Cloudstream Yardımlaşma Telegram Grubu

Sakin ol hocam bildiğinizi yapin siz herkesi memnun edemessin eklenti icin fikir anketini bu kadar büyütmeye gerek yok kullanirsa kullanir kullanmassa kendi bilir kimseyi zorlamıyorsun
Art niyetli insanların bu kadar çok sayıda olması da enteresan yazılanları okumadan kafalarına göre yorum yapıyorlar ben asla kimseye kötü bir yorum yazmadan fikrimi söyledim ve talimat ve akıl verme tarzında yazı falanda yok. Geliştirici arkadaşa saygısızlık yok emeğini takdir ettim her zaman destek mesajı attım bu kadar problem yapacak ne var o yazıda

Yav adam eklenti fazla kasmasın stabil çalışsın diye anket açıyor ona bile kulp takıyolar. Fesuphanallah

Yav adam eklenti fazla kasmasın stabil çalışsın diye anket açıyor ona bile kulp takıyolar. Fesuphanallah
Kim neye Kulp takıyor geriye doğru bütün mesajları taradım sen bu yorumu kime yazıyorsun

Art niyetli insanların bu kadar çok sayıda olması da enteresan yazılanları okumadan kafalarına göre yorum yapıyorlar ben asla kimseye kötü bir yorum yazmadan fikrimi söyledim ve talimat ve akıl verme tarzında yazı falanda yok. Geliştirici arkadaşa saygısızlık yok emeğini takdir ettim her zaman destek mesajı attım bu kadar problem yapacak ne var o yazıda
10 sn beklemek cokmu zor asiri büyütmeyin herseyi adam oraya gec butunuda koymus zaten eklenti daha iyi stabil çalışsın diye oraya bir anket koymuş bu bile göze batıyor fikrini söylüyorsun ama verdiğiniz fikir eklentinin yararina degil herşey istediğiniz gibi olmaz malesef

10 sn beklemek cokmu zor asiri büyütmeyin herseyi adam oraya gec butunuda koymus zaten eklenti daha iyi stabil çalışsın diye oraya bir anket koymuş bu bile göze batıyor fikrini söylüyorsun ama verdiğiniz fikir eklentinin yararina degil herşey istediğiniz gibi olmaz malesef
Fikrine saygı duyarım bu zamana kadar çok yardımcı oldun ben o anlamda bir yazı yazmadım eğer yanlış anlama varsa özür dilerim

Fikrine saygı duyarım bu zamana kadar çok yardımcı oldun ben o anlamda bir yazı yazmadım eğer yanlış anlama varsa özür dilerim
özür dilenecek durum yok hocam. bana saçma geldi o an saygı duyarım fark etmemişsindir oy verdim kısmını gibi gibi bir çok şey olabilir. boşluğuma geldi tepkim fazla olduysa yanlış bişey yyazdıysam ben de özür dilerim kusura bakma lütfen😶‍🌫️

Estağfurullah özür dilenecek birsey yok hocam burada @Wiojelt herkesin iyiliği icin birsey yapmaya çalışıyor oraya koyulan popup farkli birseyi ima etmiyor yine eklenti icin yapıyor herkes görsün sonra burada neden bu siteler silindi bu siteler nerede diye kafa ütülemesinler diye herseyi dillendirmek guzel birsey degil ufak bir acilir pencere gec diyip geciyorsun zaten kusursuz olsun istiyoruz ama sonucta bunu yapan bir insan her ayrıntısını sıfırına kadar dusunemez gönüllü yapilan bir ise igneleyici konusmak dogru değil wiojeltte kusursuz olsun ister bu anketler onun için zaten

Konu içindeki mesaj 'Cloudstream Yardımlaşma Telegram Grubu'
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Konuyu Kulp takmaya nereden getirdiğini anlamadım neresinde yazıyor yanlış anlama varsa özür diledim senin yorumun o mesaj üzerine yapılacak bir yorum değil ama burada bir tartışma yapma niyetinde değilim

Yani, zibilyon tane eklenti var repoda ve halen her gelen talebe ok veriyor. Ben, sürdürülebilir gelmediği için doğrusu hiç kurmadım ama şu eklenti isimlerini bile alt alta yazmaya kalkmak, değil derlemek, zaman, emek işi, o yüzden geliştiriciyi takdir ediyorum.
Forumlarda, yazan kişinin yazıyı yazarkenki yüzünü, mimiğini göremiyoruz. Bazen iyi niyetle söylenen bir söz yanlış anlaşılabiliyor.
Telegramda olan biteni benim gibi sosyal medya kullanmayanlar göremeyeceği için eklentide paylaşılması iyi olmuş aslında. Bende kurulu olmadığı için denk gelmedim.
Olumsuz bir yorum yapmadığımı tekrar belirtmek isterim fikirlerine saygı duyuyorum. Birden tarayıcı ekranı çıkınca televizyon kitlendi iki uygulama aynı zamanda çalışınca kitleniyor 1 GB ram var. Saygısızlık yok talimat verme yok akıl verme yok emeğine saygı yazdım.

Olumsuz bir yorum yapmadığımı tekrar belirtmek isterim fikirlerine saygı duyuyorum. Birden tarayıcı ekranı çıkınca televizyon kitlendi iki uygulama aynı zamanda çalışınca kitleniyor 1 GB ram var. Saygısızlık yok talimat verme yok akıl verme yok emeğine saygı yazdım.
Neyse hocam tamam ya biri birilerini yanlis anladi hatir gönül kirmaya degmez

Konuyu Kulp takmaya nereden getirdiğini anlamadım neresinde yazıyor yanlış anlama varsa özür diledim senin yorumun o mesaj üzerine yapılacak bir yorum değil ama burada bir tartışma yapma niyetinde değilim
Tartışacak bisey yok usta sadece fikrimizi belirtiyoruz 👍

fikir belirtin tabi. telegram kullananlar da telegrama gelsin bekleriz orda daha aktifiz.

Anlamsız - Alakasız Cevap Yazmak ve Konu Açmak Yasaktır!

Geri