Öneri CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Ekledim ancak bu hdfilmcehennem açmıyor bağlantı hatası mesajı alıyorum hangi repode adresini ekleme yapsamda olmadı. Filmleri oynatmıyor
Cehennem düzelene kadar alternatif eklentileri kullanabilirsiniz. Sadece birinde takılı kalmayın

Son düzenleme:
opensubtitle.com adresine üye oldum.Cs ye giriş bilgilerini girdim.

Böylece sevdiğim Star Trek Discovery dizisinde TR dublaj izlerken, Klingonca konuşulan yerleri Türkçe altyazıyla izleyebiliyorum.
Süper oldu.

opensubtitle.com adresine üye oldum.Cs ye giriş bilgilerini girdim.

Böylece sevdiğim Star Trek Discovery dizisinde TR dublaj izlerken, Klingonca konuşulan yerleri Türkçe altyazıyla izleyebiliyorum.
Süper oldu.
Ben denememiştim deneyim dedim 😂 bütün her şey çıkmıyor ama güzel oldu.

Ben o iki malum siteyi biraz beklemeye aldım çünkü biz düzeltince onlar yine bozuyor ve @patr0n un dediği gibi sürekli uğraşmak gerekiyor.

Çalışmayan bölümler icin cs içinde bölüm sayfasında sağ üstte dünya işaretine tıklayıp sitede çalışıyor mu diye kontrol edin çalışmıyorsa buraya yazın bu ara sitelerde sorun çok
Sayın feroxxcs3 android 5.1 sürümü androidbox cihazda son stabilize sürümünde sizin repo daki eklentiler hata verip yüklenmiyor.diğer repolarda böyle bir sorun yok.android 12 de ise herhangi bir sorun yok.bu durum hakkında bir bilginiz var mı?teşekkürler

Uygulamanın kendisinin telegram grubu yok ancak discord sunucuları bulunuyor. Bunun dışında kraptor ve bir başka sunucunun telegram grubu var.
Ben turkiyedekini kast etmiştim zaten
Uygulamanın kendisinin telegram grubu yok ancak discord sunucuları bulunuyor. Bunun dışında kraptor ve bir başka sunucunun telegram grubu var.
Tam adreslerini yaza bilecek var mı

Ben turkiyedekini kast etmiştim zaten

Tam adreslerini yaza bilecek var mı
Türkiyeden sadece kullanıcılar tarafından açılan destek sunucusu bulunuyor. Resmi bir sunucu değil eğer resmi discord sunucularına katılmak istiyorsanız, cloudstreamin github sayfasından katılabilirsiniz.

Sinetech formu aracılığıyla takip ettiğim kadarıyla, Cloudstream sayesinde son 5-6 aydır Türkçe içerik konusunda harika yapımlar izleme fırsatı buldum. Ne var ki, uygulamadaki bazı sorunlar kalıcı bir çözüme kavuşamadı. Özellikle içerik aktarımı için kod desteği sağlayan ve bu süreçte büyük emek harcayan geliştirici ekibe – bu mücadelede en çok çaba gösterenler onlar oldu özverili çalışmaları için içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Yeni özellikler eklentilerin kullanımını hiç kötü yönde etkilemedi.
  1. Puan sistemi sadece eklentilere eklendiği takdirde geçerli ve ana menüde bulunuyorlar. Eklentiyi yavaşlatmıyorlar. Eskiden içeriğin içerisinde bulunuyordu peki ne değişiyordu ki, şuan sadece ana menüde bulunuyor eklenti yavaşlıyormu? Bu arada farkında değilseniz ayarlardan puan sistemini kapatabilirsiniz.
  2. Fragmanlar uzun süredir cloudstream'de bulunuyordu, kekik döneminden beri bir çok eklentide kullanılıyor ve sadece içeriğe girdikten 2-3 saniye sonrasında aktifleşiyor, eklentiyi yavaşlatmıyor. Fragman sistemini ayarlardan kapatabilirsiniz.
  3. Posterlerin yüksek çözünürlüklü olması sitenin kalitesi ile alakalıdır. Hdfilmcehennemi sitesinde kaliteli posterler bulunur iken, koreanturk sitesinde kalitesiz posterler bulunur. Posterin kalitesini eklenti sahibi ayarlamaz, sitenin orijinal posterini eklentiye gönderdiği için nasıl böyle bir suçlama yapabiliyorsunuz?
  4. Cloudstream eklentileri önbellekte tutuyor ve temizlemiyor. Ara sıra temiz kurulum yapmanız gerekli aksi takdirde uygulama yavaşlar, özellikle donanımı zayıf tv cihazlarında.
Kısacası bu yeni eklenen özellikler ve geçmişde bulunan özellikler için şikayetinizin yetersiz olduğunu düşünüyorum. Fragman ve puan sistemini madem beğenmiyorsunuz o zaman ayarlardan kapatabilirsiniz.

Bu hata yine önbellek problemi ile alakalı. İlk kez cloudstream'i kullanmaya çalıştığım vakit bu sorunu yaşamıştım, hiç bir eklenti çalışmıyordu. Uygulamayı silip 3-4 gün içerisinde tekrar kurduğumda düzelmişti. O eklentilerin hepsi şu anda Kekikan reposunda çalışıyor. Dediğim gibi temiz kurulum yapmayı bir deneyin.
Temiz kurulum dediğiniz nasıl oluyor acaba

Arkadaşlar sitede gerçekten problem var cloud stream sunucu hatası bağlantı bulunamadı hatası veriyor. Problem gerçekten var sildim tekrar yükledim eklentileri kontrol ettim. Lütfen ilgilenin

Arkadaşlar sitede gerçekten problem var cloud stream sunucu hatası bağlantı bulunamadı hatası veriyor. Eklenti : kekikdevam indirmeleri de yaptım ama Bağlantı bulunamadı diyordu "kekikdevam" silindi, "nikstream" ve "kekikan" eklentileri yüklendi ve çalışmaya başladı.
kekikdevam iptal olmuş!
kolay gelsin

Son düzenleme:
Bende de HD film cehennemi göstermiyordu yukarıda da bununla ilgili konu açmıştım şimdi uygulamayı Durdurdum ve verileri temizle dedim eklenteri yeniden ekledim şu anda sorunsuz çalışıyor

Bende de HD film cehennemi göstermiyordu yukarıda da bununla ilgili konu açmıştım şimdi uygulamayı Durdurdum ve verileri temizle dedim eklenteri yeniden ekledim şu anda sorunsuz çalışıyor
HdFilmCehennemi ara sıra bozulur, bozulduğu süreçte alternatif eklentileri kullanın.

Geri