Öneri CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Eklenti çalışmamaları zaten site içi sorunlar ile ilgili o konuda haklısınız sürekli site içi güncelleme ile engellemeye çalışıyorlar.
İçeriği hızlandırma zaten vardı diye hatırlıyorum çünkü yanlış hatırlamıyorsam kullanıyordum stabilite konusuna gelirsek cihazdan cihaza değişiklik gösteriyor olabilir ona bir şey diyemem, ses arttırma özelliği tamamen çöp bir özellik hoparlöre fazladan yük bindiriyor ki hoparlör patlatma riski var vaktinde bununla ilgili acı tecrübe yaşadım çoklu indirme seçeneği de bence gereksiz zaten çoğu kimse indirmek yerine direkt izlemeyi tercih ediyor ki cs ile içerik indirmek büyük zahmet bazen sadece video indiriyor ses dosyasını falan indirmiyor bunu da tecrübe ettim çok indirmek istersem recin kendi uygulamasından indiriyorum. Benim gözümde çoğu özellik beş para etmez rating sistemi dahil tamamen gereksiz kod şişirmesi gibi geliyor yinede zevkler ve renkler tartışılmaz görüldüğü üzere ben işin biraz teknik kısmındayım geliştirici ve kullanıcı gözüyle bakıp eleştirme yapıyorum sizlerse kullanıcı gözüyle bakıyorsunuz ona göre eleştiri yapıyorsunuz sizin hoşunuza giden benim gitmiyo yani kopukluk burada yaşanıyor.
İçeriği hızlandırma özelliği 4.5.2'nin beta sürümünde uygulamaya dahil oldu ve 4.5.3 stabil sürümünde eklendi. Ses arttırıcı özelliği, bir çok kaynak'da ses'in az olması sebebiyle yaşanan seyir zevki sorununu büyük bir oranda çözebiliyor. Bu özellikler soundfx ile android'in içerisine gömülü geliyor ve ekolayzır ayarı yapmanızı sağlıyor. Spotify ve youtube music gibi uygulamalar'da bu özellik bulunur ve cihazınıza zarar vermemek adına sınırlı olarak gelir. Aylardır dolby audio'yu ağır ayarlarda kullanmama rağmen ses konusunda hiç bir sorun yaşamadım.
Geçenlerde izlediğim bir yapımda ses o kadar düşüktü ki volume booster zar zor kurtarmıştı, bunun bu tarz katkıları var.
İndirme konusuna gelirsek, burada sizinde dediğiniz gibi "geliştirici" gözüyle bakıyorsunuz. İndirme özelliğini kullanan çok fazla tanıdığım kişi var ve bu kişiler aynı anda en fazla 3lü indirme yapabiliyordu ve indirme hızlarıda yavaştı. Yeni güncelleme ile bu sorun bir nebze azaltıldı ve indirmeler rahatlatıldı. İndirmeler'de kaynağa basılı tuttuğunuzda altyazı ve kaynak indirme seçenekleriyle birlikte indirirseniz sorun yaşamıyorsunuz. İndirme sistemi kullanıcılar için çok önemliydi ve geliştirildi, bir kullanıcı olarak bundan çok memnunum.
Uzun süredir eklenmesi gerekli olan özellikler oldukları için bu iki özellikler kod içerisinde bloat oluşturmuyorlar. Cloudstream geliştiricilerinin tek önemsedikleri şey bloat ve sırf bu ısrarları yüzünden tonlarca benim veya bir başka insanın önerdiği özelliğin reddedildiğine şahit oldum. Bu özellikler belki uygulamaya katkı saglayacaklardı ancak bloat olmasın diye eklenmedi. Eğer ben kullanıcı olarak bakıyorsam, bu güncellemeler uzun süredir yaptıkları tek iyi şey olabilir, kullanıcı olarak bize hiç zararı dokunmadı ve gelecektede bu tarz geliştirmeler yaptıkları müddetçe güzelce uygulamayı kullanabiliriz.

