Öneri CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Hd filcehenneminde 3 kez birkaç film açmayı denedim 3 kez güvenli moda alıp çöktü prg herseferinde kapatıp tekrar açtım. Sanırım bu versiyon sıkıntılı.

Hindularin yaptığı repolarda 4k tabii bulursunuz biz burda 100 MB göremediğimiz nete en düşük 700 lira veriyoruz adamlar 700 liraya 1 GBitten fazla kullanıyor 4k görüntüyle 1080 aynı boyutta deel sonuçta ben bu konuda ırkçıyım hocam elin hindusuyla bizi kıyaslamayın ...
Hocam bir şeyi kıyasladığım yok yahu nereden çıkıyor. Ben 4k içerik nereden bulabileceğimi sordum, arkadaş da yazmış sağolsun. Fakat yazdıklarının bir kısmına ulaşamadım, derdim onu çözmek siz konuyu bambaşka bir yere çektiniz :) Ben 1000 mbit superonline fibere 680 lira ödüyorum şahsen.

4k içerik için önerilere halen açığım.

Bugün sanırım kekikandaki tüm eklentileri kontrol ettim, çalışmayanlar :
-Cizgimax
-CizgiveDizi
-Ddizi
-DiziAsia
-DiziKral
-DiziMore
-FilmMakinesi
-HDFilm
-HDFilmcehennemi 1-2
-Iptvplaystream

Bazıları hiç açılmadı, bazılarında da içerikler açılmıyor. İlgili arkadaşlara faydası olsun diye yazdım, yoksa bunca içerik varken idare ediyoruz :)

Buraya sadece hdfilm cehennemi eklentisi varmış gibi sadece o site bozuk diye yazılmaktan vazgeçilmeli. Sayfalarca aynı yorum var. Repo sahipleri onlarc eklenti yaptı. Onlar boşuna mı ? Alternatif kullanabilirsiniz.

Arkadaşlar bide bu gün şunu farkettim

Opensubtitles.org Kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapamadım. Opensubtitles.com üyelik bilgileri ile giriş yapabildim. Bilginize.
Kaç defa farklı cihazdan deneyip duruyorum ben de. Bir de ikisi de aynı site aslında ama org ile aldığım hesabı com kabul etmiyor. Yeni hesap açtım, sonra CS'ye girdim ve etkinleşti. Saçma bir iş olmuş ama niye olmuyor diye merak edip duruyordum ben de.
Teşekkürler.

Sürekli hdfilmcehennemi çalışmıyor demekten vazgeçin, eklentiyi güncelledikce site sahipleri site yapısını değiştiriyolar eklenti bozuluyor bu yüzden çalışmıyor demek yerine başka eklentiyi kullanın hemen hemen hepsinin içeriği zaten aynı yani illa hdfilmcehenneminden açıp film izlemek gibi bi zorunluluğunuz yok başka eklenti deneyin. Bazı site sahipleri bu eklentilere önlem amaçlı düzenli olarak site yapısını değiştiriyorlar arkalarında işsiz gibi koşup takip etmemiz gerekiyor buda pek olanak dahilinde olmadığı için düzelirse kullanırsınız düzelmezse başka eklentiye geçin.

Tebrikler hocam devredışı eklentiyi deneme başarısını biz gosterememistik hdfilm cehennemine gelince adamlar reklamdan para kazanıyor diye habire değişiklik yapıyorlar o yüzden eklenti sürekli hataya düşüyor iptvplaystream eklentisini izleyenler varmiymis ? Bozuk sitelerde eklentiler çalışmaz. Zaten hergun eklentileri test eden adamlar var size iyi seyirler çalışan eklentilerle ...
Hocam hasta mısınız? Belki geliştiriciler farkında değildir diye yazdım, işin muhatabı kimse dikkate alır ya da almaz, siz niye şahsınıza yazdım gibi cevaplıyorsunuz.

Hayır, burası forum değil mi? Bunlar konuşup sohbet edip yardım alırız ya da alamayız. Kapatılsın bu sayfa madem, her şeyin alternatifi var bi şekilde nasıl olsa. Benim bu yazdığım birilerine külfet mi oldu, geliştirici arkadaşları mı yorduk ne yaptık hayırdır yani.

Geri