CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

nikstream içerisine vavoospor, powersinema, iptvsevenler eklentileri eklendi.

İster manuel olsun ister otomatik güncelleme olsun bende webdeizle düzelmiyor çok denedim. KekikAkademi zamanında böyle olmuyordu ne değişti acaba? Bir türlü çözemedim
Bir sorun yok attığım ss bakın çalışıyor. Sizde ne gibi sorun var ?

Webteizle eklentisini silip tekrar kurun. Cloudstream ayarlarından genel sekmesinden dns doh özelliğini seçip cloudflare seçin öyle deneyin. İss kaynaklı desem hem vodafone hem tt üzerinden kontrol ettim çalışıyor problem yok.

Webteizle eklentisini silip tekrar kurun. Cloudstream ayarlarından genel sekmesinden dns doh özelliğini seçip cloudflare seçin öyle deneyin. İss kaynaklı desem hem vodafone hem tt üzerinden kontrol ettim çalışıyor problem yok.
Bende de çalışmıyor şuan denedim yurt dışında yaşıyorum 😵‍💫

Bende Vodafone da deniyorum ama olmuyor. Önceden bir içeriğe güncelleme geldi mi cep tellerde yukarda pluginin güncelleme işareti gelirdi şimdi oda gelmiyor.

Site geliyor ama filmler açılmıyor link bulunamadı diyor habire
Bende niye çalışıyor bu :D Hangi filmde deniyosun söyle bakıyım bi belkide içerikle alakalıdır.

Galiba sorun içeriklerle ilgili bazı içerikler açılırken bazıları açılmıyor ona da ilerleyen zamanlara göz atılır. Bir sürü site var oralardan izleyin.

Bende niye çalışıyor bu :D Hangi filmde deniyosun söyle bakıyım bi belkide içerikle alakalıdır

Webdeizle yı silip tekrar yükleyince çalıştı teşekkürler. Yalnız şimdi iki adet webdeizle gözüküyor :)

Webdeizle yı silip tekrar yükleyince çalıştı teşekkürler. Yalnız şimdi iki adet webdeizle gözüküyor :)
2 adet gözükmesinin sebebi sizle alakalı. 2 tane repo kurulu sizde ondan dolayı oluyor reponun birisini silin sadece birisini kullanın.

2 adet gözükmesinin sebebi sizle alakalı. 2 tane repo kurulu sizde ondan dolayı oluyor reponun birisini silin sadece birisini kullanın.
Kekikdevam ı silmeyi düşündüm ama şimdi birine destek verilir birine verilmez şüpheye düştüm. Hangisinden devam edelim şaşırdık

Kekikdevam ı silmeyi düşündüm ama şimdi birine destek verilir birine verilmez şüpheye düştüm. Hangisinden devam edelim şaşırdık
O karar size kalmış. Ben her 2 repoya da elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum.

Benim naçizane tavsiyem bir repo da karar verilmeli ve tüm destek ona verilmeli. Çünkü bu gidişle bayağı karışıklık çıkacak gibi.
Hayır hocam bir sıkıntı olmaz hangisini kullanmak istiyorsanız diğerinden tüm eklentileri ya da repoyu kaldırın bende ikiside yüklü ve elimdem geldiği kadar her ikisine de destek olmaya çalışıyorum.

Hayır hocam bir sıkıntı olmaz hangisini kullanmak istiyorsanız diğerinden tüm eklentileri ya da repoyu kaldırın bende ikiside yüklü ve elimdem geldiği kadar her ikisine de destek olmaya çalışıyorum.
Çok teşekkürler hocam kolay gelsin. Diğer arkadaşa tavsiye ettiğim gibi telegram uygulamasında bu başlık ile ilgili bir grup kurmanız tavsiye ederim. Daha derli toplu olur.

Herkes her uygulamayı ya da platformu kullanmıyor. @patr0n bilir ben buradan başka hiç bir yere girmiyorum mesela.

Yenilikler ya da başka şeyler için burada bulduğum bir şey için başka yerlere de girmek zorunda kalmayı şahsen istemem. Aynı şey orada bulduğum şey için buraya gelmek zorunda kalıyorsam da geçerli.

Elbette ki tercih meselesi bu geliştiriciler için. Olur da sürekli kullandığım ve buradan bulup destek aldığım bir uygulama ya da benzeri bir şey için başka bir yere girmem istenirse kullanmayı bırakırım ;))

Bende niye çalışıyor bu :D Hangi filmde deniyosun söyle bakıyım bi belkide içerikle alakalıdır.

Galiba sorun içeriklerle ilgili bazı içerikler açılırken bazıları açılmıyor ona da ilerleyen zamanlara göz atılır. Bir sürü site var oralardan izleyin.
Hepsini sırayla denedim örnek olarak Sonic 3 mesela

Hepsini sırayla denedim örnek olarak Sonic 3 mesela
Hangi repodan deniyorsun ?

HTTP:
https://raw.githubusercontent.com/nikyokki/nik-cloudstream/refs/heads/master/repo.json

Bu repodan baktım şimdi çalışıyor.

Konuyu görüntüleyenler

Geri