Wizard7
Üye
- Konular
- 12
megareponun içerisindeki Megix repo(hindi&english)-deCinestream hangi repoda acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
megareponun içerisindeki Megix repo(hindi&english)-deCinestream hangi repoda acaba
Opensubtitles'ın günlük sınırı var sanırım. Başka bir hesap açıp onu ikinci hesap olarak ekledim. Ondan indirebildim ve izleyebildim. Teşekkürler yardımınız için.Uygulama ayarlarından cloudstreame storage erişimine izin verin. Diğer bir sebep opensubtitles ayarlarını tam yapmış olmayabilirsiniz.
Bende de aynı şekilde hocam, bir sorun var ama sorunu çözemedim bir türlü çoğu repoda izleyemiyorumBurda yazılanları okuyarak uygulamayı sildim sitesinden kırmızı renkli olanında kurdum ama değişen birşey olmadı yine kekikan sıkıntılı hdfilmcehennemi gibi bir çok uzantıdan film izlenmiyor
öyle bir zorunluluk yok ki.Cloudstream güncel olmazsa kullanılmıyor mu anlayamadım çok saçma degilmi belki yeni ozellikleri istemiyorum?
kekikanHangi repo? Böyle sorularda repo Adı vermez iseniz bir anlamı kalmıyor.
cncv reposunda cricfy tv varMerhaba. Ilk sayfadaki repo'lar haricinde malum spor kanallarinin oldugu bir repo var mi bildiginiz?
Merhaba, konunun ilk mesajında zaten yer alıyor orayı okudunuz mu yoksa ayrı bir repo mu istediniz ?Merhaba. Ilk sayfadaki repo'lar haricinde malum spor kanallarinin oldugu bir repo var mi bildiginiz?
Tr yok amacncv reposunda cricfy tv var
Yok bende olmuyor, klavye kaynaklı bir sorun o.Sizde de bazen bir mesajı daha tamamlamadan mesajı gönderme sorunu oluyor mu yoksa bu sorun kullandığım tarayıcı veya google klavye kaynaklı bir sorun mu ?
Arkadaşlar cncv depo yu ekliyorum içerisinde cricfy tv görünüyor. Ama ana sayfadaki sayfadaki liste seçim yerinde cricfy tv diye çıkmıyor. Başka isimlemi çıkıyor. Mesela tamildhool çıkıyor ama cricfy tv yok bişeyi ekesikmi yapıyorum anlamadım.cncv reposunda cricfy tv var
Tarayıcı sorunu galiba çünkü sadece o tarayıcıyı kullanırken böyle bir sorunla karşılaşıyorum.Yok bende olmuyor, klavye kaynaklı bir sorun o.
Malum kanallar hep bela oldu repolaraMerhaba. Ilk sayfadaki repo'lar haricinde malum spor kanallarinin oldugu bir repo var mi bildiginiz?
Ayrım yapılmış. Doğru geliyor. Sorun yokArkadaşlar cncv depo yu ekliyorum içerisinde cricfy tv görünüyor. Ama ana sayfadaki sayfadaki liste seçim yerinde cricfy tv diye çıkmıyor. Başka isimlemi çıkıyor. Mesela tamildhool çıkıyor ama cricfy tv yok bişeyi ekesikmi yapıyorum anlamadım.
Yapımcı hintli. Hep hint içeriği varTr yok ama
Hangi repo hangi eklenti hangi içerikDostlarım ben genel olarak hep baglantı bulunamadı hatası alıyorum bir çözümü var mı