Öneri CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Burda yazılanları okuyarak uygulamayı sildim sitesinden kırmızı renkli olanında kurdum ama değişen birşey olmadı yine kekikan sıkıntılı hdfilmcehennemi gibi bir çok uzantıdan film izlenmiyor

Uygulama ayarlarından cloudstreame storage erişimine izin verin. Diğer bir sebep opensubtitles ayarlarını tam yapmış olmayabilirsiniz.
Opensubtitles'ın günlük sınırı var sanırım. Başka bir hesap açıp onu ikinci hesap olarak ekledim. Ondan indirebildim ve izleyebildim. Teşekkürler yardımınız için.

Burda yazılanları okuyarak uygulamayı sildim sitesinden kırmızı renkli olanında kurdum ama değişen birşey olmadı yine kekikan sıkıntılı hdfilmcehennemi gibi bir çok uzantıdan film izlenmiyor
Bende de aynı şekilde hocam, bir sorun var ama sorunu çözemedim bir türlü çoğu repoda izleyemiyorum

Cloudstream güncel olmazsa kullanılmıyor mu anlayamadım çok saçma degilmi belki yeni ozellikleri istemiyorum?

Merhaba. Ilk sayfadaki repo'lar haricinde malum spor kanallarinin oldugu bir repo var mi bildiginiz?

Merhaba. Ilk sayfadaki repo'lar haricinde malum spor kanallarinin oldugu bir repo var mi bildiginiz?
Merhaba, konunun ilk mesajında zaten yer alıyor orayı okudunuz mu yoksa ayrı bir repo mu istediniz ?

Sizde de bazen bir mesajı daha tamamlamadan mesajı gönderme sorunu oluyor mu yoksa bu sorun kullandığım tarayıcı veya google klavye kaynaklı bir sorun mu ?

Dostlarım ben genel olarak hep baglantı bulunamadı hatası alıyorum bir çözümü var mı

Arkadaşlar cncv depo yu ekliyorum içerisinde cricfy tv görünüyor. Ama ana sayfadaki sayfadaki liste seçim yerinde cricfy tv diye çıkmıyor. Başka isimlemi çıkıyor. Mesela tamildhool çıkıyor ama cricfy tv yok bişeyi ekesikmi yapıyorum anlamadım.
Ayrım yapılmış. Doğru geliyor. Sorun yok

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250728_183250_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250728_183250_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    242.2 KB · Görüntüleme: 40

Geri