Son düzenleme:
İçeriği hızlandırma özelliği 4.5.2'nin beta sürümünde uygulamaya dahil oldu ve 4.5.3 stabil sürümünde eklendi. Ses arttırıcı özelliği, bir çok kaynak'da ses'in az olması sebebiyle yaşanan seyir zevki sorununu büyük bir oranda çözebiliyor. Bu özellikler soundfx ile android'in içerisine gömülü geliyor ve ekolayzır ayarı yapmanızı sağlıyor. Spotify ve youtube music gibi uygulamalar'da bu özellik bulunur ve cihazınıza zarar vermemek adına sınırlı olarak gelir. Aylardır dolby audio'yu ağır ayarlarda kullanmama rağmen ses konusunda hiç bir sorun yaşamadım.
Geçenlerde izlediğim bir yapımda ses o kadar düşüktü ki volume booster zar zor kurtarmıştı, bunun bu tarz katkıları var.
İndirme konusuna gelirsek, burada sizinde dediğiniz gibi "geliştirici" gözüyle bakıyorsunuz. İndirme özelliğini kullanan çok fazla tanıdığım kişi var ve bu kişiler aynı anda en fazla 3lü indirme yapabiliyordu ve indirme hızlarıda yavaştı. Yeni güncelleme ile bu sorun bir nebze azaltıldı ve indirmeler rahatlatıldı. İndirmeler'de kaynağa basılı tuttuğunuzda altyazı ve kaynak indirme seçenekleriyle birlikte indirirseniz sorun yaşamıyorsunuz. İndirme sistemi kullanıcılar için çok önemliydi ve geliştirildi, bir kullanıcı olarak bundan çok memnunum.
Uzun süredir eklenmesi gerekli olan özellikler oldukları için bu iki özellikler kod içerisinde bloat oluşturmuyorlar. Cloudstream geliştiricilerinin tek önemsedikleri şey bloat ve sırf bu ısrarları yüzünden tonlarca benim veya bir başka insanın önerdiği özelliğin reddedildiğine şahit oldum. Bu özellikler belki uygulamaya katkı saglayacaklardı ancak bloat olmasın diye eklenmedi. Eğer ben kullanıcı olarak bakıyorsam, bu güncellemeler uzun süredir yaptıkları tek iyi şey olabilir, kullanıcı olarak bize hiç zararı dokunmadı ve gelecektede bu tarz geliştirmeler yaptıkları müddetçe güzelce uygulamayı kullanabiliriz.
Dediğim gibi siz "kullanıcı" gözüyle bakıyorsunuz bense her iki gözden bakıyorum bu yüzden zevklerimiz ve renklerimiz uyuşmuyor yine dediğim gibi size güzel gelen şey bana güzel gelmiyor benim gözümde çoğu çöp özellikler. Sizin açınızdan iyi olan şey benim açımdan kötü olduğu için bunu dile getiriyorum yoksa kim memnun kim değil kim kullanır kim kullanmaz pek umrumda değil sadece eleştirimi yapıp hoşuma gitmeyen şeyi söyleyip geçiyorum nasıl geliştirmek istiyolarsa öyle geliştirmekte özgürler.

Çökme sorunları ve çeşitli performans sorunları son güncellemeler ile bende dahada azaldı. Uygulamada yaşadığım sürekli çökme sorunları artık neredeyse hiç yaşanmıyor. Düşük donanıma sahip bir cihaz kullanıyorum ve güncellemenin bana iyi geldiğini belirtebilirim. Rating sistemi eskisinin aksine içeriğe girmeden bulunduğu için daha göze hoş geliyor. Ekrana basılı tuttuğumuzda 2x hız arttırma özelliği otomatik olarak kapalı geliyor, belki bu özelliği görmemiş olabilirsiniz ancak youtube'da çok işime yarardı burada da yarıyor. Çoklu indirme ve ses arttırma özellikleri ise telefon kullanıcıları için çok iyi özellikler. Genel olarak uzun süre sonra cs geliştiricilerinin bir güncellemesini beğenebildim. Forumdaki insanlar hdfilmcehennemi ve filmmakinesi gibi eklentilerin sürekli bozulmasını bu güncellemeye bağlamışlar ancak işin aslı site içerisinde sürekli değişiklik yapılıyor, bence site sahibi cloudstreamden ve dolayısıyla eklentilerden haberdar.
Bence de rating sistemi harika bir özellik olmuş. Keşke bütün repolar bunu desteklese.

kekikan, nikstream ve kraptor için ayrı ayrı denedim dizipal ı bir türlü çalıştıramadım

Son düzenleme:
arkadaşlar bir kadın bir erkek ve köstebekgiller için nerden izleyebilirim. M3u gibi de olabilir.

Merhaba şu an geçerli ekleyebileceğim depolar nelerdir Türkçe içerikler lütfen yazar mısınız veya nereye bakmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz

Merhaba şu an geçerli ekleyebileceğim depolar nelerdir Türkçe içerikler lütfen yazar mısınız veya nereye bakmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz
Bu konunun ilk mesajında bulunuyorlar. Ben kekikan reposunu aktif kullanıp, diğerlerinden çeşitli eklentileri kullanıyorum.

Benim Latte veya sinetech olarak ekleyebildiğiniz depomda Daddylive içerisinde var. DaddyLive eklentisi VPN istemez. VPN ile kullanmak isteyenler için DaddyliveVPN adındaki eklenti kullanılabilir.

DaddyLive içindeki TNT kanalları:

Ekli dosyayı görüntüle 8073
Merhaba sizin deponuzu kuramıyorum Diğer bütün depolara kurdum neden olabilir fikriniz var mı deponuz çalışmıyor mu

Geri