sitesine gireceğim Ama o gözükmüyor wiosinema çıkıyor
Adresi bulabilirsem katilacagimCloudstream için yardımlaşma grubu kurduk buyrun gelin arkadaşlar.
Foruma zarar verdiği için bence bu daha sağlıklı.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
tıla gel diyo hocam tıklayınca telegramın açılması lazım link buAdresi bulabilirsem katilacagim
hdfilmc çalışıyor bi sıknıtısı yok hocam. alternatifi bozulmuş ana eklenti çalışır durumda. yabancı yerli bi.ok kaynak var eklenti ayarlarından istediğini kullanın hocam. telegrama buyrun oylama yapıp kullanılmayan kaynakalrı kaldıracağım bugün yarın.Hdfilmcehennemi vs gibi içerikler çalışmıyor ama toplu yaptığınız eklentilerde phisher reposu gibi yabancı kaynaklardan çekiyordomain güncellemesi yaptım yinede çalışmıyor onlar maalesef
yetkiniz de var aslında diğer konularıma bakın en kötü githuba bakın hocam durumumda var. burda paylaşmam sorun olubailirTelegram kullanmıyorum kısa kodu falan repo için burdan paylaşım yapılmıyor mu acaba