Öneri CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Burda yazılanları okuyarak uygulamayı sildim sitesinden kırmızı renkli olanında kurdum ama değişen birşey olmadı yine kekikan sıkıntılı hdfilmcehennemi gibi bir çok uzantıdan film izlenmiyor
Kekikan kullanıyorum sorun yok. Telegramdan kraptor a sordum o da sorun yok dedi. Sen kaynaklı sorun var gibi. Yurtdışında mısın

Hocam repo ayıramıyorum ama deneye bilirsiniz gun dogmadan adlı filmi aramıyorum çıkan hepsine bastim baglanti bulunamadı diyor
1995 yapımı gün dogmadan filmi (depo feroxx ) film makinesi ,hdfilmcehennemi,kultfilmler de oynattı superfilmgeldide baglantı sorunu verdi

Türkiyedeyim sadece ben değil bir çok kişi buraya yazmış sorunlarını ve tek ortak tarafı kekikan reposu

Arkadaşlar cncv depo yu ekliyorum içerisinde cricfy tv görünüyor. Ama ana sayfadaki sayfadaki liste seçim yerinde cricfy tv diye çıkmıyor. Başka isimlemi çıkıyor. Mesela tamildhool çıkıyor ama cricfy tv yok bişeyi ekesikmi yapıyorum anlamadım.
Cncv reposuna geri dön orda cricfy eklentisinin yanında yer var ordan istediğini seçe biliyorsun

Beyler benim bir sorunum var. İnternetten altyazı yüklemek için hesap oturumlarını açtım cloudstream'da fakat hangi dizi olursa olsun altyazı internetten yükle seçeneğine tıkladığımda gelmiyor. Çözümü var mı?

İyi günler yapılabilir mi bilmiyorum ama bu repo yapan arkadaşlar nasıl rectv inatbox gibi uygulamaları repoların içine koyabiliyorsa seyirtürk uygulamasınıda koyabilirlermi mükemmel bir arşivi var film dizi üzerine

İyi günler yapılabilir mi bilmiyorum ama bu repo yapan arkadaşlar nasıl rectv inatbox gibi uygulamaları repoların içine koyabiliyorsa seyirtürk uygulamasınıda koyabilirlermi mükemmel bir arşivi var film dizi üzerine
Bu benimde aklıma geldi ama çekindim buraya yazmaya. Repo sahiplerini zaten repolarda ki aksaklıklar yüzünden yoruyoruz bir de bunu istemeyelim dedim. Ama gerçekten seyirturk mükemmel bir kaynak.

Film dizileri zaten sitelerden çekiyor cloudstreamin başka bir versiyonu gibi bir şey seyir turk.

Geri